Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 10331034103510361037 ... 1612>
Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 11:02

квестор написав:ПППС...звернення до кредитора останньої інстанції ( бо колеги вже не позичають) - нБУ за допомогою ( в значних розмірах, звісно) будемо вважати тим, що воно і є насправді...тактичними помилками в управлінні ліквідністю( а деколи і стратегічними)...з усіма негативними наслідками оцінки менеджменту(власників, "покровителів" такої установи...себто тієї самої РЕПУТАЦІЇ....бо, а як не дасть ??..от затупить і не продовжить комусь реф..причини можуть бути різні...і може хтось може собі дозволити почекати власні гроші з рік-півтора..але я так не можу..і не хочу..на цьому і порішимо.

може запізно, але ... як на мене, бонус за "державність" може отримати тільки Сбербанк, за те, що усі вклади у ньому формально гарантуються державою. Але бонус невеликий, лише щоб у палату Г не сповзти.

Всі інші "державні" банки треба оцінювати так само як і комерційні, без жодних преференцій. тим більше що у найближчі часи усі державні банки будуть являти собою не більше ніж кишеню однієї людини.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 11:18

По поводу госбанков. Позволю себе такое ИМХО:
возможность попросить у фельшера добавки и крох с печатного стола - это хорошо.
Но тот факт, что госбанки являются марионетками в руках политиков (извините за пафос) - гораздо важнее. Во-первых, никто не знает, как и что будет с Нафтогазом и кто будет расплачиваться по его долгам. Во-вторых, в последние годы наметилась тенденция заваливать какое-то направление деятельности и во всем обвинять политических оппонентов - дескать, помешали. Ведь у избирателей мотив голосовать "против" сильнее мотива голосовать "за". Поэтому какой-нибудь штаб может додуматься до идеи - "заморозка депозитов в госбанке Х может привести к падению рейтинга политика У, а нам это выгодно". Госбанки управляются в ручном режиме, поэтому они сделают все, что им скажут, безотносительно осмысленности мероприятия. Сложно оценить деятельность предприятия, которое работает по принципу политической целесообразности.
Tyler

Подякував: 54 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 11:45

:P Вельми шановний Квесторе! Если у меня пенсионная карточка в этом банке,16проц доходности ,банк и банкомат в доме ,конечно,всё очень удобно. Но успею ли добежать до 1-го этажа и кто подаст сигнал Тревоги? :roll: :?:
nykol

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 11:55

nykol написав::P Вельми шановний Квесторе! Если у меня пенсионная карточка в этом банке,16проц доходности ,банк и банкомат в доме ,конечно,всё очень удобно. Но успею ли добежать до 1-го этажа и кто подаст сигнал Тревоги? :roll: :?:

..Ви забули написати в якому саме банку...але якщо перетягните банкомат до себе в квартиру..то байдуже..і сигнали жодні будуть не потрібні... :wink:

Резюме...картки зберігати тілько разом з банкоматами... :lol:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 12:10

bolex написав:
убийца эфира написав:yuma
я посмотрел на данные АУБ.... кредиты уменьшаются, депозиты растут.... как по мне дак месяц прожили удачно....

а как по мне - путь к армагедцу. депозиты ведь отдавать надо. с процентами. откуда проценты возьмутся? кредитов не дают, перегоны на валютном рынке приутихли, маржа уменьшилась, объемы упали ... чуть что - опять мораторий объявлять будут ?

...Ви ще не здаєтесь ??..і прогнозований виборчий чи пост-виборчий "банківський армагедон" не відміняєте ?..... шанси практично нульові....ліквідність з пацієнтів ,так і пре..щічки розовішають...
....пропоную Вам почесну здачу...шпагу(клавіатуру) Ви залишаєте собі але перестаєте заперечувати очевидний хвакт ..що життя у банках таки Є..
..гуманне ставлення до полонених можу гарантувати... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 12:13

melania написав:Hill_78

Как вроде пару последних месяцев пан Квестор перешёл на чай...
Зелёный? Чёрный? Матэ? Перуанский? Белый?
Неизвестно,

А -- жаль!

..в залежності від настрою...але найчастіше ..чорний з молоком.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 12:36

квестор написав:основний параметр не зовсім точно- цифровий ( ми ж не калькулятори-аналітеги, і не послідовники Піфагора) як, мотивація присутності+потенціал акціонерної підтримки+
якість бренду( в тому числі лояльність до нього споживачів)+ринкова стратегія..і т.д..можна замінити словом РЕПУТАЦІЯ..і крапка.

Тому візміть 75 банків та порозпихуйте (ranking) їх як Вам подобається.
http://tables.finance.ua/ru/finres
http://aub.org.ua/index.php?option=com_ ... Itemid=112
Є люди розсудливі, а є імпульсивні. Перші вкладають заощадження у "правильні" банки, а другі вкладають у ті, що сподобались. Вподобання це суб'єктивна Репутація. Наприклад якщо особисто мені чимось не подобається (або перестав подобатися) банк, то який би він не був надійний, я до нього не піду.і крапка.
NN

Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 12:41

Mirax написав:Немає значення, у гривні я чи не у гривні, якщо можливі шалені скачки курсу, через які виникають усілякі мораторії, заборони валютного кредитування, коли масово і неприховано грабують людей, не повертаючи їх депозити і не нараховуючи проценти на них, спокій нам тільки сниться.

Згоден.
NN

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 12:57

NN написав:
квестор написав:основний параметр не зовсім точно- цифровий ( ми ж не калькулятори-аналітеги, і не послідовники Піфагора) як, мотивація присутності+потенціал акціонерної підтримки+
якість бренду( в тому числі лояльність до нього споживачів)+ринкова стратегія..і т.д..можна замінити словом РЕПУТАЦІЯ..і крапка.

Тому візміть 75 банків та порозпихуйте (ranking) їх як Вам подобається.
http://tables.finance.ua/ru/finres
http://aub.org.ua/index.php?option=com_ ... Itemid=112
Є люди розсудливі, а є імпульсивні. Перші вкладають заощадження у "правильні" банки, а другі вкладають у ті, що сподобались. Вподобання це суб'єктивна Репутація. Наприклад якщо особисто мені чимось не подобається (або перестав подобатися) банк, то який би він не був надійний, я до нього не піду.і крапка.

..РЕПУТАЦІЯ- це відповідальність, порядність, чесність, професійність..ну, і так далі..

..а не "фейс-контроль"...і не "конкурс краси"....

..звісно..дуже все суб"єктивно..і це добре... :wink:

ПС..а я так і роблю..беру правда не 75 а 179..і не бєлєтристику з АУБа а сурові хвельшерські "аналізи"...http://www.bank.gov.ua/Bank_supervision/Finance_b/2010/01.01.2010/fin_state.htm
...і розпихую ..як мені подобається.. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 13:26

квестор написав:а я так і роблю..беру правда не 75 а 179..і не бєлєтристику з АУБа а сурові хвельшерські "аналізи"...http://www.bank.gov.ua/Bank_supervision/Finance_b/2010/01.01.2010/fin_state.htm
...і розпихую ..як мені подобається.. :wink:

То Ви ж тут розпихуєте мало, усі що особисто Вам не сподобалися йдуть лісом, тобто у палату Г.
Але ж у Вас є чернетка на 179 для особистого вживання. Я запропонував зменшити перелік по капіталу або (статутному+) наприклад до 75 та увесь його опублікувати (а можна і усі 179).
NN

Профіль

#<1 ... 10331034103510361037 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор