|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 06 гру, 2021 21:25
Alfa_Bank написав:Можливо ви не так зрозуміли. Саме в додатку можна випустити пластик до віртуальної картки на відділення Нової Пошти. А через звернення до чату/кц можна зробити перевипуск віртуальної картки на відділення банку. При цьому номер картки, термін дії та CVV вже будуть іншими.
та я так вас і зрозумів - замовлення копії віртуальної карти в іменному пластику тільки на НП а перевипуск віртуальної картки (зі зміною реквізитів картки) в іменному пластику можна і до відділення. але персонал банку не давав мені варіантів - категорично іменна тільки на НП (в мене була тільки віртуалка на той момент) і через меню сенса також все виглядало на підтвердження слів персоналу - там було випустити нову іменну картку картку і в дужках вказано що доставлення на НП. про фінт вухами як зробити так щоб іменна приїхала на відділення ніхто не знає 
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 гру, 2021 21:32
mephala написав: Alfa_Bank написав:Можливо ви не так зрозуміли. Саме в додатку можна випустити пластик до віртуальної картки на відділення Нової Пошти. А через звернення до чату/кц можна зробити перевипуск віртуальної картки на відділення банку. При цьому номер картки, термін дії та CVV вже будуть іншими.
та я так вас і зрозумів - замовлення копії віртуальної карти в іменному пластику тільки на НП а перевипуск віртуальної картки (зі зміною реквізитів картки) в іменному пластику можна і до відділення. але персонал банку не давав мені варіантів - категорично іменна тільки на НП (в мене була тільки віртуалка на той момент) і через меню сенса також все виглядало на підтвердження слів персоналу - там було випустити нову іменну картку картку і в дужках вказано що доставлення на НП. про фінт вухами як зробити так щоб іменна приїхала на відділення ніхто не знає 
Це не відділення, це фейспалм просто Вибачте 
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1416 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 06 гру, 2021 23:43
root написав: Flamingo написав: root написав:Форумчани, любителі горіхів, підкажіть. Купівля пива на rozetka.com.ua (продавець теж розетка) це яка категорія буде? продукти чи маркетплейси? Дякую 
50/50. Может быть и так и так. Я алкашку заказывал и платил в инете - были продукты, потом заказал с оплатой в точке доставки - был маркетплейс. Вы бы нулевкой попробовали и на горячке уточнили бы МСС. От этого дальше и плясали бы
Там не змого акку та не моєю карткою, короче пройшло як ВИНОМАРКЕТИ(в Сенсі так пише)  Більше року як клієнт Альфабанк, але ВИНОМАРКЕТИ не давали мені жодного разу! Мабуть якось вичисляють бухариків? 
Та чисто по разделу определяют алкогольному, у меня тоже так - у моно в розетке и обычные товары и алкоголь идут как продукты, а у альфы обычные заказы как маркетплейс и виномаркеты для алкоголя. У них же для алкоголя даже отдельная касса, может и ТОВка отдельная даже - не обращал внимания на чеке
-
motosmile
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 гру, 2021 00:43
cohan написав:10к на IB и вперед
В баксах? В гривне, что с этого заработаешь? Плюс хотелось бы игроков услышать, т.к. есть предположение, что тут может убытком обернуться.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 гру, 2021 01:24
mephala написав:у відділенні хамон не оформлюють?
Что-то Вы в продуктах банка плаваете. При этом так уверенно рекомендовали открывать депозиты в сенсе, затем договора по ним зачем-то получать в отделении и писать к ним ничем не предусмотренные заявления об отказе от автопролонгации, что в вопросах карточной логистики, наверное, должны были разбираться. В отделении Вас вроде тоже вводили в заблуждение. Как такое могло быть? 😉
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 гру, 2021 10:05
newbie написав:так уверенно рекомендовали открывать депозиты в сенсе, затем договора по ним зачем-то получать в отделении
В сенс/МАБ/мобайл % по депо выше, чем в отделении (по крайней мере, если депо меньше 250к)
-
Kalgan
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 гру, 2021 10:23
Kalgan написав:В сенс/МАБ/мобайл % по депо выше, чем в отделении
Рекомендация была открывать в сенсе, а не мабе, после чего идти за договором в отделение и еще что-то там писать. В отделениях видимо договора лучше и не такие, как отправляемые на мыло из СДО 😉
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 гру, 2021 12:11
Подскажите, % по Хамелеону по остатку на карте (5.5%) когда выплачиваются? В конце месяца?
-
Sergion
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 гру, 2021 12:14