ЛОБ написав:зрозуміло, що лізти поперед відомо кого не відомо куди не варто,
Ми раніше вже обговорювали ситуацію(пробиття трендової та відкат до неї-Пригадуєш?) Там можна було входити, зараз я б почекав пробиття та відкату "технічної підтримки"(фібо+Мюррей+хмарина)так хоч стоп зрозумілий... Я так думаю
якщо би це було на рівні 50 % фібо відкату, я би дочекався підтвердження
після вичерпання росту валюти (набагато вище розрахункового справедливого курсу) досягення подвійної вершини, розвороту висхідного тренду на зрозумілому фундаменті та повернення центробанком до циклу урізання ставки
треба бути вже у ринку та шукати де додавати, раціонально зважуючи та приймаючи ризики своїх висновків - я їх усвідомлюю
Wall після страйку 24/08 з відкату перезайшов та зберіг півлота (0,8490) - ось про шо хоча моя толерантність до ризиків дозволяє навіть зараз по ринку мати 1 лот на почин
04:27 RBNZ: More depreciation in the offering for the NZD - ANZ 04:13 RBNZ: 25 basis cut; more to follow - Nomura Sep 9, 21:22 RBNZ Wheeler: Potential to cut rates substantially if needed Sep 9, 21:04 RBNZ cuts interest rate by 25bp to 2.75%, further easing likely Sep 9, 21:00 New Zealand RBNZ Interest Rate Decision meets expectations (2.75%)