|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 04 гру, 2009 17:09
Lost написав:квестор а что Вы скажете про Форум? Если попробовать его по косточкам разложить? За какие такие заслуги он затесался в "палату Б, задовільні", его показатели, их динамика в 2009году совсем не впечатляют, кроме того что он весь такой "прозрачный" по рейтингам Standard&Poor’s среди 30ки крупнейших украинских банков и имеет такого акционера как Коммерцбанк Аусландсбанкен Холдинг (63%)?!?
Спасибо, интересно услышать.
1)...ну, крім Комерца в акціонерах Форума залишився бувший власник , котрий блокує збільшення статутного капіталу пацієнта на дуже потрібний йому мільярд..і це погано.
2)...пацієнт має непогану ліквідність...але методи її досягнення є дещо ризикованими...бо, Декада і Вільний Рух є нестійким фундаментом...короткі і досить дорогі ...хоча слід віддати належне ..дуже креативний продукт.
3)..погано резервується..8%..що в 1,5 рази менше ніж по системі в цілому...і набагато меше необхідних 15-20%...і суттєво поліпшити він цей показник не зможе бо проблеми викладені у п.1 заважають....

-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 гру, 2009 17:11
квестор написав:..згоден..пацієнт не відповідає чистоті "породи".... ..але продукт інтересу цих 96%"шпекулянтів"( інвесторів, котрі не є такими вже невідомим..у вузьких шпекулятивних колах) до українського ринку банківських послуг, себто власне Платинум- є лише "гидким каченням" з якого хочуть зробити "білого лебедя"....стараються "шпекулянти", реагують швидко на зміну конюктури ринку, розуміють , що зараз чудовий шанс "наростити мязи"( спроби по Укрпрому та Надрам)....і через років 3-4 продати з великим наваром..І вони чітко усвідомлюють, що бракований товар нікому не потрібен.... ...тому і в "санаторії" відгодовується Платинум....цікавий проект з безпечними параметрами....ну, розглянемо його у якості процесу "селекції"...і якщо зявиться замість культурної рослини якийсь бур"ян...вирвемо і викинемо..... 
Проект изначально рискованный, т.к. из опыта страхового рынка знаю, что если "продать с наваром" не удастся, то бросят этого "утенка" очень легко.
А "наращивание" мускулов в кризисные годы, когда кредитование отсутствует, выглядит очень странно и несвоевременно... пирамида какая-то получается
Не знаю, квестор, не знаю...
Дело, конечно, Ваше, связывать или нет свою репутацию с подобными "проектами"...
-
Jolly Fall
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 гру, 2009 17:21
Ув. Квесторе, Ваш балкон, санаторий и палаты (А,Б и В) занимают 40 пациентов, большая часть из которых расположилась в ТОП-60 банков Украины. Остальные 20 банков из ТОП-60 имеют "украинское происхождение" и некоторые из них довольно в плачевном состоянии. Никто их покупать в нынешнее время не собирается, "рука помощи" от государства не в счет. Думаю, что в Ваш "Диагноз"с они не скоро попадут. В тоже время, Платинум(67), ПроФинбанк(141) и Петрокоммерц(79) помещены в соответствующие санаторий и палату (в скобках место по активам по данным АУБ на 1.11.09г.).
Что в них такого замечательного? Или Вы видите перспективу их развития в Украине?
-
mvb9
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 гру, 2009 17:25
Jolly Fall написав:квестор написав:..згоден..пацієнт не відповідає чистоті "породи".... ..але продукт інтересу цих 96%"шпекулянтів"( інвесторів, котрі не є такими вже невідомим..у вузьких шпекулятивних колах) до українського ринку банківських послуг, себто власне Платинум- є лише "гидким каченням" з якого хочуть зробити "білого лебедя"....стараються "шпекулянти", реагують швидко на зміну конюктури ринку, розуміють , що зараз чудовий шанс "наростити мязи"( спроби по Укрпрому та Надрам)....і через років 3-4 продати з великим наваром..І вони чітко усвідомлюють, що бракований товар нікому не потрібен.... ...тому і в "санаторії" відгодовується Платинум....цікавий проект з безпечними параметрами....ну, розглянемо його у якості процесу "селекції"...і якщо зявиться замість культурної рослини якийсь бур"ян...вирвемо і викинемо..... 
Проект изначально рискованный, т.к. из опыта страхового рынка знаю, что если "продать с наваром" не удастся, то бросят этого "утенка" очень легко. А "наращивание" мускулов в кризисные годы, когда кредитование отсутствует, выглядит очень странно и несвоевременно... пирамида какая-то получается Не знаю, квестор, не знаю... Дело, конечно, Ваше, связывать или нет свою репутацию с подобными "проектами"...
...крадинально не погоджуюсь стосовно несвоєчасності інвестицій !! ..чудовий час дешево купити або розширити "стартовий майданчик"...просто унікальний час !!!
..а після того як "шторм" остаточно стихне і дещо забудеться...хороший бізнес буде знову коштувати хороші гроші...і без варіантів !!
...буду бачити, що йдуть десь " не туди"...вижену швидко з "лазарету".... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 гру, 2009 17:34
mvb9 написав:Ув. Квесторе, Ваш балкон, санаторий и палаты (А,Б и В) занимают 40 пациентов, большая часть из которых расположилась в ТОП-60 банков Украины. Остальные 20 банков из ТОП-60 имеют "украинское происхождение" и некоторые из них довольно в плачевном состоянии. Никто их покупать в нынешнее время не собирается, "рука помощи" от государства не в счет. Думаю, что в Ваш "Диагноз"с они не скоро попадут. В тоже время, Платинум(67), ПроФинбанк(141) и Петрокоммерц(79) помещены в соответствующие санаторий и палату (в скобках место по активам по данным АУБ на 1.11.09г.). Что в них такого замечательного? Или Вы видите перспективу их развития в Украине?
- по Платинуму вже на цій сторінці достатньо відповів.
-ПроФін - маленький шматочок великої галактики Societe Generale..маленький але твердий шматок...і незалежно від майбутніх планів "мамки" наразі є безпечним і спокійним.
-Петрокомерц- маленька краплина нафтової імперії Лукойла...маленька але жирненька...нормальні "візерунки"..."спокійний " пацієнт.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 гру, 2009 21:10
квестор написав:...крадинально не погоджуюсь стосовно несвоєчасності інвестицій !! ..чудовий час дешево купити або розширити "стартовий майданчик"...просто унікальний час !!! ..а після того як "шторм" остаточно стихне і дещо забудеться...хороший бізнес буде знову коштувати хороші гроші...і без варіантів !! ...буду бачити, що йдуть десь " не туди"...вижену швидко з "лазарету".... 
Если шторм будет стихать и дальше, то деньги можно куда угодно нести, тут и рейтинги с палатами не нужны.
А вот если рынок будет "мумифицироваться" (что наиболее вероятно)?
Или новый виток кризиса (что также вероятно)?
Что-то у меня есть сомнения, что никому не известный "венчурный капитал" будет кормить этот банк...
Бросят ведь, как пить дать бросят, на то он и венчурный, этот капитал... да еще представленный столь "громкими" именами...
Квестор, Христом-Богом прошу, уберите Вы этот Платинум... "Вы теперь как ангел - не сходите ж с алтаря!" 
-
Jolly Fall
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 гру, 2009 21:55
квестор написав:serg69m написав:банк Таврика... ??? цікавить: історія хвороби... чи є і які хронічні хвороби... як лікується і ким... чи є позитивна динаміка протікання хвороби...
....щось дуже не хочеться щоб він попав на огляд патологоанатома...
...я свій коротенький "медичний висновок" дав два чи три дні тому...погортайте. ...а на більше...сей пацієнт не заслуговує... 
"медичний висновок", квартальний передноворічний, здається, я читав відразу ж після опублікування )))) ...але ж... там перечислені більш-менш відомі пацієнти...
а щодо Таврики...
... шкода що відповідь така банальна... так можна про будь-який банк сказати... я мав надію на більш розгорнуту та аргументовану відповідь... та й питань для роздумів поставив декілька...
ну що ж - ні так ні!
... те що це корпоративна кримська мінібанка з вялопрогресуючою фінансовою недостатністю, я і сам знаю... і місце її в медсанбаті визначене далеко не в люксусових палатах...
...але ж...
є історія хвороби! і історія в кризовій духоті дає надії виживання...
ок... пардон...
...може хтось щось ще знає?
...хм,
ЦЕЙ ДОПИС БІЛЬШЕ НЕ АКТУАЛЬНИЙ ДЛЯ ЧИТАННЯ ТА ВІДПОВІДЕЙ... ...і де мої очі були 1 грудня 
Востаннє редагувалось serg69m в П'ят 04 гру, 2009 23:30, всього редагувалось 1 раз.
-
serg69m
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 гру, 2009 22:56
Универсал Банк увеличил уставный капитал на 24%
Cегодня, 4 декабря, Универсал Банк (Киев) увеличил уставный капитал на 24%, или на 200 млн грн, - до 1,038 млрд грн путем дополнительного выпуска акций.
"Увеличение капитала банка позволяет продолжить реализацию стратегии развития, наращивать активы и привлекать новых клиентов даже в непростых экономических условиях. Кроме того, шаг по увеличению капитала свидетельствует о безусловной поддержке банка акционерами и его материнской структурой - европейской банковской организацией Eurobank EFG Group", - сказал глава правления Милтиадис Папаниколаоу.
"Интерфакс-Украина"
http://www.kommersant.ua/index-news.htm ... c=0&page=1
По состоянию на 1 апреля 2009 года (по итогам I квартала) активы банка составляют 7,57 млрд грн, обязательства – 6,74 млрд грн, собственный капитал – 834,585 млн грн.
http://minfin.com.ua/2009/12/04/79743/
Прав был Квестор: таки шустрый грек 
-
yuma
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 гру, 2009 23:09
serg69m написав:квестор написав:...я свій коротенький "медичний висновок" дав два чи три дні тому...погортайте. ...а на більше...сей пацієнт не заслуговує... 
"медичний висновок", квартальний передноворічний, здається, я читав відразу ж після опублікування )))) ...але ж... там перечислені більш-менш відомі пацієнти...
Если Квестор говорит, что был ответ по банку, то может стоит поискать?
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=512920#512920
Востаннє редагувалось vitmyr в П'ят 04 гру, 2009 23:09, всього редагувалось 1 раз.
-
vitmyr
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 гру, 2009 23:09
Jolly Fall написав:квестор написав:...крадинально не погоджуюсь стосовно несвоєчасності інвестицій !! ..чудовий час дешево купити або розширити "стартовий майданчик"...просто унікальний час !!! ..а після того як "шторм" остаточно стихне і дещо забудеться...хороший бізнес буде знову коштувати хороші гроші...і без варіантів !! ...буду бачити, що йдуть десь " не туди"...вижену швидко з "лазарету".... 
Если шторм будет стихать и дальше, то деньги можно куда угодно нести, тут и рейтинги с палатами не нужны. А вот если рынок будет "мумифицироваться" (что наиболее вероятно)? Или новый виток кризиса (что также вероятно)? Что-то у меня есть сомнения, что никому не известный "венчурный капитал" будет кормить этот банк... Бросят ведь, как пить дать бросят, на то он и венчурный, этот капитал... да еще представленный столь "громкими" именами... Квестор, Христом-Богом прошу, уберите Вы этот Платинум... "Вы теперь как ангел - не сходите ж с алтаря!" 
..не можу..наступний перегляд лише в середині лютого..мусите потерпіти.....
..."пацан сказал, мужчина сделал"..звиняйте....
ПС...мені все таки здається, що Ви перебільшуєте небезпеку...і недооцінюєте цих "шпекулянтів".
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|