Алексей77
Ув. Квестор
Как вы оцениваете взносы в Пенсионный фонд в течение 30 лет в гривне (например НПФ Соц. Стандарт от Кинто). Имеет ли смысл в реалиях Украины этим заниматься и надеяться на результат. И как вы оцениваете способность банка ВТБ выполнять свои обязательства в долгосрочной перспективе (16 лет) по вкладу на ребенка
Я випробовував обидва ці інструменти на собі та рідних. Результати тестування-незадовільні .
Головна причина - низька ліквідність інвестицій. У варіанті НПФ додатковим фактором ризику є
номінування у гривні та відсутність дієвих механізмів хеджування курсових ризиків. На довгих
часових інтервалах-це неприпустимо, адже кризи -явище циклічне . Ці самі ризики
характерні для довгих депозитів( УСІ банкНОТИ мають звичку втрачати купівельну спроможність)
і ризик невгадання структури валютної корзини-теж значний ( як Вам сьогоднішня стрільба в Кореї?).
Стосовно Кінто і ВТБ -це хороший смак , вони не найкращі в досягнені прибутковості але гроші у
них НЕ зникають.
убийца эфира
НБУ має розібратися з зайвою ліквідністю банків?
Має. Обовязково.....і давно пора....
Nona9
Не изменилось ли Ваше мнение по Родовиду?
Нагадайте мені його.
Konstantinn
Ув. Квестор, как Вы считаете, можно ли ближайшие пол года не переживая откладывать деньги в Платинуме? По логике, вроде бы на протяжении такого относительно небольшого периода должно быть все нормально, с другой стороны есть некое ощущение излишней показушности в рекламе и обслуживании, уж больно все слащаво, сразу консультанты сетевого маркетинга вспоминаются почему-то. Или это я излишне подозрительный .
Деякі маркетингові помилки не зменшують його капітал і ліквідність.
Cafowetu
Уважаемій Квестор!
Что скажите по поводу ПриватБанка?
Сумма вклада 80k$ .
Про нього можна багато чого написати...
Я навіть колись написав цілу "Сагу про Привєт...перепрошую Приватбанк" ( чи це була ода, якщо цікавить , десь на початку цієї гілки пошукайте)
Коротко: найпотужніший недержавний банк-абориген . Як влучно його назвав гуру даного форуму Великий і Жахливий "ДС"- це банк-"бегемот". Візьміть якусь зоологічну енциклопедію і прочитайте
характеристику бегемотів. Це буде точною характеристикою Приватбанку....
ПС. В Африці від нападу бегемотів гине більше людей ніж від левів.