|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 28 січ, 2009 23:23
квестор написав:mcsvell написав:to квестор цікавить ваша думка щодо пацієнта Київська Русь, і які на вашу думку шанси на одужання в Укргазбанку (якщо не одужання то принаймні, які шанси не потрапити до реанімації) ?
Мені не подобається у пацієнта Київська Русь , що більше 50% зобов"язань у нього складають депозити населення а в активах реалізація великого будівельного проекту.....це зараз ДУЖЕ небезпечно для "здоров"я"............"ССС" від Фітча автоматично посилає Укргазбанк в реанімацію...."Хвельдшер нБУ" рятує пацієнта, Укргаз отримав 1,2млрд. вливань а це більше 8% активів..і це погано...прорахувався десь з ліквідністю п.Горбаль..а шкода...думаю до стадії "клінічної смерті" справа не дійде...на Укргаз завжди знайдеться "донор".
Проблемой Укргаза может стать искуственное (за откаты) притягивание некоторых его клиентов. Речь о госс. компаниях, например Гос. служба охраны МВД с годовым оборотом более 1,2 млрд. и некоторых других. Останутся ли эти клиенты при более чем вероятных перетасовках во властных структурах?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 28 січ, 2009 23:24
Забугорний "доктор Мудіс" відкликав рейтинг "Індекса".....а я свій прогноз залишаю- "стабільний 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2009 23:30
Уважаемый Квестор! Нет от вас никакой инфы по ОТП. Хочу спорить - а не скем!
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2009 23:36
UA написав:квестор написав:mcsvell написав:to квестор цікавить ваша думка щодо пацієнта Київська Русь, і які на вашу думку шанси на одужання в Укргазбанку (якщо не одужання то принаймні, які шанси не потрапити до реанімації) ?
Мені не подобається у пацієнта Київська Русь , що більше 50% зобов"язань у нього складають депозити населення а в активах реалізація великого будівельного проекту.....це зараз ДУЖЕ небезпечно для "здоров"я"............"ССС" від Фітча автоматично посилає Укргазбанк в реанімацію...."Хвельдшер нБУ" рятує пацієнта, Укргаз отримав 1,2млрд. вливань а це більше 8% активів..і це погано...прорахувався десь з ліквідністю п.Горбаль..а шкода...думаю до стадії "клінічної смерті" справа не дійде...на Укргаз завжди знайдеться "донор".
Проблемой Укргаза может стать искуственное (за откаты) притягивание некоторых его клиентов. Речь о госс. компаниях, например Гос. служба охраны МВД с годовым оборотом более 1,2 млрд. и некоторых других. Останутся ли эти клиенты при более чем вероятных перетасовках во властных структурах?
Що значить "искуственное" ? Практично усі банки керівникам "вкусненьких" клієнтів кладуть "платину" в карман.....Політичні ризики в роботі безумовно присутні ...але здається зірка п. Гобаля вже скоро може знову зійти на небосхил...тоді і поверне "блудних овець".
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2009 23:40
petra1000 написав:Уважаемый Квестор! Нет от вас никакой инфы по ОТП. Хочу спорить - а не скем!
Я вже у стійці...ОТП- буде найважче з ТОП-5 лідерів іпотечного ринку......... ГЕПнувшись без стороньої допомоги він не встане.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2009 23:45
Почему вы думаете, что у него не будет помощи мамы? и потом почему такая уверенность в том, что у него проблемные кредиты? откуда такая скептическая инфа? 
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2009 23:46
квестор написав:faraon написав:to квесторздравствуйте, подскажите пожалуйста про Аваль - каков диагноз - будет жить? и как долго  ?
1) Тепер оцініть наступні параметри"пацієнта": 2 місце по активах, 3 по кредитам фізиків,4 по іпотеці.....мені подобається ця спадаюча ......проблем. У пацієнта єдине ускладнення- в поточному році необхідно повернути 595,5млн.дол, зовнішніх позик....Австрійська "мама" категорично запевняє про готовність підтримки однієї з найкращих своїх "доньок"..є невеликі сумніви в спроможностях самої "мами" ,але ЄБРР підстраховує і це добре....  .Прогноз- "стабільний". 2) Герантологією не займаюсь 
"МАМА" в кінці 2008 року не змогла помогти Рфйфу з виплатою на 90 000 000 USD ... На "поруки" взяв ЄБРР -сплатив за Райфа...
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2009 23:55
Кстати, неприятный момент: ОТП со своего сайта снял полностью рейтинг! Вот так!
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2009 23:57
to квестор
ваше мнение о ПИБе сейчас?
с такими вливаниями (они практически неограничены) по моему мнению становится стабильнее Сбербанка и Эксимбанка..... если появятся интересные програмы начну перетаскивать деньги туда.....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 січ, 2009 00:10