Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13601361136213631364 ... 1612>
Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 21:19

имею скромное мнение

grigol33 написав:
octopus написав:
grigol33 написав:Ищу долларовый депозит
Забыли добавить "В надежном солидном банке" ... :lol:

Ессна, кандидатка должна быть девственницей :lol:

:idea: ждите очередной кризис..который принесет вкусные столбы... :wink:
Востаннє редагувалось Плюшкин в П'ят 24 вер, 2010 21:26, всього редагувалось 1 раз.
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 21:25

имею скромное мнение

Tugarin Zmej написав:А никто ничего не слышал нового об УниверсалБанке???
а то звонят мне, как их клиенту по депо, предлагают ещё деньжат подразместить... :)
с чего бы вдруг???
то ли проблемсы какие, то ли кредитование у них пошло в привязке к ставке по депо....

...возможность закрытия банковско отделения...в котором малое количество клиентов...
и которое не приносит прибыль... :?
Плюшкин

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 21:29

Плюшкин написав: :idea: ждите очередной кризис..который принесет вкусные столбы... :wink:

Стар я слишком и голоден, хочу сейчас :twisted:
grigol33

Подякував: 259 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 21:43

grigol33 написав:
Плюшкин написав: :idea: ждите очередной кризис..который принесет вкусные столбы... :wink:

тогда нужно идти к аборигенам...нуф-нуфам и наф-нафам (из деревянных ..из каменных)
читайте и вчитывайтесь в мои более старые посты....учитесь....
..под лежачий камень вода не течет.....
.....я вижу ВЫ упорный ..а упорство делает лудей ...финансово грамотными и
независимы...успешными и более сильными людьми....
учитесь :wink:
Плюшкин

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 21:59

Плюшкин написав:
grigol33 написав:

тогда нужно идти к аборигенам...нуф-нуфам и наф-нафам (из деревянных ..из каменных)

Мои планы построены именно на основе вашей теории, ессна, в моём её понимании. Начал читать с мая этого года. Жалею, что не обратил тогда внимание на её стержнь - столбы, столбы и ещё раз столбы. Я не то чтобы совсем опоздал, но мой последний столб заканчивается через 2 года, а цель - длительное накопление, лет 10-15, если доживу. Теперь затрудняюсь найти нечто соответствующее.
Если я Вас правильно понял, то мне теперь следует больше обращать внимание на надёжность чем на %%. Поправьте, если ошибаюсь.
grigol33

Подякував: 259 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 22:28

grigol33 написав:
Плюшкин написав:
grigol33 написав:

Мои планы построены именно на основе вашей теории, ессна, в моём её понимании. Начал читать с мая этого года. Жалею, что не обратил тогда внимание на её стержнь - столбы, столбы и ещё раз столбы. Я не то чтобы совсем опоздал, но мой последний столб заканчивается через 2 года, а цель - длительное накопление, лет 10-15, если доживу. Теперь затрудняюсь найти нечто соответствующее.
Если я Вас правильно понял, то мне теперь следует больше обращать внимание на надёжность чем на %%. Поправьте, если ошибаюсь.

в предыдущих постах было сказано:
...если заканчиваеться столб...тогда возникает другой столб...
а в некоторых случаях несколько столбов....в разных местах...
в разых форматах....
идиальный вариант для фундаментального построения структуры столбов
был период....ноябрь 2009...по март 2010.....
а также дополнительного формирования структуры столбов до середины лета (правда
с меньшими % ставками..с меньшей эффективностью...)
...на мой взгляд сегодня уже нет возможности эффективно застолбиться......
возможно до нового года некоторые банки подкорректируют гривневые и валютные вклады
в сторону незначитального увеличения %%% ставки по депо....с учетом...событий
валютного рынка....потребительской инфляции...обьемов кредитования...и разных
нюансов внутри каждого банка....
правда не кажый банк будит делать подобную корректирову........
такая корректировка индивидуальна для каждого банка....)))
структура депозитных столбов должна быть ....оперативно управляемой....
имеющая минимальный финансовый риск....и высоколиквидной.......
приносящая максимальную прибыль...

:wink: ****
Востаннє редагувалось Плюшкин в Нед 26 вер, 2010 00:24, всього редагувалось 2 разів.
Плюшкин

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 23:00

Re: имею скромное мнение

Плюшкин написав:
Tugarin Zmej написав:А никто ничего не слышал нового об УниверсалБанке???
а то звонят мне, как их клиенту по депо, предлагают ещё деньжат подразместить... :)
с чего бы вдруг???
то ли проблемсы какие, то ли кредитование у них пошло в привязке к ставке по депо....

...возможность закрытия банковско отделения...в котором малое количество клиентов...
и которое не приносит прибыль... :?

и сие возможно... а может новый план из Киева спустили...

на тему рейтингов:
FITCH ПІДТВЕРДИВ РЕЙТИНГИ ШЕСТИ УКРАЇНСЬКИХ БАНКІВ
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) в іноземній валюті B зі стабільним прогнозом шести українських банків з іноземним капіталом.

Зокрема, рейтинги підтверджено Прокредитбанку, Укрсиббанку, Укрсоцбанку, Правекс-Банку, банку "Форум" і ВТБ Банку.

Як говориться в повідомленні агентства в п'ятницю, таке рішення відображає наявність потенційної підтримки банкам з боку іноземних власників, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Агентство також підтвердило індивідуальні рейтинги банків D / E для Прокредитбанку і E для Укрсиббанку, Укрсоцбанку, "Правекс-Банку", банку "Форум" і ВТБ Банк, що відображають глибину проблем якості банківських активів.

Рівень поганих, пролонгованих і реструктуризованих кредитів у кожному з них за підсумками першого півріччя 2010 року становив 37-67%, відзначає Fitch.

При цьому кращий індивідуальний рейтинг Прокредитбанку пов'язаний з тим, що рівень поганих кредитів у ньому значно нижче, ніж у інших, хоча частка реструктуризованих кредитів збігається з іншими банками.

Власником 81% акцій Укрсиббанку є французький BNP Paribas (AA- / стабільний) - 81%; 95,48% Укрсоцбанку - італійський UniCredit (A / негативний); 94,52% "Форуму" - німецький Commerzbank (A + / стабільний); 60% Прокредитбанк - німецький ProCredit Holding (BBB- / стабільний); 100% Правекс-банку - італійський Intesa Sanpaolo SpA (AA- / стабільний) і 99% ВТБ Банк - російський Банк ВТБ (BBB / стабільний).
Tugarin Zmej

Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 23:13

РАДОСТНАЯ НОВОСТЬ....)))

БАНК "ГАЗПРОМУ" КУПУЄ УКРАЇНСЬКИЙ БАНК

Російський акціонерний банк Газпромбанк купує Агропромбанк.

Про це Економічній правді повідомило поінформоване джерело в НБУ.

За словами співрозмовника угода знаходиться на стадії завершення.

На сайті російського Газпромбанку повідомляється, що банк обслуговує ключові галузі російської економіки - газову, нафтову, атомну, хімічну та нафтохімічну, чорну і кольорову металургію, електроенергетику та ін.

ВАТ "Газпромбанк" створений в 1990році. Основними акціонерами банку є ВАТ "Газпром", НПФ "Газфонд", ЗАТ "Лідер" і ТОВ "Нові фінансові технології".

Також відомо, що російський банк контролює корпорацію "Об'єднані машинобудівні заводи", які виробляють, монтують і обслуговують обладнання для атомної енергетики.

Варто відзначити, що ця корпорація згодом може розпочати виробництво реакторних установок і четвертого енергоблоку для Хмельницької АЕС.

В кінці 2006 року Газпромбанк заявив про бажання працювати в Україні, після чого банк так і не зробив відповідних кроків.

Окрім цього, банк, в минулому, акціонер RosUkrEnergo, проте в січні 2007 року продав своїх 50% RUE російському "Газпрому".

http://www.epravda.com.ua/news/2010/09/24/249569/
:wink:
Плюшкин

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 23:17

интересно, зачем ГазпромБанку понадобился наш Агропромбанк с его активами всего в 539,8 млню грн.... мог бы чё и получше присмотреть...
а вот застолбиться бы там, наверное, было бы недурно :?: :)
БАНК "ГАЗПРОМУ" КУПУЄ УКРАЇНСЬКИЙ БАНК
Російський акціонерний банк Газпромбанк купує Агропромбанк.

Про це Економічній правді повідомило поінформоване джерело в НБУ.

За словами співрозмовника угода знаходиться на стадії завершення.

На сайті російського Газпромбанку повідомляється, що банк обслуговує ключові галузі російської економіки - газову, нафтову, атомну, хімічну та нафтохімічну, чорну і кольорову металургію, електроенергетику та ін.

ВАТ "Газпромбанк" створений в 1990році. Основними акціонерами банку є ВАТ "Газпром", НПФ "Газфонд", ЗАТ "Лідер" і ТОВ "Нові фінансові технології".

Також відомо, що російський банк контролює корпорацію "Об'єднані машинобудівні заводи", які виробляють, монтують і обслуговують обладнання для атомної енергетики.

Варто відзначити, що ця корпорація згодом може розпочати виробництво реакторних установок і четвертого енергоблоку для Хмельницької АЕС.

В кінці 2006 року Газпромбанк заявив про бажання працювати в Україні, після чого банк так і не зробив відповідних кроків.

Окрім цього, банк, в минулому, акціонер RosUkrEnergo, проте в січні 2007 року продав своїх 50% RUE російському "Газпрому".

[quote][/quote]
Tugarin Zmej

Повідомлення Додано: П'ят 24 вер, 2010 23:19

хм, синхронность какая-то наблюдается...
биоритмы, шоль, совпали???
Tugarin Zmej

#<1 ... 13601361136213631364 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми