|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 18 лют, 2009 18:41
Шановний "Майстер"!!!
Хто дав Вам право розповсюджувати неправдиву інформацію!!? Я і мої родичі, мої друзі обслуговуємося в "Укргазбанку" протягом 7 років! Банк повністю виконує усі зобовязанн'я перед клієнтами враховуючи сьогоднішню непросту ситуацію на ринку! У відділенях клієнти оформляють нові вклади та переоформляють старі на вигідних умовах! Вчора купив долари по 8,05 розмістив на депозиті! Ніколи не маю проблем з валютою! Маю кредит в даному банку, погашаю по пільговому курсу. Відсотки не збільшувалися, а навпаки запропоновані програми для полегшення проплати! Хочу подякувати усім "Укргазбанківцям" за те що Вони поважають своїх клієнтів, дорожать ними, та за їхній професіоналізм!!! Думаю Ваші вислови оплачені конкуруючими фірмами! В "Укргазі" все на "Базі"! І не займайтеся *****!!! З повагою клієнти Укргазу!!!
-
Silverstoyn2007
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 18:50
скорпіон написав:banknote написав:MNN написав:banknote написав:.. Найближчим часом планується введення тимчасової адміністрації у наступних Банках: «Факторіал-банк», «Синтез», «Біг-енергія», БРР, «Арма», «Кредитпромбанк», «Класік», «Одеса-банк», «Фінансова ініціатива», «Капітал», «Земельний банк», «Дельта», «Родовід Банк», «Укргазбанк», «Фінанси і кредит».
источник информации ?
Джерело інформації назвати не можу, для вас воно все одно буде ненадійним, а для мене надійне. Постарайтесь знайти більше достовірної інформації з інших джерел.
А які підстави для введення у укргазі і фініках (з огляду на компанію, яку ви назвали)? Хіба там є проблеми, наприклад, з виплатами депозитів? До того ж строки (приблизні) введення адміністрацій є якійсь?... бо через рік і у всіх банках можна вводити буде?:)
Про формальні підстави і терміни мені невідомо.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 18:53
Naz написав:Знайома із Надра банку сказала що банк має гроші для виплат своєчасних. Причина для затримок - намагання отримати рефінансування очевидно. От так то - заради грошей купі людей псують нерви, здоровя, витрачають їх час. Думаю і в Родоводі аналогічна ситуація. Тому ймовірно і така ситуація із рейтинговими агенствами - діють то вони як дефолтний банк, тому й оцінки такі, а насправді цілі то інші. ТОму й заяви такі що у них все добре, і що агенства не враховують сучасних бандитських часів.
Звісно, гроші в банку Надра є, але ними розпоряджається тимчасова адміністрація так, як їй заманеться. Банк провів скорочення працівників.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 19:01
Silverstoyn2007 написав:Шановний "Майстер"!!! Хто дав Вам право розповсюджувати неправдиву інформацію!!? Я і мої родичі, мої друзі обслуговуємося в "Укргазбанку" протягом 7 років! Банк повністю виконує усі зобовязанн'я перед клієнтами враховуючи сьогоднішню непросту ситуацію на ринку! У відділенях клієнти оформляють нові вклади та переоформляють старі на вигідних умовах! Вчора купив долари по 8,05 розмістив на депозиті! Ніколи не маю проблем з валютою! Маю кредит в даному банку, погашаю по пільговому курсу. Відсотки не збільшувалися, а навпаки запропоновані програми для полегшення проплати! Хочу подякувати усім "Укргазбанківцям" за те що Вони поважають своїх клієнтів, дорожать ними, та за їхній професіоналізм!!! Думаю Ваші вислови оплачені конкуруючими фірмами! В "Укргазі" все на "Базі"! І не займайтеся *****!!! З повагою клієнти Укргазу!!!
Чому ви вважаєте, що інформація неправдива?
Для прикладу я був клієнтом Укпромбанку з 2002 по 2005 роки і весь цей час був задоволений обслуговуванням. Я просто пропоную клієнтам вищезгаданих банків бути більш пильними і постаратись отримати більше достовірної інформації безпосередньо від інсайдерів.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 23:17
Уважаемый Квестор, группа заинтересованных людей, которых я в данный момент здесь представляю, только что, после футбола, получили очередную порцию отрицательных эмоций.
Огромная просьба прокомментировать данную ситуацию с возможными последствиями в контексте следующего сообщения
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/02/18/152315
-
Посторонний В.
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2009 03:47
Посторонний В. написав:Уважаемый Квестор, группа заинтересованных людей, которых я в данный момент здесь представляю, только что, после футбола, получили очередную порцию отрицательных эмоций. Огромная просьба прокомментировать данную ситуацию с возможными последствиями в контексте следующего сообщения http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/02/18/152315
Повернувшись з перегляду мюзиклу інформую зацікавлену і розчаровану нічиєю футбольну громадськість, що запізніла реакція "доктора Мудіс" -В3 є більш оптимістичною ніж діагноз "доктора Фітча"-"ССС".....можна сперечатись стосовно точності діагнозу але ....тенденція...тобто , незважаючи на значні ін"єкції від "хвельдшера нБУ" пацієнту однозначно НЕ "полегшало"......
Надія на неабиякі , енергійність характеру та лоббіські можливості члена ради нБУ п.Горбаля....
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2009 11:35
Спасибо Вам, Квестор.
Кве́стор (от лат. quaestor, от quaerere — букв. «расспрашивать», «расследовать») — один из римскиx ординарных магистратов.
Востаннє редагувалось Innoczka в П'ят 20 лют, 2009 14:09, всього редагувалось 1 раз.
-
Innoczka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2009 12:20
Уважаемій Квестор!
Прибыль BNP Paribas сократилась на 61,4%
Чистая прибыль второго по величине банка еврозоны - французского BNP Paribas SA - за 2008 г. снизилась на 61,4% и составила 3,02 млрд евро по сравнению с 7,82 млрд евро, полученными годом ранее, говорится в опубликованном сегодня финансовом отчете компании.
Выручка компании за 2008 г. уменьшилась на 11,8% и составила 27,38 млрд евро против 31,04 млрд евро годом ранее. Операционная прибыль за отчетный год составила 3,22 млрд евро, что на 69,4% меньше аналогичного показателя за 2007 г., зафиксированного на уровне 10,55 млрд евро.
Чистые убытки BNP Paribas за IV квартал 2008 г. составили 1,37 млрд евро, тогда как за аналогичный период годом ранее компания получила чистую прибыль в размере 1,01 млрд евро. Выручка компании за IV квартал 2008 г. уменьшилась на 29,9% и составила 4,85 млрд евро против 6,92 млрд евро годом ранее. Операционные убытки за отчетный квартал составили 2,01 млн евро, тогда как годом ранее компания получила операционную прибыль в размере 1,49 млрд евро.
Компания связывает снижение финансовых показателей за отчетный период, в частности, с убытками в связи с общемировым кризисом ликвидности.
По материалам: РБК-Украина
Как это может отразиться на украинской дочке?
-
KorinF
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2009 12:50
квестор написав:Посторонний В. написав:Уважаемый Квестор, группа заинтересованных людей, которых я в данный момент здесь представляю, только что, после футбола, получили очередную порцию отрицательных эмоций. Огромная просьба прокомментировать данную ситуацию с возможными последствиями в контексте следующего сообщения http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/02/18/152315
Повернувшись з перегляду мюзиклу інформую зацікавлену і розчаровану нічиєю футбольну громадськість, що запізніла реакція "доктора Мудіс" -В3 є більш оптимістичною ніж діагноз "доктора Фітча"-"ССС".....можна сперечатись стосовно точності діагнозу але ....тенденція...тобто , незважаючи на значні ін"єкції від "хвельдшера нБУ" пацієнту однозначно НЕ "полегшало"...... Надія на неабиякі , енергійність характеру та лоббіські можливості члена ради нБУ п.Горбаля....
вот по-меньше бы вы нагнетали обстановку своими "диагнозами", подрывая тем самым доверие людей к тем банкам, которые держатся несмотря ни на что и выполняют свои обязательства перед клиентами!
-
Monica
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2009 13:28
Monica написав:квестор написав:вот по-меньше бы вы нагнетали обстановку своими "диагнозами", подрывая тем самым доверие людей к тем банкам, которые держатся несмотря ни на что и выполняют свои обязательства перед клиентами!
А что, квестор "нагнетает обстановку"? Думаю, его, как вы выразились, "диагнозы" более чем взвешены.
В общем, здесь следующая рекомендация: не нравится - не читайте 
-
_Aleksandr_
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|