Кто-то обслуживается на Княжем Затоне в Киеве или в отделении "Демеевское"?
как впечатления? Буду менять своё.
|
|
![]() Ніхто не має на руках основного договірного документу?ЗАЯВА АНКЕТА ПРО АКЦЕПТ
Комусь цю цидулу на відкриття Альфа дебют видали на руки? ![]() На руки не видавали і в інших банках теж не видавали. А та форма, що є в інеті, не підходить? ![]()
Дякую. Тільки на відкриття Альфа дебют ось цей абзац ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Із змістом Публічної пропозиції ЗАТ „Альфа-Банк” на укладання Договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб (далі - Договір), яка оприлюднена на Інтернет-сторінці Банку за електронною адресою платіжною карткою, які є невід’ємною частиною Договору, і Тарифами ЗАТ «Альфа-Банк» по зарплатній картці та картці «Готівка+» ознайомлений. Підписанням цієї Анкеті - Заяви про акцепт я підтверджую, що всі умови Договору мені зрозумілі та не потребують додаткового тлумачення. Також підтверджую, що ця заява є прийняттям (акцептуванням) Публічної пропозиції ЗАТ «Альфа-Банк» згідно статті ст.642 Цивільного Кодексу України ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- викладений троха інший. Ну і ще від СМС інформування можна відмовитися тільки додатковою заявою Було б цікаво саме той абзац для Алфа дебют тверезо усвідомити на що там імярек підписується? ![]() ![]() tatop
У відділенні сказали, що відмовитись від СМС-інформування можна, подзвонивши на гарчу лінію, що підтвердив тут на форумі шановний ВВС.
![]() Re: Альфа-Банкс "потугами" таки да-через колцентр можно отказаться
насчет "бесплатных"смс -выставят счет месяца за 2-4 ![]() Что действительно списывают за СМС не сразу, а раз в несколько месяцев? За СМСки приходящие при работе с «My Alfa-Bank», перевод денег через него, СМС с паролями, тоже, через некоторое время выставляют счет? Востаннє редагувалось gun в Пон 28 січ, 2013 23:31, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|