|
|
![]() Уважаемый Квестор если можно пару слов по клининговому дому и национальный кредит, а то там столбы есть под 20% и 11.5 в зелени
Востаннє редагувалось Oleg_Sa в Чет 02 гру, 2010 12:39, всього редагувалось 1 раз.
![]()
1) Це якась технічна проблєма, смайли просто самі з"являються на певних цифрах. 2) "Бегемот" не боїться проявляти АКТИВНІСТЬ тому йому потрібні гроші+ традиційно сильна стратегічна установка на ринкове лідерство вимагають агресивної поведінки + реф нБУ колись таки потрібно повертати. 3) Якими шляхами збирається ходити п. Коломойський -не знаю, але Приват , мабуть, один з найкращих його активів і шо саме головне не вкрадений і "чесно" відібраний а створений. А подібну, операційно дуже ефективну систему ПОСТІЙНОЇ генерації прибутку та ліквідності ( за щось же потрібно купувати заводи, газєти, параходи) просто так не покидають... ![]() ПС. До речі, я вже не один раз казав свою думку...Надра-це теж не зовсім кептивний проект( на відміну від переважної більшості інших "трупів"), там була спроба роботи " в ринку"..але сильонок не вистачило , надірвались...і прокрались. ![]()
Можно. Кліринговий дім- кептивний банк платіжоспроможності якого, наразі, НІХТО не загрожує. Але газовий бізнес..він такий непередбачуваний... ![]() Національний кредит - спроба самореалізації банківського менеджера у статусі власника...чи співвласника...але навряд чи ця спроба буде такою вдалою як у ще одного вихідця з Укрсоцу... час "не той"...ринок слабкий і потребує значних і довгих грошей.... ![]() ![]() квестор
Сподобалось Ваше виділення у полочках гривневих банків - розумно. А от щодо євробанків.... Євро при нашому курсоутворенні - це дуже специфічно і на любителя. Враховуючи традиційно нижчі ставки по депозитах в євро та, переважно, втрати на подвійній конвертації (USD-EUR-USD) я не впевнений в більшій дохідності від опускання з першої групи в другу і поверненні назад проти стабільного тримання в першій групі. Я би назвав першу групу - валютні банки ощадні, а другу - валютні банки прибуткові. А щодо вибору валюти - то за смаком. Щодо технічної проблеми: 8 та ) , які стоять поруч, перетворюються на ![]() ![]()
Заробіток на євродепозитах формується майже виключно за рахунок курсових коливань. Вдалий ( вчасний) "вхід" у євро повністю покриває маржу і забезпечує вищу депозитну дохідність . Стосовно вибору валют..мабуть, не за смаком..а за можливостями ринку...найпопулярніші дол, євро, гривня..можна ще франк і рубль( на любителя) з"явився у депозитних продуктах фунт. Тому вибору великого ,...НЕМА. Тому, насправді , за смаком, можуть бути лише ПРОПОРЦІЇ....бо пісенька у нас така: "Не шпекулянти мы, не плотники, Но сожалений горьких нет, А мы деверсифікатори- высотники, И с высоты вам шлем привет." ... ![]() ![]()
Шановний Mozart ! Я дуже люблю яйця...особливо у вигляді яєшні..ну, звісно як Котовський яєшню з 25 яєць не подужаю...але з 10 спокійно. Але , маю підозри, що навіть мій хороший апетит та сприятлива кон"юктура в цілому і безумовні успіхи у виробництві даного продукту НЕ допоможуть власнку банки "Фінансова ініціатива" перетворити його у високоефетивний , надійний бАнк...буду радий помилитися ![]() ПС. З кептивних банОК...цікавий і шустрийЮнекс...активізувався Кредит Дніпро...і непогано виглядає Хрещатик ( при усій мутності його власників і їх власності)...той же Кліринговий дім ( правда , газ -речовина вибухонебезпечна).
|
|