Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kreuz написав:Підкажіть, а чи буває на Укрпошті некошерним накладений платіж, чи там зазвичай МСС поштових послуг та й годі? Якщо все ж проведуть як р2р, то чим це погано для Хам.ону? Візьмуть лише 4%, ≥ 20 грн, або ще й з грейсу викинуть?
На НП сама наложка - это p2p, ибо это, типа, не почте. То же касается OLX доставки. Не вижу в тарифах хамона ничего про тянучку из него средствами другого банка, но ожидал бы, что за кредитные будет такой же комис, как за выталкивание. А что такое "грейс" на хамоне?
Гадаю, що грейс на Хам.оні – це вічна розстрочка, а випадіння з нього – вічні 37% річних...
МСС 9402 без жодних розбивок на р2р і власне поштові послуги, дарма переймався. Але саме Хам.он для експериментів і надалі лишиться останнім вибором...
А мне МОНО не открыл, пришлось у Аллы открывать, надеюсь на нее орехи тоже начислять будут[/quote]По Є-підтримка горіхів не буде.[/quote] Звідки інформація?[/quote]
wild.tomcat написав:запитання до представника банку - тут пише що ощадний при відкритті в маб дає 6%, пробуєш відкрити - дає 5%. де правда? ще тут написано таке "Умови розміщення вкладів «Ощадний» викладені в Додатку No6 до Договору про банківське обслуговування фізичних осіб та оприлюдн ені на офіційному сайті Банку в мережі Інтернет за електронною адресою: http://www.alfabank.ua ". Прошу підказати на якій саме сторінці в цьому договорі пише про умови вкаду "Ощадний", я особисто в додатку № 6 в цьому договорі розділу ІІ не знайшов.
алла сьогодні забухала? чи яка інша причина сьогоднішньої відсутності представника банку на робочому місці?
На сайті вказана інформація по депозиту 5%, а додаток №6 на сторінці 113
только что общался с вашей службой поддержки в чате. тупизна беспросветная. я ее спрашиваю сколько мне нужно внести денег на карту что бы остаться в грейсе - а она предлагает мне полностью погасить все мои расходы (без рассрочек) я ей доказываю что для того что бы остаться в грейсе не нужно гасить расходы текущего периода - а ей хоть в лоб хоть по лбу. разберитесь с вашими консультантами. карта РЭД если что.
Вибачте за незручності. Роботу з агентом проведемо та підтягнемо знання, якщо це буде необхідно, дякуємо що повідомили. Відповідь на питання отримали чи воно ще актуальне?