|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 19 тра, 2009 21:08
Nykytos написав:tovmavrov написав:Клавдий Шифер написав:Innoczka написав:К этому могу добавить, что Хоум Кредит банк, насколько я знаю, единственный во время действия моратория выдавал депозиты досрочно. Делает это и сейчас. Проверено. 
Во второй половине марта отделение ВТБ на Крещатике "сегодня на завтра" отдало досрочно больше 20куе обычному вкладчику - моему коллеге. Признаюсь, на меня это произвело сильное впечатление.
А Эрсте возвращал все время (с начала кризиса и дод сих пор) досрочно и с процентами (где было возможно согласно условий договра). Всем кто обращался. Не знали? 
"После драки кулаками не машут" піарити треба було декілька місяців назад, зараз нічого нікому не доведеш. до речі тут було запитання про інвестора Імексу. І згадувався "заслужений геолог" (я так розумію мова йде про людину яка написала дисертацію про моделі золоторудних родовищ Українського щита) В такому випаадку виникло запитання АКБ "Имэксбанк", дата введения - 17 апреля 2009 года;куратор - Азаров Михаил Владимирович Родич ??
это не родич!начальник НБУ в Одесской обл
-
tos
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 тра, 2009 21:27
Karabas Barabas написав:Квесторе про високий і надійний рейтинг Кредобанку ми знаємо тільки від Вас, в чому і несумніваємось. У всіх решта рейтингових агенствах їх або немає, або місце займають невисоке. То наші сусідки полячки на Вас справляють таке хороше враження  ?
Действительно:
Как сообщил директор департамента организации и стратегии Кредобанка Роман Лепак, данные действия вызваны сложной экономической ситуацией, поэтому банк вынужден сокращать количество отделений и сворачивать инвестпроекты.
http://www.fin.org.ua/newws.php?i=668141
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 тра, 2009 21:31
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 тра, 2009 22:28
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 тра, 2009 22:28
"К чему бы Это"
http://www.bank.gov.ua/Statist/DAILY/20 ... O_2009.htm - залишки на кореспондентських рахунках банків
http://www.bank.gov.ua/STATIST/DAILY/2009/VOL_2009.htm - Обсяг продажу іноземної валюти
15/05/2009 Укрсиббанк погасив 250 млн. доларів США.
....
Чи є якийсь зв"язок між навединими вище цифрами???
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 тра, 2009 23:31
Karabas Barabas написав:Квесторе про високий і надійний рейтинг Кредобанку ми знаємо тільки від Вас, в чому і несумніваємось. У всіх решта рейтингових агенствах їх або немає, або місце займають невисоке. То наші сусідки полячки на Вас справляють таке хороше враження  ?
..на мене справляє враження..
1) PKO BP...який у Польщі всюди..+ понад 51% державної частки у капіталі.
2)..унікальність Кредобанку, як єдиної або першої спроби закордонної банківської експансії поляків.
3)..сміливість і рішучість польських господарів Кредо...які ЄДИНІ ВЖЕ ФАКТИЧНО провели процедуру РЕКАПІТАЛІЗАЦІЇ .... списавши увесь наявний капітал в резерви і натомість заливши новий ..рекордний( по відношенню до активів) обсяг капіталу...
...очевидно "для усіх решти рейтингових агенств" більше значення мали попередні не зовсім блискучі фінансові показники...
...а я досліджую сучасність та майбутнє пацієнтів а не їх історію...
ПС.....і головний аргумент...полячки найкрасивіші  ..і без варіантів.. 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 тра, 2009 23:45
квестор написав:Karabas Barabas написав:Квесторе про високий і надійний рейтинг Кредобанку ми знаємо тільки від Вас, в чому і несумніваємось. У всіх решта рейтингових агенствах їх або немає, або місце займають невисоке. То наші сусідки полячки на Вас справляють таке хороше враження  ?
..на мене справляє враження.. 1) PKO BP...який у Польщі всюди..+ понад 51% державної частки у капіталі. 2)..унікальність Кредобанку, як єдиної або першої спроби закордонної банківської експансії поляків. 3)..сміливість і рішучість польських господарів Кредо...які ЄДИНІ ВЖЕ ФАКТИЧНО провели процедуру РЕКАПІТАЛІЗАЦІЇ .... списавши увесь наявний капітал в резерви і натомість заливши новий ..рекордний( по відношенню до активів) обсяг капіталу... ...очевидно "для усіх решти рейтингових агенств" більше значення мали попередні не зовсім блискучі фінансові показники... ...а я досліджую сучасність та майбутнє пацієнтів а не їх історію... ПС.....і головний аргумент...полячки найкрасивіші  ..і без варіантів.. 
Квесторе! Ви мабуть більше часу проводете у Польщі, ніж дома(Наприклад на вихідні) Не заперечую - полячки красиві... АЛЕ
!!! НАЙКРАСИВІШІ УКРАЇНКИ !!!

-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 тра, 2009 23:45
квестор написав: 3)..сміливість і рішучість польських господарів Кредо...які ЄДИНІ ВЖЕ ФАКТИЧНО провели процедуру РЕКАПІТАЛІЗАЦІЇ .... списавши увесь наявний капітал в резерви і натомість заливши новий ..рекордний( по відношенню до активів) обсяг капіталу...
почему у них тогда такие высокие % по депозитам которые аж никак не соответствуют палате А? нет квестор как не уговаривайте но это не А это Г... я вот вас послушался и пошол просто посмотреть на их отделение ближайшее к моему дому.... не впечатлило.... денег не положил хотя сейчас реально думаю куда перекладывать из Дельты деньги.... всё ИМХО
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 тра, 2009 00:22
Информация когда-то уже проскакивала....
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 тра, 2009 03:48