Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 8485868788 ... 1612>
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 12:56

Highlander написав:Greetings doctors ,
What do you think about this bank rating?
http://finance.ua/img/ext/forum/banksrating.jpg
http://news.finance.ua/ru/~/6/0/all/2009/03/13/154458
Is it true or just advertising?
What is your opinion?

Sincerely,
Highlander
Перепрошую.....але публікації в гламурних журналах для домогосподарок не коментую... :wink:
Востаннє редагувалось квестор в Суб 14 бер, 2009 13:15, всього редагувалось 1 раз.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 13:07

Edison написав:Ув.квестор!Можете ли прокомментировать "нули" в отчетах по финансовым результатам ряда крупных банков по данным АУБ?http://www.aub.com.ua/ua/2009.html?_m=publications&_t=rec&id=14938
Спасибо.
Збитки...і значні...за лютий мають бути ще більші.
Більшість великих банків першу половину поточного року ЗОБОВ"ЯЗАНІ бути збитковими ! Причини..
а) додаткове резервування під проблемні кредити
б) високі постійні операційні витрати (невиправдано великі мережі...починають скорочувати і правильно!)
в) зростання вартості обслуговування валютних пасивів( бо,девальвація)
г) зростання вартості обслуговування гривневих пасивів(бо, дефіцит)
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 14:38

квестор написав:
Mobi777 написав:
Тарас Бульба написав:Квесторе, я читаю останній місяць Ваші діагнози банкам і можу з ними погодитись. Потрібно Вам подякувати за правильні діагнози банків, що дає можливість людям вибрати хороший банк і забрати безпроблемно свій депозит. До Вашого списку легких хворих я, на свій розсуд, добавив би Київську Русь і Актив-банк, бо забиравз них депозити достроково навіть під час мораторію і мої знайомі в тих банках тримають і отримують свої кошти завжди вчасно. Маю надію що з ними буде все гаразд. Але в мене хвилювання стосовно Кредитпромбанку, бо депозит закінчується аж через 3 місяці. Яка зараз ситуація в них? Готуватися до гіршого, чи можливо виздоровіють (читав про кредити які можуть надати і тому подібне)? Відгуків про неповернення депозитів поки-що ніби небуло, і платежі нормально проводять, але є погані рейтинги...
Як оцінюєте короткострокову перспективу в 3 місяці для цього банку?

Тарасыку, а надо своими мозгами жить!!!
Скажи, что изменится, если ты узнаешь сейчас ответ на этот вопрос? Ты что- то можешь изменить? Так зачем переживать об этом? Живи себе спокойно, весна пришла, солнце светит- радуйся жизни! Не беспокойся ты о депо- вернут, никуда не денутся!

Mobi777, питання було адресовано мені ....і взагалі, бажано коректніше...інтелігентніше (якщо Ви, знаєте значення цих слів).

Все-таки хотів би почути Вашу відповідь Квесторе щодо Кредобанку?
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 15:11

Тарас Бульба написав:
квестор написав:
Mobi777 написав:
Тарас Бульба написав:Квесторе, я читаю останній місяць Ваші діагнози банкам і можу з ними погодитись. Потрібно Вам подякувати за правильні діагнози банків, що дає можливість людям вибрати хороший банк і забрати безпроблемно свій депозит. До Вашого списку легких хворих я, на свій розсуд, добавив би Київську Русь і Актив-банк, бо забиравз них депозити достроково навіть під час мораторію і мої знайомі в тих банках тримають і отримують свої кошти завжди вчасно. Маю надію що з ними буде все гаразд. Але в мене хвилювання стосовно Кредитпромбанку, бо депозит закінчується аж через 3 місяці. Яка зараз ситуація в них? Готуватися до гіршого, чи можливо виздоровіють (читав про кредити які можуть надати і тому подібне)? Відгуків про неповернення депозитів поки-що ніби небуло, і платежі нормально проводять, але є погані рейтинги...
Як оцінюєте короткострокову перспективу в 3 місяці для цього банку?

Тарасыку, а надо своими мозгами жить!!!
Скажи, что изменится, если ты узнаешь сейчас ответ на этот вопрос? Ты что- то можешь изменить? Так зачем переживать об этом? Живи себе спокойно, весна пришла, солнце светит- радуйся жизни! Не беспокойся ты о депо- вернут, никуда не денутся!

Mobi777, питання було адресовано мені ....і взагалі, бажано коректніше...інтелігентніше (якщо Ви, знаєте значення цих слів).

Все-таки хотів би почути Вашу відповідь Квесторе щодо Кредобанку?
Кредитпрому чи Кредо ?
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 16:50

Все-таки хотів би почути Вашу відповідь Квесторе щодо Кредобанку?[/quote] Кредитпрому чи Кредо ?[/quote]

Кредитпрому, перепрошую перепутав банки.
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 20:28

[quote="Ilizarov"][quote="квестор"]Пацієнт Аваль достроково повернув ще 150млн.дол......тобто разом 400млн.д......із 500млн.дол.синдикату з терміном погашення -квітень2009року....Ось, так .
Щось давно не чутно "аналітиків" з їх прогнозами про апокаліпсис для банків з великим іпотечним портфелем та зовнішніми боргами........А я,свій прогноз підтверджую, що найбільші роздрібні банки з найбільшими зовнішніми боргами будуть ЖИТИ ![/quote]

В июле Авалю надо вернуть еще 83 млн дол.
Не совсем ясны мотивы подобного хода руководства банка. С какой стати им раньше времени возвращать кредит? экономия на процентах?
Что-то мне подсказывает, что грядут грандиозные перемены в авале. Не даром сотрудникам одной из аудиторских компаний, чей зарплатный проект принадлежит авалю, (я уже писал об этом) выплатили зарплату сразу за 3 месяца. Стало быть руководство аудиторской компании владеет информацией, недоступной пересичному гражданину. Также слышал что австрийская мама выводит активы из своей дочки. и досрочное возвращение западных кредитов (гарантом по которым наверняка выступала именно мама. и теперь ей нужно их вернуть, дабы не пасть лицом в грязь перед своими западными партнерами) является логическим звеном в этой цепи.
Не удивлюсь если и 83 млн выплатят досрочно.
Ни в коем случае не хочу сеять панику, оперировать приходится неподтвержденной информацией.
ПС. появилась инормация, что Вы и Cuteman (и еще 3 человека) являетесь сотрудниками Привата. учитывая, что опровержения не последовало, я могу предположить, что это правда. Почему Вы никак не прокомментировали эту информацию?[/quote]

РБА здороФ!
1. Да возвращают, да досрочно! Что тут такого.
2. Дочка слушается маму:)
3. Суббординированный закрыли, новый получили от самой мамы, следите за прессой!

Кроме того, наростили капитал! В конце 2008, в январе 2009 и в феврале 2009. Подробней: тыкать по ссылке, чтоб не лепить ОРЗ:)
:arrow: http://www.aval.ua/press/news/?id=48315
Леонид Илич

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 22:46

Шановні розумні люди,що там твориться з Правексом,бо у них на гілці дехто понаписував кошмарні панікерські призиви,що він уже ну майже "у черті",та й пенсіі не видає,а у мене там на днях депо закінчується,і я би хтіла його лонгувати,а тут такі накоти.Панове фінансисти ,що порадити,до пана Квестора особливе прохання :(
shtora

Подякував: 6 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 23:25

Уважаемый Главврач!

Пожалуйста, не обращайте внимания на слухи и кривотолки -- это признак того, что Вы все ДЕЛАЕТЕ ПРАВИЛЬНО!!!!

Да, на ветках нескольких банков были размещены объявы про то, что несколько чел -- сотрудники Привата. Ну, и что? Мы с ним НЕ воюем... Банк как банк...
Ничего порочащего в этой инфо для меня нет. Да будь Вы хоть сотрудником "Надр" -- все равно Ваши светлые мысли перевесят мою нелюбовь к "Надрам"....

Удачи!

Не забывайте о нашем (всеобщем) ГЛАВНОМ вопросе: КУДА можно именно сейчас депозитнуть немножко денег? Процентов хочется...

Спасибо!
melania

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 23:38

Ilizarov написав:
Farr написав:Насторожує інше - деякі із названих банків дуже влізли в міжбанк,

Один з них - точно ПУМБ (якщо ти маєш на увазі міжбанківські кредити).
Поясни будь ласка, що це може означати і чим це може закінчитися.
Дякую

Пояснюю не Тобі а Вам: Це означає, що з банку пішов великий відтік грошей(фізичних осіб , юридичних осіб -як депозитів так із рахунків), заміщає банк їх купівлею на міжбанку в інших банків....( а на міжбанку вони не на великиий термін...і не завжди є ... або дуже дорогі...) Так як Ви є "Поклонником" ПУМБа - щось скажіть про можливе об"єднання його з Донгором...
Farr

Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2009 11:51

shtora написав:Шановні розумні люди,що там твориться з Правексом,бо у них на гілці дехто понаписував кошмарні панікерські призиви,що він уже ну майже "у черті",та й пенсіі не видає,а у мене там на днях депо закінчується,і я би хтіла його лонгувати,а тут такі накоти.Панове фінансисти ,що порадити,до пана Квестора особливе прохання :(

Правекс все вчасно виплачує. Один із небагатьох банків, якому я довірив би свої кошти у наш час.
steven

#<1 ... 8485868788 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє