|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 02 чер, 2009 23:57
t-bird написав:steven написав:квестор написав:steven написав:квестор написав:.
Дякую, за відповідь. Маю звичку моделювати методом "крайностей", можливо переборщив. Але "аборигенам" довіри немає, їх логіка - не для нас, та і де-які "породисті" чорно-білі птахи спокійно перелітають через Дніпро із грузом на хвостах. 
Нема за що...Steven, перекладіть з орнітологічного на лікарняний..бо, день був важким.... 
Сорока на хвості майже від "тат".
Господи, прям масонська ложа на нараді:)
Угу.
ПС.Steven, не в фронт-менеджерах проблеми пацієнтів....а в стратегічних помилках керівництва...як писав класик "Коні не винні"...їздові дали маху....
...але заради справедливості варто памятати, що цю "бульбашку" проспали майже всі....і не тільки у нас.... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2009 00:31
квестор написав:..їм також потрібні гроші...але не усім.. ..за оцінками однієї нью-йоркської інвестиційної компанії більшість європейських банків потребують значних вливань, щоб до кінця 2010 року досягнути показника достатності основного капіталу 1-рівня(Tier-1) в 4-5%.. .....крім чотирьох, в тому числі: - BNP Paribas -Credit Agricole -Societe Generale ....які і так у пристойній "формі".... 
Французы молодцы, дай бог, и дочек такими вырастят! 
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2009 00:33
квестор написав:steven написав:квестор написав:steven написав:Квесторе, у мене запитання стосовно "32 мая". Чому так високо у Вашому рейтингу, відносно інших "європейок", стоїть "франкфуртська донька"? "Температура" у неї - явно завищена, не "чистокровка", обіцянка ЄБРР - кіт наплакав, "мама" під крапельницею у пані Меркель. Дякую!
...креативом і спритністю бере....ліквідність балансують....резервуються поганенько але невеликий запас в капіталі для цього мають...при такій активній роботі на ринку того мінімуму від ЄБРР має вистачити.. 
А якщо "тато" кине ( не дай Боже), що йому втрачати? Він свою "роботу" зробив, а нинішня його частка нічого не варта. Та і спритність може закінчитись "інфарктом". 
...все може бути, але наразі вважаю такий розвиток подій малоймовірним... ...швидче просто на період лікування "тата" просто заморозят холдинг із закордонними активами....все таки кризи минають і стартовий майданчик на потенційно прибуткові ринки не варто "палити"... ..а донька в непоганій "формі"...до "інфаркту" ще потрібно добре побігати....трішки "допінгу" і має "вигрібти"...
Успокоили! Продолжу "свободную любовь" - банк нравится!
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2009 00:43
eromeo написав:квестор написав:steven написав:квестор написав:steven написав:Квесторе, у мене запитання стосовно "32 мая". Чому так високо у Вашому рейтингу, відносно інших "європейок", стоїть "франкфуртська донька"? "Температура" у неї - явно завищена, не "чистокровка", обіцянка ЄБРР - кіт наплакав, "мама" під крапельницею у пані Меркель. Дякую!
...креативом і спритністю бере....ліквідність балансують....резервуються поганенько але невеликий запас в капіталі для цього мають...при такій активній роботі на ринку того мінімуму від ЄБРР має вистачити.. 
А якщо "тато" кине ( не дай Боже), що йому втрачати? Він свою "роботу" зробив, а нинішня його частка нічого не варта. Та і спритність може закінчитись "інфарктом". 
...все може бути, але наразі вважаю такий розвиток подій малоймовірним... ...швидче просто на період лікування "тата" просто заморозят холдинг із закордонними активами....все таки кризи минають і стартовий майданчик на потенційно прибуткові ринки не варто "палити"... ..а донька в непоганій "формі"...до "інфаркту" ще потрібно добре побігати....трішки "допінгу" і має "вигрібти"...
Успокоили! Продолжу "свободную любовь" - банк нравится!
+100, тоже активно практикую свободную любовь, банку зачет, все быстро и по сути. Думаю, все будет хорошо. Проблем никогда не возникало. Продукты, на рынке депозитов, самые лушие и понятные.
-
miridi7
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2009 00:54
petra1000 написав:steven написав:Петра1000, не растраивайтесь... "Хороший начальник отделения" и "хороший банкир" это две большие разницы. Мне кажется, что из Вас получился бы хороший банкир. 
СПАСИБО! только вот никто не приглащает И придется опять развивать торговлю 
Торговлю , я думаю , развивать надо будет где-то через годик .
А в банк можно сейчас попробовать , в тот же бегемот , там и без опыта берут , главное , наверное , любое высшее образование , хотя может и со средним берут , не знаю ...... Да , и идет там год - за пять ! 
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2009 08:15
miridi7 написав:.+100, тоже активно практикую свободную любовь, банку зачет, все быстро и по сути. Думаю, все будет хорошо. Проблем никогда не возникало. Продукты, на рынке депозитов, самые лушие и понятные.
кто-нибудь в курсе, до какого числа будет длиться программа "Декада"? я бы им занес немного денюжек в конце июня. но боюсь опоздаю.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2009 09:03
Арамат написав: Торговлю , я думаю , развивать надо будет где-то через годик . А в банк можно сейчас попробовать , в тот же бегемот , там и без опыта берут , главное , наверное , любое высшее образование , хотя может и со средним берут , не знаю ...... Да , и идет там год - за пять ! 
Сейчас самое время! Все так сказать "монстры" в глубокой ...опе!
Рушатся буквально на глахах .... Эту нишу пора занимать. Прям сейчас!
По моим оценкам активное возобновление потребления начнется осенью, ну максимум в начале 10-го ...когда ситуевина трохи стабильнется! Тут правда еще выборы.... но как показывает практика, как раз на выборах много тратится денег!
Бегемот?!
Я там был на практике в 2000г  Еще раз попробовать? хи хи хи 
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2009 09:25
Ilizarov написав:miridi7 написав:.+100, тоже активно практикую свободную любовь, банку зачет, все быстро и по сути. Думаю, все будет хорошо. Проблем никогда не возникало. Продукты, на рынке депозитов, самые лушие и понятные.
кто-нибудь в курсе, до какого числа будет длиться программа "Декада"? я бы им занес немного денюжек в конце июня. но боюсь опоздаю.
Спешите, с 16-го июня снижается процентная ставка по декаде до 22%.
-
pfauter
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2009 09:26
ПривЕт берёт на работу, как я понял, не только без опыта, или высшего образование, но и 7 летних детишек? 
-
Тор
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2009 09:36
petra1000 написав:Сейчас самое время! Все так сказать "монстры" в глубокой ...опе! Рушатся буквально на глахах .... Эту нишу пора занимать. Прям сейчас! По моим оценкам активное возобновление потребления начнется осенью, ну максимум в начале 10-го ...когда ситуевина трохи стабильнется! Тут правда еще выборы.... но как показывает практика, как раз на выборах много тратится денег!
а откуда потреблению то взятся? или опять деривативами наделали виртуальных долларов и накредитовали банановые республики по самые помидоры? я что то пропустил?
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
|