Пополнял с карты Аваля, всегда было нормально пока не изменили программу, а теперь даже на страничке нету реквизитов другого банка.
Объяснили в отделении Альфы технической ошибкой программы Альфа банка.
|
|
![]()
Проверено. Работает пополнение с карт УкрЭксИм, Дельта, ПУМБ. Не работает до сих пор: Астра ![]() Сервіс від Ерсте і Альфи: порівняльний аналіз (власний досвіПротягом останього півроку мав можливість порівняти два банки – сервіс «ЕРСТЕ» і «АЛЬФА БАНКУ». Обслуговувався вперше в обох.
«Зустріли» і прийняли дуже добре, як в Ерсте, так і в Альфі. Ну, то зрозуміло. Місце дії Голосіївський р-н, м. Київ. Відділення банків розташовані практично 600 м одне від іншого. В Альфі навіть каву дали. Непогану. Але в Ерсте менше народу було (час року, правда, був різний). В Ерсте депозит був на 1 місяць, в Альфі на 3. Відмінність сталася на етапі періоду закінчення строку вкладів – та їх повернення. В Ерсте за тиждень за закінчення депозиту почали дзвонити і нагадувати про його закінчення, Альфа вирішила делікатно промовчати про закінчення терміну. В Ерсте вклад видали без проблем, поцікавившись чи не має плану продовжувати. Планів не було, на цьому чудово і дружно розійшлися до наступного разу. В Альфі видача не була такою «по-західноєвропейськи прісною» як в Ерсте. Згадавши про закінчення строку депозиту через пару днів після строку його закінчення, пішов до Альфи. Перше питання менеджера трохи спантеличило – «Хіба у нашому відділені було відкрито депозит? Ви впевнені?». Пам'ять у мене добра та й документи збереглися – «у вашому». Після ствердної і категоричної відповіді на перше питання, працівник банку з надією поцікавився – чи не забув, бува, я вдома паспорт. На жаль, для нього не забув. Наступне питання було про те чи дійсно я хочу забрати депозит? Потреби медитувати з цього приводу у мене не було, то і на це питання я теж швидко відповів. Наступне питання/побажання було про продовження депозиту на наступний термін (добре, що автопролонгація завдяки цьому ФОРУМУ була вчасно відключена ще при відкритті депозиту – а то на цьому мій візит, відчуваю, був би відстрочений ще на 3 місяці). Після категоричного «ні» на пропозицію подовжити депозит, постала інша – проблема: виявляється - «зараз в касі майже немає грошей, то не могли ви зачекати і прийти згодом (краще завтра) і до того ж ще є одна проблема - немає касира, десь вийшла, а вона сьогодні одна. І знову пропозиція – приходьте завтра або ж зачекайте. Вибрав останній варіант. Диво, касир доволі швидко знайшлася. Плюс чекання – випив кави. Гроші забрав. Вердикт щодо Альфи – каву може і буду пити у них, коли мінятиму валюту у них чи ще що, але грошей своїх більше туди не покладу. Не хочу більше проходити альфівських квестів при поверненні грошей. Тим паче при оформлені видачі депозиту не всі відвідувачі відділення були такі удачливими (правда була друга половина дня під вечір) – частина так і не отримала своїх грошей через банальну причину - бо «грошей в касі нема. Приходьте завтра». Деякі так і йшли з відділення, не зрозумівши що це квест «забери свої гроші з Альфи». ПС Передані власні враження від обслуговування на власному прикладі, нічого особистого ні до ЕРСТЕ, ні до АЛЬФИ не маю. Прохання – не узагальнювати. ![]() Re: Альфа-Банк/задумливо/ видко Ерсте за мiсяць ще не встиг звикнути до грошей та вважати їх своїми, а Альфа за 3мiс - так;))
![]() Открыл в ИБ депозит Рантье с пополнением и ежемесячной выплатой %% в грн. на 6 мес. Так этот депозит отображается без возможности пополнения! Так и насписано -Пополнение депозита не предусмотрено. В колл-центре ничего сказать про это не могут т.к. нет кодового слова, чтобы они смогли увидеть этот счет. Но кодовое слово для депозита нельзя задасть когда открываешь его в ИБ! Т.е. мне нужно перется в отделения и выяснять WTF! Дозвониться в отделение невозможно т.к. у меня нет на телефоне тонового набора. Задал вопрос на сайте и в ИБ, но никто не отвечает. По предыдущему опыту знаю, что могут не ответить вообще. Конченный банк, уже второй раз замечаю, что кидает по крупному (не выполняет Публичную оферту).
![]() Fedr Re: Альфа-Банк писал(а)
Очень хорошие и приятные сотрудники. Действительно очень вежливо отвечают в отделении, что пополнение карты Альфа дебют картами другого банка не работает по техническим причинам Альфа банка и когда будет работать не известно. Такой ответ получил в личном сообщении. Спасибо за обращение в Альфа-Банк! Рассмотрев Ваше обращение, сообщаем о следующем. Функционал восстановлен, можете проводить операции. Приносим извинения за причиненные неудобства. С уважением, Альфа-Банк! Попытаюсь угадать правильный ответ с трёх раз или уважаемые форумчане угадают с первого раза ? ![]() Обращаюсь к представителям Альфа-Банка через форум, анонимно читающим этот форум!
Исправте ошибку в системе Интернет-Банкинга “My Alfa-Bank”, так как после нововведений ( с 18. 04. 2012 года) в этой системе стало невозможно пополнить карту Альфа дебют картой другого банка, нарушается сертификат безопосности .На первой странице ввёл суму в UAN и нажал кнопку «Далее», на второй странице нажал кнопку «Подтвердить», на тетьей сранице появляется надпись, «Вы попросили Firefox установить защищонное соединение, но это соединение с Альфа – Банком является недоверенным и невозможно гарантировать что это соединение является защищонным». Соглашатсья брать риск на себя и продолжать работу в системе Интернет-Банкинга “My Alfa-Bank” я не буду, так как ни один серёзный банк, магазин и другой публичный сайт не будут пользователя просить об этом! С уважением клиент Альфа-Банка.
|
|