|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 21 січ, 2009 10:47
что там с Надра будет?
-
Evgen
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2009 14:44
Evgen написав:что там с Надра будет?
"Головний лікар" нБУ признчив куратором банку Надра п.Швеця....бачив я цього пана колись......враження ефективного "куратора" не справляє. Доля банку залежить від емоцій п.Фірташа...і....степені безвідповідальності п.Тимошенко...Існує велика ймовіність,що Надра стане жертвою вияснення стосунків цих двох персонажів....
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2009 20:07
В палату опять заглянул доктор Мудя-с,похрустел в кармане халата подсунутой кем-то стодолларовой бумажкой,но определенно поморщился и влепил всем пациентам рейтинг "негативный".Видимо он уверен что мало кого выпишут досрочно 
-
MOSS
-
-
- Заблокований
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2009 22:02
Тут і без забугорного авторитета "Мудіс" очевидно що наш "банківський лазарет" стає все більше схожим на морг.......необхідно теміново відпрвити багатьох "бувших банків" в крематорій....інакше "чума" викосить майже усіх....і поганенький і п"яненький "головний доктор" нБУ хоча який він доктор ? Так, фельдшерок...повинен розпочати хірургічні операції бо одними "крапельницями" вже біді не зарадиш....
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2009 00:47
квестор написав:Тут і без забугорного авторитета "Мудіс" очевидно що наш "банківський лазарет" стає все більше схожим на морг.......необхідно теміново відпрвити багатьох "бувших банків" в крематорій....інакше "чума" викосить майже усіх....і поганенький і п"яненький "головний доктор" нБУ хоча який він доктор ? Так, фельдшерок...повинен розпочати хірургічні операції бо одними "крапельницями" вже біді не зарадиш....
1) "хЕрургия" уже началась посмотрите как увеличивается список "чёрных" банков
2) реф был бы полезен при условии назначения кураторов из НБУ что бы эти деньги дошли до физиков и вернулись в экономику а не "своим людям"
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2009 00:57
убийца эфира написав:квестор написав:Тут і без забугорного авторитета "Мудіс" очевидно що наш "банківський лазарет" стає все більше схожим на морг.......необхідно теміново відпрвити багатьох "бувших банків" в крематорій....інакше "чума" викосить майже усіх....і поганенький і п"яненький "головний доктор" нБУ хоча який він доктор ? Так, фельдшерок...повинен розпочати хірургічні операції бо одними "крапельницями" вже біді не зарадиш....
1) "хЕрургия" уже началась посмотрите как увеличивается список "чёрных" банков 2) реф был бы полезен при условии назначения кураторов из НБУ что бы эти деньги дошли до физиков и вернулись в экономику а не "своим людям"
....агонія окремих переростає в агонію системи...
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2009 01:05
квестор написав: ....агонія окремих переростає в агонію системи...
несогласен категорически.... хлопока 50 мелких банков не идёт ни в какое сравнение с трудностями ПИБа, Надр и Укрпрома.... мелкие банки на 90% вымрут останется 10% "городских" банков которые привлекут клиента суперлояльностью к нему
З.Ы. я не банкир я из телекомуникаций и знаю в чём сила например "национальных" операторов а в чём сила "локальных" думаю на банки это можно спроецировать с точностью в 100%
-
Унуноктий
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2009 01:28
Народ, как в свете последних тенденций вы оцените выживаемость Укрсоцбанка ? Интересный вопрос, имеющий для меня большое практическое значение ...
И какие имеются мысли касательно вероятности дефолта в Украине, как фактора ключевого для выживания банковской системы Украины в целом  ?
Буду благодарен за детальный комментарий  .
Востаннє редагувалось _Aleksandr_ в Чет 22 січ, 2009 01:34, всього редагувалось 1 раз.
-
_Aleksandr_
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2009 01:33
убийца эфира написав:квестор написав: ....агонія окремих переростає в агонію системи...
несогласен категорически.... хлопока 50 мелких банков не идёт ни в какое сравнение с трудностями ПИБа, Надр и Укрпрома.... мелкие банки на 90% вымрут останется 10% "городских" банков которые привлекут клиента суперлояльностью к нему З.Ы. я не банкир я из телекомуникаций и знаю в чём сила например "национальных" операторов а в чём сила "локальных" думаю на банки это можно спроецировать с точностью в 100%
Економіка......не лише математика..+політика,психологія...а все у "стресі і ступорі"....ПІБ не був найгіршим банком але впав першим, його згубив психологічний стрес...Як кажуть лікарі, всі хвороби ві д нервів.....І ситуація в банківському "лазареті" це підтверджує....Хто зараз "валиться"....Найбільші іпотечні банки? Ні. Банки з найбільшими об"ємами зовнішніх запозичень? Теж,ні. Падають першими банки з найбільшою питомою вагою депозитів населення в зобовязаннях.....бо, СТРЕС.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2009 01:49
квестор написав: Економіка......не лише математика..+політика,психологія...а все у "стресі і ступорі"....ПІБ не був найгіршим банком але впав першим, його згубив психологічний стрес...Як кажуть лікарі, всі хвороби ві д нервів.....І ситуація в банківському "лазареті" це підтверджує....Хто зараз "валиться"....Найбільші іпотечні банки? Ні. Банки з найбільшими об"ємами зовнішніх запозичень? Теж,ні. Падають першими банки з найбільшою питомою вагою депозитів населення в зобовязаннях.....бо, СТРЕС.
согласен
-
Унуноктий
-
-
-
-
Профіль
-
-