Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 12991300130113021303 ... 1612>
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 00:45

reef написав:
квестор написав: Побачимо підсумки першої половини року...подивимось результати стрес-тестів європейських "мамок" та й може..десь у серпні оприлюдню своє... дуже суб"єктивне враження...
Але сенсацій . мабуть, не буде....все ті ж... з пристойною репутацією......добре зарезервовані...добре капіталізовані...дуже ліквідні( і не за рахунок рефу нбу, як багато хто, щічки надимає)....як правило, ЗБИТКОВІ..трішки нуднуваті..і не дуже щедрі на відсотки по депозитам...відомі Вам суб"єкти..... :wink:

Квесторе! За язык никто не тянул, пора выполнять обещания.

.."може.".. :wink:

ПС. ..спека.

ППС...не тисніть на мене.Буде натхнення. Будуть "рейтинги". Може.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 09:16

квестор написав:Буде натхнення. Будуть "рейтинги". Може.

десь... колись... і у когось ))))))))))))))))
Liqui

Подякував: 2 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 10:53

Contra spem spero. )))
zanachka

Подякував: 13 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 11:14

Liqui написав:

десь... колись... і у когось ))))))))))))))))
Я здесь, я там, я всегда...
Investor_K

Подякували: 919 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 17:55

квестор написав:ПС..Я взагалі, зізнаюсь вночі, маю деяку симпатію до імперій...було щось у них ...РИМСЬКА, ІСПАНСЬКА, ФРАНЦУЗЬКА,ГЕРМАНСЬКА, БРИТАНСЬКА...і навіть деякі періоди РОСІЙСЬКОЇ...а яка цікава була АВСТРО-УГОРСЬКА....так, панове, були часи...зараз лише бліді їх тіні..ЄС, Британська Співдружність...єдиний гідний і яскравий спадкоємець-США.

Извините, что вмешиваюсь в вашу дискуссию... Однако не дают покоя классики, причем бесспорные:

Из Бродского: "Если выпало в империи родиться, лучше жить в глухой провинции, у моря".
Чукча

Подякував: 31 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 18:25

Чукча написав:
квестор написав:ПС..Я взагалі, зізнаюсь вночі, маю деяку симпатію до імперій...було щось у них ...РИМСЬКА, ІСПАНСЬКА, ФРАНЦУЗЬКА,ГЕРМАНСЬКА, БРИТАНСЬКА...і навіть деякі періоди РОСІЙСЬКОЇ...а яка цікава була АВСТРО-УГОРСЬКА....так, панове, були часи...зараз лише бліді їх тіні..ЄС, Британська Співдружність...єдиний гідний і яскравий спадкоємець-США.

Извините, что вмешиваюсь в вашу дискуссию... Однако не дают покоя классики, причем бесспорные:

Из Бродского: "Если выпало в империи родиться, лучше жить в глухой провинции, у моря".

Публій Овідій Назон з цим не погоджувався. І все життя намагався повернутись .
У РИМ. Із заслання. У глухій римській провінції поблизу моря(сучасне.м.Констанца
в Румунії). За "Мистецтво кохання" постраждав. Цікавий твір. Рекомендую. Крапка.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 21:03

Да, да... и декабристы возвращались, и Ахматова писала о КПСС, да и сам Бродский..., все они не менее интересны, а для нас русских, или как там нас... особенно полезно, да и ближе по духу, однако... помним чем все закончилось... Сент-Женевьев-де-Буа, список русских захоронений на кладбище, чертовски познавателен, однако.

А касательно Публий Овидий Назона, так чем он прославился? любовными элегиями и двумя поэмами? не многовато ли??? Да, может это и хватит для признания таланта и писательского мастерства, но как сказал один поэт: ... без истории КПСС, но со знанием точных наук, я смогу стать хорошим инженером, а наоборот - нет. Что и подтвердило время.
Однако, я бы больше переживал о тех кто дал нам уроки с Сент-Женевьев-де-Буа, как например...

продолжение будет... или как...
Чукча

Подякував: 31 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 21:49

квестор написав:Публій Овідій Назон з цим не погоджувався. І все життя намагався повернутись .
У РИМ. Із заслання. У глухій римській провінції поблизу моря(сучасне.м.Констанца
в Румунії). За "Мистецтво кохання" постраждав. Цікавий твір. Рекомендую. Крапка.

Вот ведь ирония... взял с полки и открыл и попал на строфу 440:

"...И не жалей обещаний: они ведь нимало не стоят - ..."
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 22:18

............
Востаннє редагувалось квестор в Пон 09 сер, 2010 13:17, всього редагувалось 2 разів.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 сер, 2010 10:59

Банки делают ставку на 25 летних бландинок http://forum.finance.ua/topic73586.html
Осталось нам недолго)))
НИКарагуа

#<1 ... 12991300130113021303 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми