|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 13 бер, 2009 23:23
Тарас Бульба написав:Квесторе, я читаю останній місяць Ваші діагнози банкам і можу з ними погодитись. Потрібно Вам подякувати за правильні діагнози банків, що дає можливість людям вибрати хороший банк і забрати безпроблемно свій депозит. До Вашого списку легких хворих я, на свій розсуд, добавив би Київську Русь і Актив-банк, бо забиравз них депозити достроково навіть під час мораторію і мої знайомі в тих банках тримають і отримують свої кошти завжди вчасно. Маю надію що з ними буде все гаразд. Але в мене хвилювання стосовно Кредитпромбанку, бо депозит закінчується аж через 3 місяці. Яка зараз ситуація в них? Готуватися до гіршого, чи можливо виздоровіють (читав про кредити які можуть надати і тому подібне)? Відгуків про неповернення депозитів поки-що ніби небуло, і платежі нормально проводять, але є погані рейтинги... Як оцінюєте короткострокову перспективу в 3 місяці для цього банку?
Тарасыку, а надо своими мозгами жить!!!
Скажи, что изменится, если ты узнаешь сейчас ответ на этот вопрос? Ты что- то можешь изменить? Так зачем переживать об этом? Живи себе спокойно, весна пришла, солнце светит- радуйся жизни! Не беспокойся ты о депо- вернут, никуда не денутся!
-
Mobi777
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2009 23:30
Пацієнт Аваль достроково повернув ще 150млн.дол......тобто разом 400млн.д......із 500млн.дол.синдикату з терміном погашення -квітень2009року....Ось, так .
Щось давно не чутно "аналітиків" з їх прогнозами про апокаліпсис для банків з великим іпотечним портфелем та зовнішніми боргами........А я,свій прогноз підтверджую, що найбільші роздрібні банки з найбільшими зовнішніми боргами будуть ЖИТИ !
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2009 23:42
Mobi777 написав:Тарас Бульба написав:Квесторе, я читаю останній місяць Ваші діагнози банкам і можу з ними погодитись. Потрібно Вам подякувати за правильні діагнози банків, що дає можливість людям вибрати хороший банк і забрати безпроблемно свій депозит. До Вашого списку легких хворих я, на свій розсуд, добавив би Київську Русь і Актив-банк, бо забиравз них депозити достроково навіть під час мораторію і мої знайомі в тих банках тримають і отримують свої кошти завжди вчасно. Маю надію що з ними буде все гаразд. Але в мене хвилювання стосовно Кредитпромбанку, бо депозит закінчується аж через 3 місяці. Яка зараз ситуація в них? Готуватися до гіршого, чи можливо виздоровіють (читав про кредити які можуть надати і тому подібне)? Відгуків про неповернення депозитів поки-що ніби небуло, і платежі нормально проводять, але є погані рейтинги... Як оцінюєте короткострокову перспективу в 3 місяці для цього банку?
Тарасыку, а надо своими мозгами жить!!! Скажи, что изменится, если ты узнаешь сейчас ответ на этот вопрос? Ты что- то можешь изменить? Так зачем переживать об этом? Живи себе спокойно, весна пришла, солнце светит- радуйся жизни! Не беспокойся ты о депо- вернут, никуда не денутся!
Mobi777, питання було адресовано мені ....і взагалі, бажано коректніше...інтелігентніше (якщо Ви, знаєте значення цих слів).
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 00:39
20 наиболее надёжных банков по оценке UFC Capital
Щодо наведеної "двадцятки" UFC Capital - є сумніви, щодо компетентності даного "торгівця"(посередника та брокера) цінними паперами в банківській сфері. Пояснюю чому - з метою диверсифікації ризиків(як зацікавленої особи) приходиться збирати інформацію по "крупицах"... Із зібраної інформації в багтьох з "20" є досить серйозні проблеми:
- починаючи з затримкм платежів клієнтів(на разі на один день) - а на мою думку при їхніх об"ємах це вже "дзвіночок";
- операціїї з готівкою тільки в межах одного банку(готівку з міста А возять в місто В, хоча дешевше було б купити в іншого банку);
- персонал банків в песемістичному настрої;
- затягування розрахунків за продаж валюти клієнтам експортерам на наступний день(через введення додаткових комісій - типу зарахування за продану валюту - гривні сьогодні (цифри умовні) -0,5% ,завтра 0,3%
- склад кредитного портфелю- особливо по фізичних особах (особливо іпотека) - при падінні цін в 2 рази
- анонсовані об"єднання банків,,,
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 00:39
Ваша думка про подальшу долю смертельно хворого пацієнта "Укргазбанк", реанімують чи поховають разом з нашими надіями?Дякую.
-
Іванна
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 00:49
Farr написав:20 наиболее надёжных банков по оценке UFC Capital
Щодо наведеної "двадцятки" UFC Capital - є сумніви, щодо компетентності даного "торгівця"(посередника та брокера) цінними паперами в банківській сфері. Пояснюю чому - з метою диверсифікації ризиків(як зацікавленої особи) приходиться збирати інформацію по "крупицах"... Із зібраної інформації в багтьох з "20" є досить серйозні проблеми: - починаючи з затримкм платежів клієнтів(на разі на один день) - а на мою думку при їхніх об"ємах це вже "дзвіночок"; - операціїї з готівкою тільки в межах одного банку(готівку з міста А возять в місто В, хоча дешевше було б купити в іншого банку); - персонал банків в песемістичному настрої; - затягування розрахунків за продаж валюти клієнтам експортерам на наступний день(через введення додаткових комісій - типу зарахування за продану валюту - гривні сьогодні (цифри умовні) -0,5% ,завтра 0,3% - склад кредитного портфелю- особливо по фізичних особах (особливо іпотека) - при падінні цін в 2 рази - анонсовані об"єднання банків,,,
Ну...ми усі тут аматори.
А хто, крім ОТР і Сведів Вас напружує ...давайте персоналії.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 01:00
Іванна написав:Ваша думка про подальшу долю смертельно хворого пацієнта "Укргазбанк", реанімують чи поховають разом з нашими надіями?Дякую.
Давайте разом....
1) Пацієнт введений недщодавно у групу "найбільших".
2)Є одним з лідерів по отриманому рефінансуванню(дані за минулий рік)
3)Мажоритарний акціонер- відомий публічний політик, член Ради нБУ.
Висновок...можлива часткова "націоналізація"..зі зразково позитивним результатом( не одним же ПІБом хвалитися)
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 01:07
квестор написав:cuteman написав:20 наиболее надёжных банков по оценке UFC Capital
В цілому, непогано....непогано... Але, неоднорідні трішки там пацієнти....... ...і порядкові № є неправильними.
И нет в списке вашего любимого Кредобанка
А вот тут, кстати, на него небольшую "телегу" котют:
http://fin.blox.ua/2009/03/Kredo-bank-mij-prognoz.html
-
cuteman
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 01:30
cuteman написав:квестор написав:cuteman написав:20 наиболее надёжных банков по оценке UFC Capital
В цілому, непогано....непогано... Але, неоднорідні трішки там пацієнти....... ...і порядкові № є неправильними.
И нет в списке вашего любимого Кредобанка  А вот тут, кстати, на него небольшую "телегу" котют: http://fin.blox.ua/2009/03/Kredo-bank-mij-prognoz.html
Романтик я....от і даю фору полякам...сподіваюсь,що у квітні не підведуть і 1ярд. в капітал закинуть
ПС. З "телегою" згоден....але позитивні емоції сильніші за раціо
і взагалі....весна надворі.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 02:14
квестор написав:Пацієнт Аваль достроково повернув ще 150млн.дол......тобто разом 400млн.д......із 500млн.дол.синдикату з терміном погашення -квітень2009року....Ось, так . Щось давно не чутно "аналітиків" з їх прогнозами про апокаліпсис для банків з великим іпотечним портфелем та зовнішніми боргами........А я,свій прогноз підтверджую, що найбільші роздрібні банки з найбільшими зовнішніми боргами будуть ЖИТИ !
В июле Авалю надо вернуть еще 83 млн дол.
Не совсем ясны мотивы подобного хода руководства банка. С какой стати им раньше времени возвращать кредит? экономия на процентах?
Что-то мне подсказывает, что грядут грандиозные перемены в авале. Не даром сотрудникам одной из аудиторских компаний, чей зарплатный проект принадлежит авалю, (я уже писал об этом) выплатили зарплату сразу за 3 месяца. Стало быть руководство аудиторской компании владеет информацией, недоступной пересичному гражданину. Также слышал что австрийская мама выводит активы из своей дочки. и досрочное возвращение западных кредитов (гарантом по которым наверняка выступала именно мама. и теперь ей нужно их вернуть, дабы не пасть лицом в грязь перед своими западными партнерами) является логическим звеном в этой цепи.
Не удивлюсь если и 83 млн выплатят досрочно.
Ни в коем случае не хочу сеять панику, оперировать приходится неподтвержденной информацией.
ПС. появилась инормация, что Вы и Cuteman (и еще 3 человека) являетесь сотрудниками Привата. учитывая, что опровержения не последовало, я могу предположить, что это правда. Почему Вы никак не прокомментировали эту информацию?
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему