Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 458459460461462 ... 1612>
Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 20:21

Арамат написав:
oksana--61 написав:Уважаемый Квестор подскажите, какие перспективы у Укрсоца, Правекса и Прокредита?

Шановний Квесторе ! Оксана вже вдруге задае питання по УСБ ... без вiдповiдi ... 8)
Прошу мені пробачити, але мені хочеться справедливо втрутитись "на захист" Квестора... :wink: По-перше, не зовсім зрозумілий тон незадоволення, такий собі "наїзд" на Квестора щодо його невідповіді чи невчасної відповіді з приводу УСБ... По-друге, про УСБ питають мало не на кожній сторінці цієї теми, вже й надоїло, якщо чесно... По-третє, Квестор вже купу разів писав про УСБ, невже не можна перегорнути декілька сторінок назад і знайти відповіді на свої запитання?.....
Востаннє редагувалось finder в Пон 29 чер, 2009 20:24, всього редагувалось 1 раз.
finder

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 20:22

asu95 написав:
квестор написав:asu95
Ви десь загубили усі будівельні проекти п.Юрушева ("Ярославів Вал") та рибу ("Скандинавія"- найбільший імпортер)...ну і ще багато іншого... :wink:

не потерял, просто это еще меньше... не тянут всего его бизнесы на 30 процентов портфеля - около миллиарда долларов... у нас так рыбу не едят...

У нас целиком заглатывают :lol:
Арамат

Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 20:29

finder написав:
Арамат написав:
oksana--61 написав:Уважаемый Квестор подскажите, какие перспективы у Укрсоца, Правекса и Прокредита?

Шановний Квесторе ! Оксана вже вдруге задае питання по УСБ ... без вiдповiдi ... 8)
Прошу мені пробачити, але мені хочеться справедливо втрутитись "на захист" Квестора... :wink: По-перше, не зовсім зрозумілий тон незадоволення, такий собі "наїзд" на Квестора щодо його невідповіді чи невчасної відповіді з приводу УСБ... По-друге, про УСБ питають мало не на кожній сторінці цієї теми, вже й надоїло, якщо чесно... По-третє, Квестор вже купу разів писав про УСБ, невже не можна перегорнути декілька сторінок назад і знайти відповіді на свої запитання?.....

Вас вибачено :lol:
Але , мабуть -то Ви неуважно читаете ветку , адже я - дуже поважно ставлюсь до Квестора .
Либонь захотiлось трiшки стати на сторону - адже ледi- Оксана удруге вже спитала 8)
Арамат

Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 20:29

Квесторе, Ви позиціонуєте ВТБ досить високо - а що скажете про наступне:
http://www.vz.ru/economy/2009/6/29/302197.html
?
virtuoso

Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 20:32

Арамат написав:

а відповідь буде 01.07.....немного осталось потерпеть...
yuma

Подякував: 6 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 20:34

asu95 написав:
квестор написав:asu95
Ви десь загубили усі будівельні проекти п.Юрушева ("Ярославів Вал") та рибу ("Скандинавія"- найбільший імпортер)...ну і ще багато іншого... :wink:

не потерял, просто это еще меньше... не тянут всего его бизнесы на 30 процентов портфеля - около миллиарда долларов... у нас так рыбу не едят...

...ну , весь портфель кредитів юр. особам ледь перевищує 1,2 млрд.д....тому не потрібно перебільшувати.
...ну, і.....особисто знаю про один проект ...будівництво одного заводика з "нуля"...вартість пристойна....і у відомих переліках - не значиться....тому не потрібно так применшувати... :wink:

ПС. Щоб закрити дану дискусію нагадую, що норматив Н7 у знаменнику має регулятивний капітал...який стрімко тане в усіх. :!: ...тому порушення даного показника скоро буде нормою а не винятком.. :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 20:34

Арамат написав:
finder написав:
Арамат написав:

Вас вибачено :lol:
Але , мабуть -то Ви неуважно читаете ветку , адже я - дуже поважно ставлюсь до Квестора .
Либонь захотiлось трiшки стати на сторону - адже ледi- Оксана удруге вже спитала 8)

Я прошу прощения, что мимовольно стала виновницей этого спора, просто, если быть объективной, в первом вопросе меня интересовал только УСБ, теперь добавилось еще два банка.

Спасибо за помощь.

Квестору спасибо за ответ.

А finderу отдельное спасибо за внимание ко мне (жалко смайлика с высунутым языком нет) :lol:
oksana--61

Подякував: 37 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 20:51

virtuoso написав:Квесторе, Ви позиціонуєте ВТБ досить високо - а що скажете про наступне:
http://www.vz.ru/economy/2009/6/29/302197.html
?
Я згоден ось з цим:«Просрочка у ВТБ – на уровне российских игроков рынка; с учетом того, что это государственный банк, вряд ли эта задолженность вызовет какие-то проблемы у банка», – отмечает генеральный директор Национального агентства финансовых исследований Ольга Кузина. По ее словам, положение ВТБ терпимо и по сравнению с банками в других странах мира.

«В России по-другому считают сумму проблемного кредита, чем в мире», – замечает Кузина. По ее словам, «плохие» кредиты в 6% портфеля соответствуют 14,5–15% при мировой системе подсчета. «Это нормальный показатель в период кризиса», – отметила Кузина.

...а акціонери звичайно нервують....але даремно..років за два вартість їхніх ацій перевищить докризовий рівень...на фондовому ринку потрібно вміти чекати... :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 21:28

НБУ готов рассмотреть отзыв лицензии "Правэкса" http://news.finance.ua/ru/~/1/2009/06/27/164474
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 чер, 2009 21:36

kutuz написав:

НБУ готов рассмотреть отзыв лицензии "Правэкса" http://news.finance.ua/ru/~/1/2009/06/27/164474

Спасибо, только лучше читать не купированную версию а оригинал:
http://www.zerkalo-nedeli.com/1000/1550/66607/
Тем же, есть ответ НБУ: http://www.zerkalo-nedeli.com/img/st_im ... 51-nbu.jpg

Речь идет о индивидуальных лицензиях на право инвестиций за рубеж, которые были получены не банком, а бывшими акционерами банка.
oksana--61

Подякував: 37 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

#<1 ... 458459460461462 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор