RE: ВТБ Все нормально. Це наука - а за науку потрібно платити. Ми тут раділи своїм стовпам, вважали банк недолугим, а юристи ВТБ-банку лише посміхалися, оскільки знали про цю можливість (а скільки інших варіантів вони ще знають?!). Далі будемо розумнішими, не покладаючись на надто високі процентні доходи.
Треба йти далі, але у даному контексті виникає запитання, в якому напрямку: Форекс? золото? акції? інвестиційні фонди? Все менше перспектив у накопичених нами коштів - банківські проценти все нижчі, а ризики великі (особливо у порівнянні з %%). Потрібно шукати альтернативи. Може, разом? Але для цього потрібно згуртуватися, а не сваритися.
Хлопці, не сваріться! Час збирати каміння.
Поскольку ветка неуклонно скатывается в выяснение отношений, то на этой ветке объявляется чрезвычайное положение с более жестким выполнением правил.
Флуд, переходы на личности, выяснение отношений, обсуждение политики администрации - ведут за собой удаление сообщения с выносом предупреждения автору сообщения.
Режим вступает в действие для всех сообщений находящихся после этого сообщения
Investor_K написав:квестор Ваш любимый ВТБ устроил сегодня всем черную среду.
1. ВТБ- не є моїм улюбленим банком .
2. ВТБ -є надійним банком ( нещодавне і чергове збільшення статутного капіталу на 300 млн.дол-
тому опосередковане і додаткове підтвердження)
3. ВТБ- вчасно і в повному обсязі повертає кошти клієнтів і не обмежує доступ до них.
4. ВТБ-не зменшує ставки по діючим депозитам.
5. ВТБ-деколи хитрує :
- вперше помічений був у маніпуляціях з віднесенням на "збитки минулих років" резервування
поточного року , що штучно формує " не збитковість".
- вдруге, сьогодні вирішив обмежити поповнення "цільових" відкритих у розпал кризи на тривалий термін під досить високі ставки. Таким чином , банк зменшує : а) майбутню вартість ресурсів, б)
лояльність вкладників. Не думаю, що це правильне рішення, але на предмет нашої розмови-
надійність банку- це вплине мало.
Особисто мене , більше вразили маніпуляції в балансі.
Резюме: ВТБ- надійний ( в сенсі зберігання) банк зі схильністю до хитрування .
ПС. Нагадую, що сервіс і клієнтоорієнтованість не є предметом моєї уваги. Конкурс "краси" на
іншому поверсі. Тут, в основному, фізіологія "організмів"....
ППС. Хоча, звісно від банку з такими претензіями і амбіціями
такої дрібязковості я не чекав.
Да, это дурдом, конечно. Когда большинство хомячило в матрацы - нашлись те, кто готов был рискнуть деньгами под высокие ставки. Получается, что риски несли только клиенты. Банк рисков не нес.
Investor_K написав:квестор Ваш любимый ВТБ устроил сегодня всем черную среду.
1. ВТБ- не є моїм улюбленим банком . 2. ВТБ -є надійним банком ( нещодавне і чергове збільшення статутного капіталу на 300 млн.дол- тому опосередковане і додаткове підтвердження) 3. ВТБ- вчасно і в повному обсязі повертає кошти клієнтів і не обмежує доступ до них. 4. ВТБ-не зменшує ставки по діючим депозитам. 5. ВТБ-деколи хитрує : - вперше помічений був у маніпуляціях з віднесенням на "збитки минулих років" резервування поточного року , що штучно формує " не збитковість". - вдруге, сьогодні вирішив обмежити поповнення "цільових" відкритих у розпал кризи на тривалий термін під досить високі ставки. Таким чином , банк зменшує : а) майбутню вартість ресурсів, б) лояльність вкладників. Не думаю, що це правильне рішення, але на предмет нашої розмови- надійність банку- це вплине мало.
Особисто мене , більше вразили маніпуляції в балансі.
Резюме: ВТБ- надійний ( в сенсі зберігання) банк зі схильністю до хитрування .
ПС. Нагадую, що сервіс і клієнтоорієнтованість не є предметом моєї уваги. Конкурс "краси" на іншому поверсі. Тут, в основному, фізіологія "організмів"....
ППС. Хоча, звісно від банку з такими претензіями і амбіціями такої дрібязковості я не чекав.
Позорный банк и все, что еще сказать, с г-на сливки собирают. Имхо.
квестор написав:ППС. Хоча, звісно від банку з такими претензіями і амбіціями такої дрібязковості я не чекав.
А чому, дійсно, банк не змінив відсоток по депозиту з певної дати, замість введення незрозумілих комісій?
Чи було б це, на вашу думку, "дрібязковістю"?