|
|
![]() Re: Операция СТОЛБ.....)))))))))))))))))
Скажите хоть что-нибудь хорошее про эти банки (кроме высоких %%) ? Я ничего хорошего сказать не могу. Первый знаю точно - карманный банк Олимпа. Положить деньги и молиться на то, чтобы число алкоголиков в Украине росло на благо бизнеса учредителей банка. Да и статистика слабовата. Ликвидность слабая, резервы 10 % - очень скромно по нынешним меркам. Короче очень слабый банк. Про А-Банк ничего не знаю. Может кто расскажет ? Почему на сайте этой канторы Приматовские курсы валют ? ![]() При всій повазі до пана плюшкіна все ж дійсно погоджуюсь із зауваженнями:
1. Перший із згаданих банків НУ ВЖЕ ЗОВСІМ абориген. Хоча "А горілка є горілка!" Хто зна...всю ж не вип'ють....та ще й того, як його...."Хто перший, того я ляля!". ШкОда, що у моєму колгоспі йхньої філії немає....А чого там, у понеділок бі й збігав.......... 2. Що є приємного у другого? Хіба що підтримка Привату, та й те не зрозуміло, навіщо воно йому, Привату, яка тут таємна мета? Тим більше, що такі ж відсоткові ставки має Промінвестбанк. та й клопоту з ним немає - раптом що, зразу Вовці - байкеру триколісному можна пожалітись: "Рятуйте, хохлів гвалтують!". А тому насмілюся і я на пораду: 1. "Кліринговий дім" - 22% у гривні, 12% у доларі, 9% у євро. Тим більше в ньому годуются з великою діжки квашеною капустою брати та сестри одного з відомих докторів якихось там наук. 2. А транспортними моряками не хочете стати? В них вже й корабель новий є. Назва така приємна: "Маrfin'. Вдягнеш капелюха капітанського, засунеш праву руку у праву кишеню і намацаєш там такого довгого та потужного, як його в Біса, придумали ж слово таке: "Накопительный". Добре......аж очі заплющюєш..... ![]()
Разные канторы можно перечислять до безконечности. Хочу дать лишь один совет - положите 80 % в приличные банки (не ниже палаты А по Квестору), а остальные 20% разделите по 5 % и экспериментируйте с А-банками, Клиринговыми домами, Финансовыми свитами и т.д. Но не больше 20 %. Если конечно драйва не хватает. ![]() А ось іще, шановний l_s_v! З приводу Вашого пояснення : "т.е. некуда валюту размещать.". Здавалося б - бери у пересічного валюту на депозит під 10% річних, САМ конвертуй у гривню, віддавай бажаючому (іншому) пересічному під 48% річних, а першому пересічному віддавай обіцяні 10%. У наварі ж ніби-то? Чи ні? Ось я й думаю, щоб це все значило?
Це перше. Друге - з приводу поради про "80% - у палату "А"". Саме керуючись квестором та плюшкіним МИ Ж ТАК І ЗРОБИЛИ! Да! Ми просто хочемо зазирнути на 2- 3 роки уперед - а там якось сумно, то й питаємо..... А тут іще той мордатий дядько, що зіпсував усі школи якимись п'яними поліцейськими, лякає та лякає.... ![]() И все-таки Ваши мысли по поводу МТБ?Бо в понедельник собрался окопаться в нем цепочкой до 2015.
![]() Пару тижнів назад в них не було вклдадів на 60 місяців, але, почитавши цю гілку, та порадвившись із плюшкіним - зробили. Я підтримую.
Сам зaвітаю у понедiлок. Тим більше, що вони будуть змінювати назву на "Marfin popular bank'. Зверніть увагу на вклад для дітей: "льготное расторжение (при досрочном расторжении уплачивается ставка по договору за полное количество лет, в течение которых средства находились на счету). ![]()
Понял.Спасибо.
![]() Re: Операция СТОЛБ.....)))))))))))))))))
Еще один пациент. Вроде мама русская http://www.conversbank.com/poslugi/pers ... it-privat/
|
|