Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15071508150915101511 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 12:35

Уважаемый Квестор если можно пару слов по клининговому дому и национальный кредит, а то там столбы есть под 20% и 11.5 в зелени
Востаннє редагувалось Oleg_Sa в Чет 02 гру, 2010 12:39, всього редагувалось 1 раз.
Oleg_Sa

Подякував: 8 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 12:38

MGD написав:Шановний квесторе, що означає 8) перед деякими банками у Вашому списку? і чому Приват залучає депозити під відсотки на рівні банків 3-4 десятку(гривня 16%, долар 9%,євро 8%,золото 6%) ? чи не збирається пан Коломойський йти шляхом Гіленка?

1) Це якась технічна проблєма, смайли просто самі з"являються на певних цифрах.

2) "Бегемот" не боїться проявляти АКТИВНІСТЬ тому йому потрібні гроші+ традиційно
сильна стратегічна установка на ринкове лідерство вимагають агресивної поведінки
+ реф нБУ колись таки потрібно повертати.
3) Якими шляхами збирається ходити п. Коломойський -не знаю, але Приват , мабуть,
один з найкращих його активів і шо саме головне не вкрадений і "чесно" відібраний
а створений. А подібну, операційно дуже ефективну систему ПОСТІЙНОЇ генерації прибутку
та ліквідності ( за щось же потрібно купувати заводи, газєти, параходи) просто так не
покидають... :wink:

ПС. До речі, я вже не один раз казав свою думку...Надра-це теж не зовсім кептивний
проект( на відміну від переважної більшості інших "трупів"), там була спроба роботи
" в ринку"..але сильонок не вистачило , надірвались...і прокрались.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 12:42

Oleg_Sa написав:Уважаемый Квестор если можно пару слов по клининговому дому и национальный кредит, а то там столбы есть под 20% и 11.5 в зелени

Можно.

Кліринговий дім- кептивний банк платіжоспроможності якого, наразі, НІХТО не загрожує.

Але газовий бізнес..він такий непередбачуваний... :wink:

Національний кредит - спроба самореалізації банківського менеджера у статусі власника...чи
співвласника...але навряд чи ця спроба буде такою вдалою як у ще одного вихідця з Укрсоцу...
час "не той"...ринок слабкий і потребує значних і довгих грошей.... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 12:57

квестор
Сподобалось Ваше виділення у полочках гривневих банків - розумно. А от щодо євробанків.... Євро при нашому курсоутворенні - це дуже специфічно і на любителя. Враховуючи традиційно нижчі ставки по депозитах в євро та, переважно, втрати на подвійній конвертації (USD-EUR-USD) я не впевнений в більшій дохідності від опускання з першої групи в другу і поверненні назад проти стабільного тримання в першій групі.

Я би назвав першу групу - валютні банки ощадні, а другу - валютні банки прибуткові. А щодо вибору валюти - то за смаком.

Щодо технічної проблеми: 8 та ) , які стоять поруч, перетворюються на 8) Якщо писати через пробіл - проблема вирішиться - 8 ), 18 ), 28 ).
Vial

Подякував: 150 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 13:09

Шановний квестор!

Оскільки Вас уже зачепили питаннями про т.н. "кептивні" банки - що скажете з приводу "Фінансової ініціативи"?
Mozart

Подякував: 479 раз.
Подякували: 561 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 13:15

квестор
спасибо, попробую в криринговый немного занести
Oleg_Sa

Подякував: 8 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 13:18

Vial написав:квестор
Сподобалось Ваше виділення у полочках гривневих банків - розумно. А от щодо євробанків.... Євро при нашому курсоутворенні - це дуже специфічно і на любителя. Враховуючи традиційно нижчі ставки по депозитах в євро та, переважно, втрати на подвійній конвертації (USD-EUR-USD) я не впевнений в більшій дохідності від опускання з першої групи в другу і поверненні назад проти стабільного тримання в першій групі.

Я би назвав першу групу - валютні банки ощадні, а другу - валютні банки прибуткові. А щодо вибору валюти - то за смаком.

Заробіток на євродепозитах формується майже виключно за рахунок курсових коливань.
Вдалий ( вчасний) "вхід" у євро повністю покриває маржу і забезпечує вищу депозитну
дохідність .
Стосовно вибору валют..мабуть, не за смаком..а за можливостями ринку...найпопулярніші
дол, євро, гривня..можна ще франк і рубль( на любителя) з"явився у депозитних продуктах
фунт. Тому вибору великого ,...НЕМА.
Тому, насправді , за смаком, можуть бути лише ПРОПОРЦІЇ....бо пісенька у нас така:

"Не шпекулянти мы, не плотники, Но сожалений горьких нет,
А мы деверсифікатори- высотники, И с высоты вам шлем привет."
... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 13:39

квестор
Коли виникне необхідність "грошенята повертати назад" не факт, що буде сприятливий курс.
Ви хочете поєднати спекуляції на курсах та надійність банків.
Я би цього не робив - "мухи отдельно, котлеты отдельно" (с).

А те, що за можливостями ринку - згоден.
Vial

Подякував: 150 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 14:06

Шановний Квесторе!
1. Раніше Ви дали кількісну оцінку щодо входу до євро (<1.30). А коли вважаєте доцільним виходити з нього?
2. Чи не могли б Ви продовжити цю лінійку "долар - євро - гривня" в обидві боки?
AlexTk
2

Подякував: 74 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 гру, 2010 14:08

Mozart написав:Шановний квестор!

Оскільки Вас уже зачепили питаннями про т.н. "кептивні" банки - що скажете з приводу "Фінансової ініціативи"?

Шановний Mozart !

Я дуже люблю яйця...особливо у вигляді яєшні..ну, звісно як Котовський яєшню з 25 яєць не подужаю...але з 10 спокійно. Але , маю підозри, що навіть мій хороший апетит та сприятлива
кон"юктура в цілому і безумовні успіхи у виробництві даного продукту НЕ допоможуть
власнку банки "Фінансова ініціатива" перетворити його у високоефетивний , надійний
бАнк...буду радий помилитися :wink:

ПС. З кептивних банОК...цікавий і шустрийЮнекс...активізувався Кредит Дніпро...і непогано
виглядає Хрещатик ( при усій мутності його власників і їх власності)...той же Кліринговий
дім ( правда , газ -речовина вибухонебезпечна).
квестор

Профіль

#<1 ... 15071508150915101511 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор