|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 18 січ, 2011 19:02
Алексей77
Думаю, что отдаст.
-
Vial
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2011 19:27
Алексей77
Думаю, что более (или хотя бы равно) надёжные банки на Украине можно пересчитать по пальцам одной руки.
А по поводу "невозврата" - перечитайте внимательнее базовое сообщение автора "невозвратной" шутки. Оно несколько сумбурно, но лично у меня сложилось мнение, что парень просто, кхм, ваньку валяет, требуя от банка рассчитаться с ним с точностью до несуществующей купюры в 2 евро.
-
Клавдий Шифер
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 156 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2011 19:54
Да сейчас в любом рейтинговом банке есть недовольные на форумах по разным причинам, только причины завуалированы, а поводы всегда находятся. Конкуренция, однако.......
-
aquadialog
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2011 20:14
Алексей77 написав:Ув. Квестор и форумчане. На ветке ВТБ написано,что банк не возвращает евровый депозит. Как то стремно после этого. У меня там гривна на Целевом. Как вы думаете, отдаст ли ВТБ гривну через 3 месяца. Спасибо за ответ.
Не переймайтесь. Поверне.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2011 20:21
Classif написав:У Вас - проза, а у Квестора - поєзия А вы смогли бы? Я сразу смазал карту будня, плеснувши краску из стакана; я показал на блюде студня косые скулы океана. На чешуе жестяной рыбы прочел я зовы новых губ. А вы ноктюрн сыграть могли бы на флейте водосточных труб? (В.Маяковский)
Приємно шо хтось запам"ятав цей вірш...
ПС. Який "портфель"??..не портфелі рятують світ..а краса..вчинків..речей..людей...
А заощадження рятують красиві інвестиції...я ж пояснив на початку ІКЕБАНИ.
ППС. " О врємєна, о нрави !"
-
квестор
-
-
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2011 21:38
Investor_K написав:Алексей77 Деньги вернет, но свою репутацию после позора 27.10.10 не отмоет.
...прихожу ...отделение ВТБ - пустое ....
...только один клиент и тот уже уходит....
...стало жаль банк....
Востаннє редагувалось Арамат в Сер 19 січ, 2011 20:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2011 22:17
Арамат
Себя жалейте. БЭЭЭ не пропадет
-
Investor_K
-
-
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2011 23:28
Я плакал.Стало жаль банк кидалу.
-
Доктор
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2011 23:44
Gogia написав:При всіх наявних сьогодні хитромуросплетіннях правових рішень ніхто не отримав права не повертати отримані кредитні кошти. Відміна (скасування), визнання договору незаконним або нікчемним тощо не переводить попередні правовідносини у договір дарування. Тобто при виявленні порушень максимум на що може розраховувати позичальник це на застосовування реституція - повернення всім всього хто що мав до укладення "неправильної" угоди. Це може вибити відсотки за користування та штрафні санкії але аж ніяк не тіло - саме отримані кредитні кошти. Такий борг колишнього позичальника перед кредитором всеодно залишиться. Ця тяжба перейде на новий гостіший рівень правового і не тільки протистояння. Десь так коротко і поверхнево - ІМХО.
цілком погоджуюсь, але проценти, штрафні санкції, які були сплачені згідно договору можуть бути зараховані в рахунок повернення тіла кредиту. І я наскільки розумію це можуть бути КОЛОСАЛЬНІ збитки для банків
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 січ, 2011 09:50
квестор написав:Приємно шо хтось запам"ятав цей вірш... ПС. Який "портфель"??..не портфелі рятують світ..а краса..вчинків..речей..людей... А заощадження рятують красиві інвестиції...я ж пояснив на початку ІКЕБАНИ. ППС. " О врємєна, о нрави !"
Совершенно верно... Ф.М.Достоевский:"Красота спасет мир" 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|