Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
гарантируется ... кто вам сказал такую глупость, что негарантируется?
фсё, бегу покупать
Можна не розганятися, поступово Маман ліміти підіймає, тому цимеса від сертифіката все меньше ... класичний депо можна перерозміщувати через МАБ, а з сертифікатом прийдеться топати у відділення
гарантируется ... кто вам сказал такую глупость, что негарантируется?
фсё, бегу покупать
Можна не розганятися, поступово Маман ліміти підіймає, тому цимеса від сертифіката все меньше ... класичний депо можна перерозміщувати через МАБ, а з сертифікатом прийдеться топати у відділення
Як підняли - так і скоротити можуть
Ну так і по сертифікатах можуть овнопостанову прийняти ... на сьогоднішній день при необхідності ФОНД можна забрати за 4 дні ... а більше ФОНДа нести - ризикована пригода. Тому цимесу з сертифіката немає ... мені зручніше в МАБі перекладати свій депо чим у відділенні переоформлювати сертифікат. Але кожному своє, побачимо як ПІПа буде сравлятись з сертифікатами - там де або все, або нічого
rufius написав:Я знаю, что гарантируется. Но в законе о системе гарантирования не прописана гарантия именных сертификатов.
вклад - кошти в готівковій або безготівковій формі у валюті України або в іноземній валюті, які залучені банком від вкладника (або які надійшли для вкладника) на умовах договору банківського вкладу (депозиту), банківського рахунку або шляхом видачі іменного депозитного сертифіката, включаючи нараховані відсотки на такі кошти;
rufius написав:Я знаю, что гарантируется. Но в законе о системе гарантирования не прописана гарантия именных сертификатов.
вклад - кошти в готівковій або безготівковій формі у валюті України або в іноземній валюті, які залучені банком від вкладника (або які надійшли для вкладника) на умовах договору банківського вкладу (депозиту), банківського рахунку або шляхом видачі іменного депозитного сертифіката, включаючи нараховані відсотки на такі кошти;