|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 18 лис, 2009 12:33
квестор написав:1)...ну, про такі екзотичні речі як...закон...право..тут мови взагалі нема....та й оптимістів теж...я так бачу....усі є суцільними прагматиками...правда більшість, без якихось "фобій".
Тоді нагадайте про це тим, хто розповідав про гарантії та щасливі 50 тис грн. квестор написав:.......а криза...як і бум...закінчується....два квартали поспіль українське ВВП росте...себто ми виходимо з рецесії...з чим я і вітаю наших пацієнтів та їх клієнтів
Мабуть мене таки назвуть цілковитим невігласом, але я знов викажу свою "нестандартну" думку. Я вважаю ВВП взірцем статистичної брехні. А використання його як показника здоров"я економіки - типовою оманою (чи самооманою). Практично неможливо відокремити ріст ВВП, викликаний здорожчанням продукції, від реального зростання. В будь якому разі тут є величезне поле діяльності для махінаторів ... квестор написав:...стосовно основного правила надійності банку....мені здається вже усі помітили,що для здоровя пацієнтів найголовніший фактор..то є ГЕНИ...
гени ... якщо у буденному житті у цілком порядних батьків можуть зрости дітки-покручі, то у банківській справі чому повинно бути інакше ? до того ж криза втопила багато закордонних банків які мали претензії на аристократичне походження. поки вони не впали, їх гени теж, мабуть, не викликали жодної підозри ... ті, хто вижив - так, в них є здорова потенція, яку б слід успадкувати нашим банкам. але чи не відбудуться мутації у процесі ? треба все ж слідкувати не (с)тільки за матусями, але за витівками діточок ... квестор написав:2)...в оригіналі..так...але я мав на увазі...просто різні негаразди...все минає...і це минеться...універсальна порада з перстня Соломона...актуальна зараз як ніколи... ....і кожен , виносить з цього життєвого "УРОКУ" щось для себе дуже важливе.....я, особисто, теж багато чому навчився....і "заплатив" за це ( не банкам, звісно)....але не переймаюсь....бо, воно того варте.... 
так, дійсно, все минеться и все, що трапляється - на найкраще .... але спостерігати труп свого ворога - це, мабуть, таки непогано ....
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 13:05
а тим часом вкладники Укрпрома штурмують на Сайгайдачного Родовід 
-
Коляныч
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 13:08
IMPRINTER написав:... и Путин назван третим в мире по влиятельности ... надо, надо коечку полиже к балкончику двигать ... 
Я не сомневаюсь, что если бы такой рейтинг составляли в 1939 году, например, то на первых местах оказались бы небезызвестные Гитлер и Сталин.....
..... до чего же занимательно сложилась судьба многих из тех, кто тогда передвинул свою коечку поближе к этим влиятельным персонам .....
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 13:25
да - с 1939 по 1953 ... чем плохо? Путин через два года на 14 лет минимум вернется  ... политический фактор вплане надежности банка - может привысить все экономические вместе взятые ... чё ВЭБ ПИБ в самый разгар кризиса просто так купил что-ли? ... и не забывайте, что пока штрафы за недобор вроде простили, вроде нет ... пусть только попробуют ПИБ теперь обидеть ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 18 лис, 2009 14:01
IMPRINTER написав:да - с 1939 по 1953 ... чем плохо? Путин через два года на 14 лет минимум вернется  ... политический фактор вплане надежности банка - может привысить все экономические вместе взятые ... чё ВЭБ ПИБ в самый разгар кризиса просто так купил что-ли? ... и не забывайте, что пока штрафы за недобор вроде простили, вроде нет ... пусть только попробуют ПИБ теперь обидеть ...
Поддерживаю 
-
Kent
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 14:03
IMPRINTER написав:... и Путин назван третим в мире по влиятельности ... надо, надо коечку полиже к балкончику двигать ... 
... лучше в изолятор...
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 14:09
IMPRINTER написав: ... и не забывайте, что пока штрафы за недобор вроде простили, вроде нет ...
Ждут удобного случая. Не сомневайтесь...
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 14:27
... я б дано уже взрючил за решение Донецкого судьи относительно ВТБ  ... иш ты, герой ... 
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Сер 18 лис, 2009 15:03, всього редагувалось 1 раз.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 18 лис, 2009 14:41
IMPRINTER написав:да - с 1939 по 1953 ... чем плохо? Путин через два года на 14 лет минимум вернется  ... политический фактор вплане надежности банка - может привысить все экономические вместе взятые ... чё ВЭБ ПИБ в самый разгар кризиса просто так купил что-ли? ... и не забывайте, что пока штрафы за недобор вроде простили, вроде нет ... пусть только попробуют ПИБ теперь обидеть ...
IMPRINTER
вот уважаю я тебя чертяка, шаришь красавчег!!!
-
RYTIS
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 15:01
а-то ... обидем российские банки, - отдадим нафиг всю ГТС  ... поэтому я не понимаю почему тот судья до сих пор ходит по улице 
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль