|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 24 лют, 2009 00:27
steven
...
не розумію... Якщо з ліквідністю в порядку, що мені може завадити в нинішних умовах видати іпотечний кредит адекватному клієнту?
Я б сказав навіть більше.
НЕ розумію... за рахунок чого банк буде існуватиме сам і платитиме відсотки, якщо не видаватиме кредитів адекватним клієнтам.
-
Gogia
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2009 00:37
steven написав:Farr написав:2.Довідка з кредитного ринку: кредити в валюті -більше 20%, гривня-більше35%
Шановний, валютний кредит зараз може взяти тільки клієнт з валютною виручкою (інакше 50% резерви при видачі). Тому висновок - високі % по валютних депозитах - Ваша думка?
А ви бізнесом не займалися? Якщо ні, то запитайтеся у бізнесменів - чи осилять вони(навіть при наявності валютної виручки -як Ви кажете) 20% річних + банківські комісійні плюс -якщо кредитна лінія - за невикористаний залишок + якщо відновлювальна кредитна ліня - ще ... і виходить приблизно - мінімум 24%. ЯК Вам?
Моя думка - якщо в банку менш бідьш нормально(ть-фу, ть-фу- щоб не ...) - то по депозитах до запитання - 12% у гривні, у валюті долар - до 8%,Євро до 7%, по депозитах на місяць - максимум 23% у гривні, долар до 12,5%, Євро до 11,0%, по трьохмісячних - відповідно до 25%, 13,5%, до 12%
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2009 01:25
Farr написав:steven написав:Farr написав: Моя думка - якщо в банку менш бідьш нормально(ть-фу, ть-фу- щоб не ...) - то по депозитах до запитання - 12% у гривні, у валюті долар - до 8%,Євро до 7%, по депозитах на місяць - максимум 23% у гривні, долар до 12,5%, Євро до 11,0%, по трьохмісячних - відповідно до 25%, 13,5%, до 12%
Моя думка - депозитний відсоток у гривні більше 20 % це вже багато, а тим більше на місяць  . Активна реклама банком коротких 1-3 місячних депозитів під такі високі відсотки взагалі наводить на сумніви.
-
_Aleksandr_
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2009 02:25
Farr написав:квестор написав:Farr написав:квестор написав:
1) Занадто....навіть для "Привета".. Сам на особистому досвіді переконався про технології "Привета" 2)Німці обіцялись доньку не кидати... Обіцянка - цяцянка... кинуть не кинуть але вичавлять спочатку соки всі... 3) Згоден ..неподобство..в євро мають бути вищі. Які аргументи, щов Євро мають бути вищі відсотки?(враховуючи те, що це фактично вклади до запитання - "Вільний рух" а на місяць - це є на місяць)- хіба, що ресурсів катма, тому і "женуть" ставки по депозитах...
Тактична стратегія залучення клієнтських грошей підвищеними ставками в умовах суцільного дефіциту ліквідності, в цілому, є правильною.. Євро давно слабшає(з відкатами,звичайно) і продовжить до літа... Довідка з кредитного ринку: кредити в валюті -більше 20%, гривня-більше35%.
Квесторе! 1.Тактична стратегія залучення клієнтських грошей підвищеними ставками в умовах суцільного дефіциту ліквідності, в цілому, є правильною.. Починаю подумувати, що до "Форуму " у Вас певне зобов"язання.... І судячи по лексиці маєте певне відношення до банків, 2.Довідка з кредитного ринку: кредити в валюті -більше 20%, гривня-більше35% Звідки статистика? 20% у валюті - не віриться- заявлена може так - беруть або ті, що хочуть кинути банки - або торгівля високодоходним товаром - офіційно високу рентабельність дає тільки торгівля зброєю,,, 35%у гривні - навіть овердрафту такого по банках немає. Ні -є Райф... Хіба 35% - по споживчих кредитах для населення. Так, що Ваші аргументи, щодо обгрунтованості %% по депозитах не скажем так не коректнно зформовані... НІ бачив високі %% по депозитах 28% у гривні, 17% у доларах США, 15% у Євро...- Річних(І ВСЕ ЦЕ ПРИ РОЗМІЩЕНІ ДЕПОЗИТУ НА МІСЯЦЬ). АЛЕ це маленький банчок - в який з дня на день зайде куратор НБУ... Працівники банчка - відкритим текстом в приватних розмовах кажуть, що зараз в них йде чистої води "піраміда"...
1) НЕ є клієнтом банку Форум з вересня 2008р, банком був задоволений(хлопці у відділенні попались тямущі)..... закривши депозит у вересні планував повернутись пізніше.....але ...мій товариш там залишився з депозитом "Фінансист" і після введення "мораторію" банк на три дні заблокував видачу грошей з цього рахунку, ( на четвертий день йому самі зателефонували і запропонували прийти за грошима)....і ВСЕ ! Для мене (як клієнта) цей банк більше НЕ ІСНУЄ!!!
Тому, пропоную Вам забрати свої підозри ....
2) Мої партнери провели переговори по отриманню кредиту в одному банку з іноземним капіталом( не з групи найбільших), стартові умови : валюта-24%, гривня-45%......якщо знизять до 35% будуть брати( зброєю і наркотиками не займаємся)....Крім того, рекомендую вивчити статистику міжбанківського кредитування.
"Ложь и зло, посмотри
как их лица грубы".....улюблені слова, тому попрошу" не выражаться"...
3) Питання адекватност рівня депозитних ставок-дискусійне.
4) Рейтинги банку Форум на сайті Фітча і я з ними ЗГОДЕН.
Маю честь.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2009 09:28
квестор написав:Стурбованість австрійців зрозуміла.... Що з того ?
Да просто Европа может денег не дать. FT вроде cказала,что надо в 09г закачать в Украину 45 млрд долл,а это невозможно.
FT:
UniCredit and Intesa left with expansion headache
UniCredit и Intesa слева с головной болью расширения
Published: February 23 2009 23:28 | Last updated: February 23 2009 23:28
-
opatia
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2009 09:47
opatia написав:квестор написав:Стурбованість австрійців зрозуміла.... Що з того ?
Да просто Европа может денег не дать. FT вроде cказала,что надо в 09г закачать в Украину 45 млрд долл,а это невозможно. FT: UniCredit and Intesa left with expansion headache UniCredit и Intesa слева с головной болью расширения Published: February 23 2009 23:28 | Last updated: February 23 2009 23:28
Євросоюз можливо....а от національні уряди ЗМУШЕНІ будуть рятувати свої провідні банки:
- Австрія вже в процесі
-Берлусконі заявив про готовність до рекапіталізації ..
-Саркозі аналогічно (але французам.,на мою думку, .це не знадобиться..)
-Єдиний присутній великий німецький банк вже частково націоналізований
-Швеція давно прийняла програму підтримки
-Греція також..
Лишилась Угорщина....
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2009 10:18
Pti4ka написав:Успокойте и просветите, у Укргаза это временно с задержками платежек по текущим счетам ? С 20 -го февраля моя платежка в очереди и не поведена банком , обещают до 3-х дней, но по информации от коллег по несчастью люди и 4 дня ждут, а курс доллара уже улетел вместе с моей прибылью. Обидно вдвойне, в январе боролась с Укрпомом, забирала с текущего счета заработаное, только открыла текущий в Укргазе и тут та же песня.
Никто Вас ничем не успокоит. Да и верить никому сейчас на слово нельзя. У меня тоже деньги в Укргазбанке. Я уже здесь писал, что пока все надежды возлагаю на Васю Горбаля, что он не даст своему детищу уйти ко дну. Все таки он в совет НБУ входит и регулярно в разных новостных передачах как депутат комментирует ситуацию в банковской системе. Но это мое чисто субъективное мнение.
-
телепуз
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2009 12:18
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка в такій ситуації: в мене закінчується депозит 1.03. (виходить неділя), в банку питав коли можна отримати гроші, кажуть приходьте в понеділок. Але в угоді чомусь не має пункту про святкові або вихідні дні і про те що гроші можна отримати на наступний день. Заяву кажуть не потрібно писати (мова йде про Альфа-банк), але мене мучать сумніви чи часом не пролонгують договір... В законах про банківську діяльність є вказано про вихідні дні, тобто все регулюється законодавством, чи такі пункти мають бути тільки в договорі?
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2009 12:53
Karabas Barabas написав:Доброго дня! Підкажіть будь-ласка в такій ситуації: в мене закінчується депозит 1.03. (виходить неділя), в банку питав коли можна отримати гроші, кажуть приходьте в понеділок. Але в угоді чомусь не має пункту про святкові або вихідні дні і про те що гроші можна отримати на наступний день. Заяву кажуть не потрібно писати (мова йде про Альфа-банк), але мене мучать сумніви чи часом не пролонгують договір... В законах про банківську діяльність є вказано про вихідні дні, тобто все регулюється законодавством, чи такі пункти мають бути тільки в договорі?
Договора у них специфічні....наприклад ,відсилка в Третейський суд....Але! В кидках депозитчиків не помічені.....отримаєте свої гроші в понеділок.Не нервуйте.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2009 13:28
Есть такая информация, что скоро к "хворим" может присоединиться "Интеграл Банк". Про него, конечно, не будут писать все СМИ и показывать телевизор,но все же. Этой инфе я не призываю верить никого, но "болезнь лучше предупредить, чем лечить".
Инфа попала ко мне от человека, который раньше сочинительством не страдал. Он уже свой выбор сделал.
А так, вобще-то и над Менделеевым люди наверное смеялись, что он свою Периодическую систему во сне увидел.
-
Bookkeeper
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему