Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 4748495051 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2009 18:53

cuteman написав:
квестор написав:
Т.е. по этим показателям они лучше всех 50-ти банков (!?)

Как такое объяснить? Или я в чём-то сильно ошибаюсь.

"Не читайте перед обедом советских газет..." Не всі контори які мають вивіску "Банк" такими є насправді....деякі є просто розрахунковими центрами власного бізнесу ...не завжди вдалого.

Спасибо, успокоили :) Сегодня в какой-то статье писали, что вообще не стоит доверять отчётности - якобы банки могут нарисовать себе любую.

Можно еще вопрос к вам? Насколько реальна насильственная конвертация валютных вкладов в гривню? Даже на форуме проскочило сегодня, что в Раде зарегистрирован такой законопроект. Или же это очень маловероятно?

Існував проект закону про конвертацію валютних кредитів.......
У конвертацію вкладів не вірю....будь-який ідіотизм теж має якісь межі....
Правда один "фахівець" нБУ запропонував вивести валютні вклади з під захисту Фонду гарантування вкладів.......думка "дуже своєчасна" :shock: ......зовсім банки хочуть позбавити вкладів населення :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2009 20:21

РОДОВИД

Уважаемые, кто в курсе состояния пациента? слухи ходят противоречивые: по одним источникам Истил покупает часть акций до марта, по другим готовятся к введению ВА. Кто что знает?
noer

Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2009 01:32

где нибудь есть информация о том сколько в феврале заканчивается депозитов и на какую сумму?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2009 13:22

Адміністрацію я славлю, хоч тимчасову та свою!

Введено тимчасову адміністрацію у таких Банках: «Промінвестбанк», «Західінкомбанк», «Київ», «Причорномор‘я», «Укрпромбанк», «Надра», «Національний кредит».
banknote

Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2009 14:39

Re: Адміністрацію я славлю, хоч тимчасову та свою!

banknote написав:
MNN написав:
banknote написав:..
Найближчим часом планується введення тимчасової адміністрації у наступних Банках: «Факторіал-банк», «Синтез», «Біг-енергія», БРР, «Арма», «Кредитпромбанк», «Класік», «Одеса-банк», «Фінансова ініціатива», «Капітал», «Земельний банк», «Дельта», «Родовід Банк», «Укргазбанк», «Фінанси і кредит».

источник информации ?

Джерело інформації назвати не можу, для вас воно все одно буде ненадійним, а для мене надійне. Постарайтесь знайти більше достовірної інформації з інших джерел.

А які підстави для введення у укргазі і фініках (з огляду на компанію, яку ви назвали)? Хіба там є проблеми, наприклад, з виплатами депозитів? До того ж строки (приблизні) введення адміністрацій є якійсь?... бо через рік і у всіх банках можна вводити буде?:)
Востаннє редагувалось скорпіон в Сер 18 лют, 2009 14:52, всього редагувалось 1 раз.
скорпіон

Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2009 14:49

В Дельта банке депозиты выдают без проблем, так что до ВА там думаю еще далеко.
niknn

Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2009 15:13

Хотелось бы узнать мнение уважаемого Квестора по поводу списка и чем провинился пациент Кредитпромбанк.
MNN

Подякував: 19 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2009 16:12

Знайома із Надра банку сказала що банк має гроші для виплат своєчасних. Причина для затримок - намагання отримати рефінансування очевидно.

От так то - заради грошей купі людей псують нерви, здоровя, витрачають їх час. Думаю і в Родоводі аналогічна ситуація.

Тому ймовірно і така ситуація із рейтинговими агенствами - діють то вони як дефолтний банк, тому й оцінки такі, а насправді цілі то інші. ТОму й заяви такі що у них все добре, і що агенства не враховують сучасних бандитських часів.
Naz

Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2009 16:39

Re: Адміністрацію я славлю, хоч тимчасову та свою!

banknote написав:
MNN написав:
banknote написав:..
Найближчим часом планується введення тимчасової адміністрації у наступних Банках...

источник информации ?

Джерело інформації назвати не можу, для вас воно все одно буде ненадійним, а для мене надійне. Постарайтесь знайти більше достовірної інформації з інших джерел.

Как по мне, судить можно по депозитам. Финики, Дельта, Укргаз - пока выдают всем по окончании срока. А как Факториал, которым владеют шведы, сюда попал вообще?? :shock:

У листопаді 2007 року АБ "Факторіал-Банк" увійшов до складу міжнародної фінансової Групи "SEB" за результатами підписання угоди щодо придбання Групою "SEB" 97,25% акцій "Факторіал-Банку". Станом на 01.01.08 р. Група "SEB" володіє 98,44% акцій Банку
cuteman

Подякував: 334 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2009 17:47

Я на протяжении месяца без проблем получил депо в Дельте и Укргазе. Зачем панику сеять?
Vic

Подякував: 24 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

#<1 ... 4748495051 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор