Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 306307308309310 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 19 тра, 2009 21:08

Nykytos написав:
tovmavrov написав:
Клавдий Шифер написав:
Innoczka написав:К этому могу добавить, что Хоум Кредит банк, насколько я знаю, единственный во время действия моратория выдавал депозиты досрочно. Делает это и сейчас. Проверено. :lol:

Во второй половине марта отделение ВТБ на Крещатике "сегодня на завтра" отдало досрочно больше 20куе обычному вкладчику - моему коллеге.
Признаюсь, на меня это произвело сильное впечатление.

А Эрсте возвращал все время (с начала кризиса и дод сих пор) досрочно и с процентами (где было возможно согласно условий договра). Всем кто обращался. Не знали? :wink:

"После драки кулаками не машут" піарити треба було декілька місяців назад, зараз нічого нікому не доведеш.

до речі тут було запитання про інвестора Імексу. І згадувався "заслужений геолог" (я так розумію мова йде про людину яка написала дисертацію про моделі золоторудних родовищ Українського щита)
В такому випаадку виникло запитання
АКБ "Имэксбанк", дата введения - 17 апреля 2009 года;куратор - Азаров Михаил Владимирович
Родич ??

это не родич!начальник НБУ в Одесской обл
tos

Повідомлення Додано: Вів 19 тра, 2009 21:27

Karabas Barabas написав:Квесторе про високий і надійний рейтинг Кредобанку ми знаємо тільки від Вас, в чому і несумніваємось. У всіх решта рейтингових агенствах їх або немає, або місце займають невисоке. То наші сусідки полячки на Вас справляють таке хороше враження :) ?

Действительно:
Как сообщил директор департамента организации и стратегии Кредобанка Роман Лепак, данные действия вызваны сложной экономической ситуацией, поэтому банк вынужден сокращать количество отделений и сворачивать инвестпроекты.
http://www.fin.org.ua/newws.php?i=668141
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 тра, 2009 21:31

убийца эфира написав:Универсал банк выдаёт депозиты досрочно......

:D :D :D
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 тра, 2009 22:28

Квестор и коллеги!

Привет форумчане! Привет коллеги!
Только что общался с лицом "укрсиббовской национальности" :D
Так Вот есть инфа о том, что на ныне пустующий рынок потребкредитования притендует УКРСИББАНК, который с 1 июня собирается агрессивно развивать розничную продажу кредитных продуктов :D :D :D :D
Я не утверждаю! Но для меня крайне любопытна данна инфа :D :D :D
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 19 тра, 2009 22:28

"К чему бы Это"

http://www.bank.gov.ua/Statist/DAILY/20 ... O_2009.htm - залишки на кореспондентських рахунках банків

http://www.bank.gov.ua/STATIST/DAILY/2009/VOL_2009.htm - Обсяг продажу іноземної валюти

15/05/2009 Укрсиббанк погасив 250 млн. доларів США.
....

Чи є якийсь зв"язок між навединими вище цифрами???
Farr

Повідомлення Додано: Вів 19 тра, 2009 23:31

Karabas Barabas написав:Квесторе про високий і надійний рейтинг Кредобанку ми знаємо тільки від Вас, в чому і несумніваємось. У всіх решта рейтингових агенствах їх або немає, або місце займають невисоке. То наші сусідки полячки на Вас справляють таке хороше враження :) ?

..на мене справляє враження..
1) PKO BP...який у Польщі всюди..+ понад 51% державної частки у капіталі.
2)..унікальність Кредобанку, як єдиної або першої спроби закордонної банківської експансії поляків.
3)..сміливість і рішучість польських господарів Кредо...які ЄДИНІ ВЖЕ ФАКТИЧНО провели процедуру РЕКАПІТАЛІЗАЦІЇ .... списавши увесь наявний капітал в резерви і натомість заливши новий ..рекордний( по відношенню до активів) обсяг капіталу...
...очевидно "для усіх решти рейтингових агенств" більше значення мали попередні не зовсім блискучі фінансові показники...
...а я досліджую сучасність та майбутнє пацієнтів а не їх історію... :wink:

ПС.....і головний аргумент...полячки найкрасивіші :!: ..і без варіантів.. 8)
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 тра, 2009 23:45

квестор написав:

..на мене справляє враження..
1) PKO BP...який у Польщі всюди..+ понад 51% державної частки у капіталі.
2)..унікальність Кредобанку, як єдиної або першої спроби закордонної банківської експансії поляків.
3)..сміливість і рішучість польських господарів Кредо...які ЄДИНІ ВЖЕ ФАКТИЧНО провели процедуру РЕКАПІТАЛІЗАЦІЇ .... списавши увесь наявний капітал в резерви і натомість заливши новий ..рекордний( по відношенню до активів) обсяг капіталу...
...очевидно "для усіх решти рейтингових агенств" більше значення мали попередні не зовсім блискучі фінансові показники...
...а я досліджую сучасність та майбутнє пацієнтів а не їх історію... :wink:

ПС.....і головний аргумент...полячки найкрасивіші :!: ..і без варіантів.. 8)

Квесторе! Ви мабуть більше часу проводете у Польщі, ніж дома(Наприклад на вихідні) Не заперечую - полячки красиві... АЛЕ
!!! НАЙКРАСИВІШІ УКРАЇНКИ !!!
:!: :!: :!:
Farr

Повідомлення Додано: Вів 19 тра, 2009 23:45

квестор написав:

почему у них тогда такие высокие % по депозитам которые аж никак не соответствуют палате А? нет квестор как не уговаривайте но это не А это Г... я вот вас послушался и пошол просто посмотреть на их отделение ближайшее к моему дому.... не впечатлило.... денег не положил хотя сейчас реально думаю куда перекладывать из Дельты деньги.... всё ИМХО
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2009 00:22

Re: Квестор и коллеги!

petra1000 написав:Привет форумчане! Привет коллеги!
Только что общался с лицом "укрсиббовской национальности" :D
Так Вот есть инфа о том, что на ныне пустующий рынок потребкредитования притендует УКРСИББАНК, который с 1 июня собирается агрессивно развивать розничную продажу кредитных продуктов :D :D :D :D
Я не утверждаю! Но для меня крайне любопытна данна инфа :D :D :D

Информация когда-то уже проскакивала....
eromeo

Подякував: 55 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2009 03:48

сейчас реально думаю куда перекладывать из Дельты деньги.... всё ИМХО[/quote]

есть предпосылки уходить из Дельты?
ФПНХ

Подякував: 0 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

#<1 ... 306307308309310 ... 1612>