шановний, поділіться своїми висновками. мені чомусь здається, що автор хоче спростувати теорію економічних циклів, а також взаємозалежності відсоткових ставок та фондового ринку. або, щонайменше, підказати нам усім, що ріст фонди короткотривалий та нестійкий ))
mrContrarian написав:поділіться своїми висновками.
пропоную ознайомитись з роздумами George Goncalves, стратега Nomura.
якщо я правильно зрозумів, то він вважає, що світ 'перевантажений' US Treasuries, натомість інвестори 'недовантажили' власні ринки. Люди загалом починають купувати нормальні, ризиковані активи, і це добре. Навіть по нашій фондовій гілці видно, що люди засиділись і вже кілька місяців спостерігають за зростаючим світовим ринком. Натомість в Україні 'нема куди інвестувати' на відміну від решти світових ринків.
Вы счастливая обладательница работающей кнопки цитата.Вро де бы вчера что то о проблеме говорилось А сезонность к золоту мало относится, да и весь трёп о том, что его продают, чтобы деньги вывести недостающие.Его весовая составляющая слишком мала для этого.Думаю, кукл перед рывком скупиться захотел. Недавно Апатия приводила данные, сколько бумаги напечатали в америках с европами, и очень просто при этом говорить - нет Куе не будет, нет дефолта греции не допустим и др.На самом деле всё просто - и то и другое имеет место быть, только без вывески.За золотом долго не заржавеет.
Отчет комиссии по опционной и фьючерсной торговле CFTC за 20 марта 2012 ожидаю сильный двиг по фунту ВВЕРХ : отчет показал снижение сальдо коротких позиций спекулянтов (статус "non-commercial") на целых 24.997 котнрактов (1к = 62,500 фунтов)
сейчас мы балансируем на грани шорт-лонг.
П.С. идеально было бы выкупить какой-нить неожиданный дииип на противоходе )))