|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 13 лис, 2013 16:24
AlexJ, це психологічний хід, який може заставити того, що дзвонить взагалі перервати розмову і додатковий вияв ввічливості і поваги до співрозмовника. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лис, 2013 17:15
Поповнював за старою звичкою номер МТС через он-лайн банкінг -опа, вже 2 гривні "гебюре" за перевод 100 гривень... Тому платіж дістався "Дельті", а взагалі тенденції не додають оптимізму. Тут захоплюються системою талонів на чергу -не знаю, у відділенні на Саксаганського я пів-години просидів із цим талончиком при черзі в 2 особи і купі вільних співробітниць навкруги(гендерний перекос таки наявний).Ніякої кави вже не пропонують- і так обійдуться... Потім попросив прибрати з інтерфейсу он-лайна банкінга давно закритий рахунок "Альфа-класу",щось там клацали-клацали, а він і досі висить... Потім підписання тої заяви, що "правила користування отримав і згоден", про які вже писали. Питаю-ну і де я їх отримав? Чого не даєте і примушуєте людей підписувати це? "Ну, тоді вам повний функціонал он-лайн банкінгу не відкриємо, якщо не підпишете":)))) Такий собі дрібний офісний шантаж. По клієнтоорієнтованості цієї банки все більше та більше питань... Як прикуплять "Райфайзен-Аваль"-то взагалі не до клієнтів буде...  ))
-
Донор
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лис, 2013 17:38
Донор написав:Поповнював за старою звичкою номер МТС через он-лайн банкінг -опа, вже 2 гривні "гебюре" за перевод 100 гривень... Тому платіж дістався "Дельті", а взагалі тенденції не додають оптимізму. Тут захоплюються системою талонів на чергу -не знаю, у відділенні на Саксаганського я пів-години просидів із цим талончиком при черзі в 2 особи і купі вільних співробітниць навкруги(гендерний перекос таки наявний).Ніякої кави вже не пропонують- і так обійдуться... Потім попросив прибрати з інтерфейсу он-лайна банкінга давно закритий рахунок "Альфа-класу",щось там клацали-клацали, а він і досі висить... Потім підписання тої заяви, що "правила користування отримав і згоден", про які вже писали. Питаю-ну і де я їх отримав? Чого не даєте і примушуєте людей підписувати це? "Ну, тоді вам повний функціонал он-лайн банкінгу не відкриємо, якщо не підпишете":)))) Такий собі дрібний офісний шантаж. По клієнтоорієнтованості цієї банки все більше та більше питань... Як прикуплять "Райфайзен-Аваль"-то взагалі не до клієнтів буде...  ))
Підтримую Вас. Був раз у відділенні і просив показати роздруковані правила(ДКБО) щоб задати по них пару запитань. Не показали. Сказали лише на сайті. Так я можу на сайті глянути, а ті що не мають доступу в Інтернет?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лис, 2013 17:40
Але щоб не лише критика. Заходив в одне відділення Альфи. Відчувається, що рівень менеджерів покращився. Сказали що був проведений тренінг і це, як на мене, дало результат.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лис, 2013 17:43
tatop А я їх вже 3 роки прошу зробити он-лайн українською, як в Дельті наприклад....  )) Навіть не обіцяють...  )))
-
Донор
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 15:53
Відчуваю, що картку отримаю раніше ніж відповідь на питання 
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 15:53
Донор написав:Навіть не обіцяють...)))
Раніше обіцяли...
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 18:35
"Альфа-Бан"Просто не устаю удивляться непрекращающимся и никем не исправляемым "чудесам" в МАБе - вот такой я впечатлительный. По депозиту "Операция ожидает завершения", однако на карту невидимые средства с него можно перевести. На карте "Операция завершена", но денег в доступе нет. А если всё равно делаешь с нее перевод, то приходит СМС-пароль для подтверждения перевода, а лишь потом сообщается, что недостаточно средств. Это не "Альфа-Банк", а скорее какой-то "Альфа-Бан" нормальному отображению переводов клиентов.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 18:56
Сьогодні дзвонили та рекламували депо під 20.5% 
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 19:06
Вообще, какой-то абзац! Деньги на балансе карты отобразились. Делаю с нее перевод. Приходит СМС-пароль, и появляется капча, где надо набрать показываемые пять цифр. Всё ввожу/выполняю. Выдает - недостаточно средств. Это - (нецензурная брань).
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему