|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 25 лип, 2010 00:48
На чем зарабатывают банки? Прежде всего, на валютных операциях. Благо народ у нас верен традиции – любит скупать, а затем продавать иностранные банкноты. Еще одна статья дохода - операции с ценными бумагами, как правило, это – облигации внутреннего государственного займа. К 1 июля вложение банков в ОВГЗ составило более 61 млрд. грн. В 2008 году подобные инвестиции не превысили 30 млрд. грн. Для многих финучреждений такие "телодвижения" позволяют держаться на плаву и рассчитываться по долгам.
А все же, "за чей счет этот банкет" (с) ? Кто выплатит доходы по ОВГЗ ? Государство "Украина" уже стало настолько прибыльным ? Или вся надежда на непрерывное повышение налогов ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лип, 2010 02:39
bolex написав:Це надзвичайно приємно, що ви нарешті признали, що ДЕРЖАВНИЙ банк не несе відповідальності за рішення ДЕРЖАВИ. Тобто, якщо скоротити увесь непотріб із гучної фрази, залишиться лише одна істина: "Банк не несе відповідальності". насправді, без варіантів......
просто за все надо платить, за, так называемую, независимость тоже. 
-
zanachka
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лип, 2010 10:48
bolex
Мені нічого додати до вже наведеної аргументації.
Ввважаю її вичерпною і достатньою. Ваша позиція
зрозуміла але непереконлива, для мене особисто.
Підтверджую свою думку - ДЕРЖАВНІ банки є найбезпечнішим місцем збереження грошей.
Крапка.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лип, 2010 11:57
квестор
вибачте, але Родовід і Київ теж державні, чому люди не можуть нормально забрати свої гроші? Може тому, що для держ банків як і для наших депутатів Конституція і ЗУ - це звичайні папірці, які вони використовують в ін цілях?
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лип, 2010 14:04
Chabik написав:квестор вибачте, але Родовід і Київ теж державні, чому люди не можуть нормально забрати свої гроші? Може тому, що для держ банків як і для наших депутатів Конституція і ЗУ - це звичайні папірці, які вони використовують в ін цілях?
1.А тому, що Ви не згадали Укргаз у своєму переліку. Бо в усіх трьох НЕЩОДАВНО НАЦІОНАЛІЗОВАНИХ банках ситуація складається по-різному. До-речі я не чув
про проблеми з Києвом. Родовід-дійсно в найгіршому стані. Маса причин, як
об"єктивних так і суб"єктивних. Але , переконаний, що до кінця року ліквідність
навіть Родоводу буде відновлена і його клієнти спокійно перестануть ними
(клієнтами) бути.І головне НАЦІОНАЛІЗОВАНІ банки( поспіхом і вибірково) не
є репрезентативною категорією, бо це тимчасовий період, вони НЕ потрібні
державі і будуть продані. Тому не підходять під визначення-державних.
Себто серйозних інструментів реалізації державних інтересів на ринку з
державною формою власності лише - Ощад і Укрексім +звісно Сбєр , ВТБ і ПІБ.
2. Я ніде і ніколи не обгрунтовував міцність державних банків законослухняністю
влади чи її громадян. В Україні НЕ існує правової держави в класичному розумінні.
Балом править ВИГОДА , ІНТЕРЕС та ДОЦІЛЬНІСТЬ. І усі вони, на боці стабільності
державних банків-дійних корів та інструментів реалізації інтересів можновладців.
Тому,вони будуть завжди, бо необхідні їм та корисні. Все, мені це вже не цікаво.
Крапка.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лип, 2010 17:01
квестор написав:1.А тому, що Ви не згадали Укргаз у своєму переліку. Бо в усіх трьох НЕЩОДАВНО НАЦІОНАЛІЗОВАНИХ банках ситуація складається по-різному. До-речі я не чув про проблеми з Києвом. Родовід-дійсно в найгіршому стані. Маса причин, як об"єктивних так і суб"єктивних. Але , переконаний, що до кінця року ліквідність навіть Родоводу буде відновлена і його клієнти спокійно перестануть ними (клієнтами) бути.І головне НАЦІОНАЛІЗОВАНІ банки( поспіхом і вибірково) не є репрезентативною категорією, бо це тимчасовий період, вони НЕ потрібні державі і будуть продані. Тому не підходять під визначення-державних. Себто серйозних інструментів реалізації державних інтересів на ринку з державною формою власності лише - Ощад і Укрексім +звісно Сбєр , ВТБ і ПІБ.
2. Я ніде і ніколи не обгрунтовував міцність державних банків законослухняністю влади чи її громадян. В Україні НЕ існує правової держави в класичному розумінні. Балом править ВИГОДА , ІНТЕРЕС та ДОЦІЛЬНІСТЬ. І усі вони, на боці стабільності державних банків-дійних корів та інструментів реалізації інтересів можновладців. Тому,вони будуть завжди, бо необхідні їм та корисні. Все, мені це вже не цікаво. Крапка.
ух-х-х-х!!! четко, логично и ёмко.
снимаю шляпу. http://smile-smile.org.ua/smiles/kolobok/clapping.gif
-
zanachka
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лип, 2010 19:59
Ну вы понимаете что выгодно интересно и доцильно взять чьито деньги и потом их неотдавать. Если ударит по украинской банковской системе глобально, то все банки которые питаются от депозитов, просто перестанут работать. А все государственные , то есть те которые еще и какуюто другую роль выполняют просто перестанут отдавать депозиты, но продолжат выполнять свою государственную работу как ни в чем небывало.
То есть рассматривая надежный банк, смотрите на него как обычный банк + надежность для избранных лиц. Одно от дургого вообще не зависит.
-
delicious
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 374 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лип, 2010 00:51
Начинаеться тролизм...
квестор написав:Нагадайте мені нормативний акт котрий блокував використання вкладниками Сбербанку СРСР своїх грошей. Якщо не помиляюсь, там було лише тимчасові ( на кілька місяців) обмеження. Тому , проблєма не в банку.
Вам нагодали?! квестор написав:. Одне запитання , яким перепрошую "боком" у наведених Вами урядових обмеженнях є безпосередньо банк??? Вам этот обзор нужен был? квестор написав:. Але можете не відповідати. Бо відповідь очевидна- жодним. Банк не несе відповідальності за рішення уряду та його наслідки. Интересно, уряд вроде как ВЛАДЕЛЕЦ банка? что у Вас с логикой? про "НЕ БАНКІВСЬКІ ризики" - я вообще молчу... нас то они и интересуют всю (кризисную) дорогу... квестор написав:. Якщо все ж вони так усіх хвилюють ,то моя оцінка ймовірності повторення "Павлівських реформ" дорівнює "0" Ну это перл... То что Россия УЖЕ дважды после "Павлівських реформ" повторила финт ушами и Украина тоже дважды и только за последние 6 лет, Вы "не заметели" и делаете такие точные "оцінки"... квестор написав: Нагадаю-по закінченню строку під час моратоірію і без нього НОРМАЛЬНІ банки повертали вклади " шо часи", і будуть продовжувати це робити далі. Тут опять игнорирование фактического положения вещей... НОРМАЛЬНЫЙ банк, в понимании вкладчика, выполнял условия договора, и был такой действительно "надежный" для вкладчика банк в Украине только один... квестор написав:. ПС...нагадаю усім, що СРСР нема вже дев"ятнадцятий рік.і Сбербанку СРСР -також... пропоную усім бажаючим окреслити КОНКРЕТНЕ коло ризиків вкладників для Сбєрбанку Росії і Ощадбанку України, чи ВТБ чи Укрексіму, чи ВЕБу і Промінвесту ..або для будь якого банку з "ДЕРЖАВНОЇ верхівки "ТОП-50 найнадійніших банків світу від Global Finance ( до речі, це один з небагатьох рейтингів котрі я рекомендую враховувати при оцінці своїх банківських симпатій) ну, панове..вперьод..не стримуйте власних фантазій..... " Зачем нам ветку засерать?! кроме того, опять вопрос про "надежность"... для кого? квестор написав:. Балом править ВИГОДА , ІНТЕРЕС та ДОЦІЛЬНІСТЬ. І усі вони, на боці стабільності державних банків-дійних корів та інструментів реалізації інтересів можновладців. Тому,вони будуть завжди, бо необхідні їм та корисні. Все, мені це вже не цікаво. Крапка."
Интересно, вот только-только сами сказали "Сбербанку СРСР нема" и тут-же "вони будуть завжди"...
Аааа... Вот и ответ про "надежность"- "вони будуть завжди", да мне, как вкладчику, плевать что они будут, тем более "завжди"... мне денюжки нужно вовремя вынуть!
Короче, забейте квестор, давайте ограничемся обозримыми временными рамками, скажем год-полтора, а про империи, вот эти Ваши "завжди", это в курилку, тут у Вас и фактического материала нет и логика хромает да и демагогия начинаеться... Что порождает ответное хамство и троллизм у слушателей...
остановимся на "В Україні НЕ існує правової держави в класичному розумінні." и все! В ближайший год, если не случиться второй
волны, развала евро, инфляции по доллару, революции в Украине, посадкой в кресло Слельмаха Азар.. или внезапной смерти Президента... а также, и т.д.... То в общем, надежными для вкладчика могут быть: ... Прошу!
-
Kripo
-
-
- Подякував: 462 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 лип, 2010 01:11
Ух, еще прикололо:
квестор написав:..або для будь якого банку з "ДЕРЖАВНОЇ верхівки "ТОП-50 найнадійніших банків світу від Global Finance ( до речі, це один з небагатьох рейтингів котрі я рекомендую враховувати при оцінці своїх банківських симпатій)
Вот интересно, к чему это? Там то и ДЕРЖАВНых всего ничего, да и ни один у нас не представлен...
Точно, что слив и забалтывание темы... Нехорошо, а еще "гуру"...
-
Kripo
-
-
- Подякував: 462 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
1