|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 27 гру, 2010 00:06
mlynok
Есть большая разница между информацией по горячей линии и платежами. Последнее следует выяснять исключительно в отделении банка, который непосредственно обслуживает. А вообще интересно, что именно с платежами было не так.
-
команда
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 01:05
команда
600 грн. щомісячний додатковий платіж за обслуговування кредиту на суму еквівалентну кільком тисячам доларів, який не зменшується до кінця кредитного терміну. А друге "не так" - це те, що кредит зовсім не під 17%. Пропоную зайти на сайт і розрахувати: при кредиті в 50к за 3 роки треба віддати майже 90 к. (і це ще ануїтетними платажами). А 17х3=51. Але не для Альфа-банку. От таке виходить "не так", шановна редакціє, тобто "командо"
-
mlynok
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 02:23
mlynok
Перше.
У Вас валютний кредит. Мабуть, відкрита кредитна лінія. За її обслуговування банк бере 800грн. в місяць. Так? В договорі це все прописано, так? А в чому ж Ви хочете звинуватити банк? Це і є його продукт надання послуги Клієнтові. Ви ці умови прийняли, підписавши договір.
Друге.
До підписаного Вами договору надається графік погашення кредиту. Думаю, Альфа, як і інші банки, в графік погашення включає 17% річних + частину погашення тіла кредиту. Тобто щомісяця Ви сплачуєте і відсоток, і частку кредиту. Все правильно. Саме так розраховується повернення кредиту від фізичних осіб (населення).
-
команда
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 02:32
команда
Та нічого я не підписував, дорога командо. Я розказую тут, що Альфа-банк викинув ЗАМАНУХУ у вигляді 17% кредиту. Як сказано у рекламі. А насправді БРЕХНЯ, бо В ПРИВАТІ ДЕШЕВШЕ БУДЕ.
А друге. Працівників банку так натаскали говорити, на біле чорне, що ти плюнь їм в очі - скажуть, що роса. Поки я витягнув інформацію про постійний платіж за обслуговування, а потім виявилося, що є ще страхівка. а потім, що вони видають кредит ВЖЕ ЗІ СТРАХІВКОЮ. Тобто з 50 к на руки отримуєш 45к. 5 тисяч - страхівка - залишається в банку (його сателіті). Далі я вже не виясняв - зрозумів БАНДА ФАЛЬШИВА.
Скажіть правду -кредит під 40 відсотків, І НЕ МОРОЧТЕ ЛЮДЯМ ГОЛОВУ
-
mlynok
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 03:35
mlynok
Те що Ви називаєте «заманухою» і є комерційна пропозиція банку = продукт.
Ануїтечні платежі (сплата в день видачі кредиту) - скрізь.
Приват дешевше? Ні! У них, здається платиться за видачу суми кредиту готівкою в день видачі з каси і не прописується в Договорі, а знаходиться в тарифах.
На сьогодні дешевше Дельта-банк, здається Південний і Укргазбанк.
Але якщо Ви працюєте, краще візьміть позику на виробництві.
-
команда
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 10:23
команда
Впертість банківської команди просто дивує.
Давайте подивимося на цей "продукт". При кредиті у 50 000 грн.
З урахуванням усіх поборів, прихованих і неприхованих платежівза три роки БАНКУ ТРЕБА ВІДДАТИ 85 773 грн. І це при тому, що протягом трьох років сплачується тіло кредиту. Тут навскидку видно, що це - найдорожчий кредит в Україні. Звичайно у договорі більшість цих платежів прописана, але проблема не в тому. Проблема в тому, що Альфа-банк - КРУТІЙ, йому не можна вірити. Якщо він не говорить одразу, чесно відсоткової ставки (як це робить більшість банків), то йому просто - НЕ МОЖНА ВІРИТИ. І не лише щодо кредитів,а взагалі. З ним краще не зв"язуватися. Крутій при кредитах - обов"язково обмане на депозитах. Отже, в в Альфа-банк ДЕПОЗИТИ ВКЛАДАТИ НЕ МОЖНА
-
mlynok
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 14:49
mlynok написав:команда Впертість банківської команди просто дивує. Давайте подивимося на цей "продукт". При кредиті у 50 000 грн. З урахуванням усіх поборів, прихованих і неприхованих платежівза три роки БАНКУ ТРЕБА ВІДДАТИ 85 773 грн. І це при тому, що протягом трьох років сплачується тіло кредиту. Тут навскидку видно, що це - найдорожчий кредит в Україні. Звичайно у договорі більшість цих платежів прописана, але проблема не в тому. Проблема в тому, що Альфа-банк - КРУТІЙ, йому не можна вірити. Якщо він не говорить одразу, чесно відсоткової ставки (як це робить більшість банків), то йому просто - НЕ МОЖНА ВІРИТИ. І не лише щодо кредитів,а взагалі. З ним краще не зв"язуватися. Крутій при кредитах - обов"язково обмане на депозитах. Отже, в в Альфа-банк ДЕПОЗИТИ ВКЛАДАТИ НЕ МОЖНА
я Вас плохо понимаю. я думал это Вам кредитный калькулятор наврал. а он выдает ту же сумму что и ВЫ.
переплата 35773грн
35773грн / 50000грн / 3 года = 0,2385
23,85% эффективная процентная ставка. то, сколько реально нужно заплатить по кредиту.
я не думаю что это самый дорогой кредит.
мне до сих пор по депозиту Банк выплачивает 22% годовых. условия поменялись только в части пополнения вклада.
-
romanauscas
-
-
- Подякував: 902 раз.
- Подякували: 124 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 15:05
romanauscas
23,85% - ставка лише за перший місяць. Потім вона неухильно і стрімко зростає. Кредит все таки гаситься. Я навіть не хочу рахувати яка ставка на третій рік погашення кредиту, коли вже більше половини його буде сплачено. Це насправді ЗОЛОТИЙ КРЕДИТ. Банк застосував дуже хитру штуку (для себе звичайно) - платежі рівними частинами. Перші місяці основна частина погашення йде на обслуговування і відсотки. Щоб тіло погашалося як можна повільніше. Ну і як їх після цього назвати з їхніми "продуктами"?
-
mlynok
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 16:50
mlynok
Здається Ви упереджено ставитеся до цього банку. Банк розмістив кредитний калькулятор у себе на сайті, який показує реальну вартість кредиту, яку клієнт заплатить, з точністю до гривні скільки треба платити кожного місяця. В чому крутійство? Введіть суму кредиту 150тис грн і отримаєте біля 17% річних. По моєму все прозоро і зрозуміло.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 17:01
Mirax
Ви спробуйте отримати на їхньому калькуляторі 17 % річних. Спробуйте, спробуйте. А моя упередженість стосується суто їхньої рекламної кампанії, (яка є неправдивою), та крутійства при спробі отримати роз"ясненнь.
-
mlynok
-
-
-
-
Профіль
-
-
|