Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 501502503504505 ... 1612>
Повідомлення Додано: Пон 13 лип, 2009 23:32

квестор написав: ..не зрозумів...поясність.

Пробачтэ дочь сидела в контакте.Все интерисуются, что вы за идол такой?Которого все слушаются.Да и Россия и Китай как-то близко всё это...Извините завтра на работу всем спокойной ночи.. :idea: .
Kent

Подякував: 81 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лип, 2009 23:39

Kent написав:

Пробачтэ дочь сидела в контакте.Все интерисуются, что вы за идол такой?Которого все слушаются.Да и Россия и Китай как-то близко всё это...Извините завтра на работу всем спокойной ночи.. :idea: .

Заинтриговали всех! :!:
eromeo

Подякував: 55 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лип, 2009 23:46

Мабуть бухнул лишнего. :oops:
Kent

Подякував: 81 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 00:00

..пора таки спати...а завтра вранці після ранкової гімнастики і холодного душу..бриючись і дивлячись у дзеркало варто кожному себе запитати....а чи у надійному банку зберігаються гроші?...і за результатами відповіді на се досить просте запитання...дійте, як писав Грехєм...
...але пред цим обовязково поснідати треба.....бо, правильне харчування-запорука доброго здоровя...
...і не тільки нашого, але і "пацієнтів"...
..Добраніч... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 07:35

Kent написав:

А кто Вам сказал, что Квестора все слушаются, я вот вопреки всем прогнозам в ПУМБе обслуживаюсь, потому как во-первых есть крупный инсайд, который говорит, что акционеры при любой ситуации не планируют оставить банк, а во-вторых и сам сопоставляю факты: акционеры пригласили ведущих банкиров из за границы, с их помощью сейчас развивают технологии, загасили Каргилу долг, столько бабла вложили в ребрендинг(новый стиль), кредитный портфель один из самых качественных в Украине, банк имеет свой процессинговый центр, обслуживающий другие банки(один из 3 подобных на Украине) и т.д. С учетом всего вышесказанного я не думаю что акционеры вот так возьмут и бросят банк, в который столько ввалили и продолжают вваливать, при любых раскладах по реструктуризации. Так что мой прогноз - ПУМБ жить будет, Квестор прошу занести в протокол :D :wink:
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 08:49

kutuz

.... Логічно....але ризик існує.
....тому поспостерігаємо....за операцією " порятунок рядового ПУМба" з балкону.. :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 09:24

держбанки

Квесторе, мене, як пересічну фізичну особу цикавить таке питання:

так, державний банк не збанкрутує, але чи не має небезпеки, щодо заморожування вкладів населення до кращих часів, як це сталося з Сбербанком СРСР?
Наприклад, наступає дефолт, держава реструктуризує свої зовнішні борги, а щодо внутришніх зобов"язань приймається такий-собі закончик - заморозити до кращих часів.

Ще питання - ходять чутки, что привєтбанка вже порожня и скоро її подарують державі.
Можете прокоментувати?
slt

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 09:41

Re: держбанки

[quote="slt"]ходять чутки, что привєтбанка вже порожня и скоро її подарують державі.
Можете прокоментувати?[/quote]

Звідки такі чутки? Як на мене, дуже перебільшені
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 09:46

квестор написав:убийца эфира
...думаю, що загальні очікування чергового апокаліпсису восени...дещо перебільшені.
.. але багатьом пацієнтам, звичайно, буде важко...хоча їм і зараз "не мед".

я тоже сомневаюсь что в сентябре или октябре что то произойдёт.... скорее после нового года......
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 09:51

[quote="убийца эфира"][quote="квестор"][b]убийца эфира[/b]
...думаю, що загальні очікування чергового апокаліпсису восени...дещо перебільшені.
.. але багатьом пацієнтам, звичайно, буде важко...хоча їм і зараз "не мед".[/quote]

я тоже сомневаюсь что в сентябре или октябре что то произойдёт.... скорее после нового года......[/quote]

І хотілося б, щоб це "щось" було позитивним
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 501502503504505 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему