"убийца эфира"киньте ссылку на табличку выплат банками внешних займов плиз..
Я сохранила таблицу из "Економічної правди," датированной 27 липня 2009, но в архиве найти ее не могу. Если сообщите свою почту - вышлю.
|
|
![]() Подскажите пожалуйста, когда вывешивали в последний раз рейтинг банков ?
Изменилось ли чего? Спасибо.
![]() В какие банки и под какие ставки, в какой валюте интеллигентным людям ложить депозиты в 2011 году,, чтобы не проиграть инфляции?
![]()
Хороше запитання ! Думаю, що відповідь на нього, потрібно починати з .. .... видєнія макроекономічної ситуації у світі.. .....проекції п №1 на наш чудовий хутір.. .....легкого огляду монетарної політики нбу.. Себто, спочатку ...оцінка ризику девальвації...рівня інфляції...і лише потім..вибір оптимальної банКИ.. Попередньо, не зовсім свіжий розум, сигналізує , що інтелігентним людям котрі бажають зберегти свої заощадження варто НЕ забувати ... про. -ДИВЕРСИФІКАЦІЮ - та простий медичний хфакт, що в умовах мінімального девальваційного ризику..на річному інтервалі..зберегти гроші можуть гривневі активи( депо та "папери") або банківські метали( якщо вони будуть дорожчати) або доступна в степах "дохідна валюта" ( курс якої , можливо,збирається зростати відносно долара США- євро, фунт, рубль)... Свою думку стосовно цього спектру проблєматики я висловлю пізніше..бо змучений значною дозою хорошої горівки та салату "олів"є" організм вимагає відпочинку..... ![]() ![]()
Якщо тільки від інфляції - ясне діло гривня з 21-22 річних стовпами на 2011 рік. А як від девальвації - тут ясно валюта відповідно з 11-12 річними (долар), євро ще менше. Суттєва різниця річних в 10% між гривнею та доларом в умовах відносної стабільності курсів є хорошим стимулом та заманухою для тимчасового часткового виходу з валюти в гривню. Тут основний ризик та питання по курсу на цей рік ![]() ![]() ![]() Є над чим задуматись? Яка буде екібана на 2011 рік? Особливо тим у кого доля гривні в ній найменша. ![]()
|
|