|
|
![]() Стосовно ОТР потрібно віддати належне угорцям, банк ефективний і технологічний.Але губить його дві обставини- надзвичайно агресивний розвиток(що виснажує) і 3 місце по іпотеці(що робить проблемними значну частину активів)...Буде шкода як не втримається....на нашому ринку.
![]()
на мій погляд поки що рано ввжати іпотечні кредити проблемними активами. от у мене квартира куплена в кредит, зараз ціни впали на 20%, але ж я все одно плачу кредит, мені треба десь жити. питання одне, на скільки ще подешевшає іпотека. спочатку я здивувався дізнавшись скільки квартир висить на сайті "Фінанси та кредит" для продажу, та друзі мені сказали, що в основному зараз не платять по кредитам ті, котрі брали іпотеку для подальшого продажу по вищим цінам, тобто спекулянти.
![]()
ціни впали вже на 30 - 45% Продавці торгуються на 10-20% від виставленної ціни. Раніше такого не було. ![]()
![]() Востаннє редагувалось Jack Levine в Чет 15 січ, 2009 07:48, всього редагувалось 1 раз.
![]() Забугорний доктор "Мудіс" підтвердив стан "пацієнта Хрещатика" на рівні "В2" та "А3.ua" , тобто живий і ходячий , доктор відзначив сильну сторону пацієнта" стабільну базу корпоративних клієнтів"....Згоден з "забугорним авторитетом"... "Київхліб" він і в Африці хліб... Крім того, Мудіс погіршив діагноз пацієнта№1 Приватбанка з "В1" до "В2", що не є добре......
![]() Интерестно, а как оцените укрсиб: ...по поводу ухода... с поста главы банка...
http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/146817
![]() На другой ветке запостил, думаю здесь ей тоже место.
Посмотрел и немного посчитал разные коэффициенты по нашим банкам за 10 месяцев, еще держаться, финансовый результат растет из крупняка у ОТП банка уменьшился за месяц на 35 %, что не хорошо, естественно у Надра уменьшился; растет прибыльность уставного капитала у Привата, Аваля, Укрсоцбанка, Укрэксимбанка на уровне Укрсибба, Ощадбанка. Приведу один расчет по банкам: размер кредитных вложений на 1 грн. уставного капитала № п/п_____ Банк___________ на 01.10.2008 р.______на 01.11.2008 р. Динамика за месяц (+,-) __________ ВСЬОГО_________ 10,2_______________11,3__________1,0 1_________НАДРА___________ 55,0______________ 65,7__________10,7 2_________УКРСОЦБАНК _____ 32,5_______________39,4__________6,9 3_________АВАЛЬ____________19,2 ______________22,1__________2,9 4_________ОТП БАНК_________18,2_______________22,0__________3,8 6_________УКРЕКСIМБАНК_____13,8_______________17,0__________3,2 5_________ОЩАДБАНК________14,8_______________16,5__________1,7 7_________ПРИВАТБАНК_______11,0______________12,0__________0,9 8_________УКРСИББАНК_______9,7_______________11,9__________2,3 Показатель означает, сколько может банк покрыть свой кредитный портфель за счет собственного уставного капитала, чем больше приходится кредитных вложений на 1 грн. уставного капитала, тем больше риск ухудшения, как финансового состояния предприятия так и ликвидности. Что видно из расчетов в таблице: с Надрой понятно, это заведомо банк неустойчив был, даже не интересно рассматривать, а вот кого не ожидал увидеть так это Аваль на третьей строчке, в лидерах Укрсибб и Приват, естественно это не самый главный критерий оценки, но для примера годится, кто не много разбирается, тот сразу скажет, что у Надры самый маленький уставный капитал, а работали по крупному ![]() Немного в перерыв размялся:)
![]() А что про Форум все забыли? Как он ипотеку переваривает?
Мама себе немецкий банк прикупила, не отдаст ли украинскую дочку в чужие руки? Больно деп.ставки привлекательные как для здорового.
![]() OTPПо ОТП банку сомнений нет - возможности его нормального функционирования определяются максимум до середины весны. На то две причины - неплатежи по ипотеке и неспособность головного банка вытянуть украинскую дочку. В мае следующего года посмотрите этот пост.
![]() Принцип діагностики цікавий але , на-жаль, не зовсім достовірний....В Укрсоца, наприклад, найменший статутник(крім Надр) ...тому і "пре"....Для прикладу ліпше перерахувати все не на статутний а на увесь капітал.....А лідерів зараз взагалі нема.....Укрсиб "переварює" 16% ринку іпотеки....Приват був в іпотеці набагато обережнішим але агресивне споживче та карткове кредитування теж "вилізить боком"... Востаннє редагувалось квестор в П'ят 26 гру, 2008 00:22, всього редагувалось 1 раз.
|
|