Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-VICTOR- написав:BBC ..и дались вам эти "мешки " ? лежат..и хай себе лежат ...
Да собственно новое увидел, что на сайте есть ВСЕ тарифы по картам. Было время, что все убрали. Мне 1,8% на погашене кредитки не жалко, да и грейс особо не интересует. Главное, что бы депозиты вовремя выпласивали. Пока проблем с обслуживанием в банке нет.
Да собственно новое увидел, что на сайте есть ВСЕ тарифы по картам. Было время, что все убрали. Мне 1,8% на погашене кредитки не жалко, да и грейс особо не интересует. Главное, что бы депозиты вовремя выпласивали. Пока проблем с обслуживанием в банке нет.
Шановний Alfa_Bank. Підкажіть будь ласка як змінити фактичну адресу проживання у своїх реєстраційних даних Альфа банку? Ми переїхали на постійне місце проживання до Чернівецької області, тому бажаємо змінити домбабвійську адресу на нормальну. Як цє зробити?
Хотел сделать платежи после 0 часов - с карточного показывает комиссию 5 грн. Перевел на текущий - пока не пришли - сколько будут идти? В Дельта все моментально переводиться.
big539 написав:Шановний Alfa_Bank. Підкажіть будь ласка як змінити фактичну адресу проживання у своїх реєстраційних даних Альфа банку? Ми переїхали на постійне місце проживання до Чернівецької області, тому бажаємо змінити домбабвійську адресу на нормальну. Як цє зробити?