Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 152153154155156 ... 1126>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ 2.7 5 620
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
34%
209
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
15%
95
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
15%
95
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
23%
144
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
12%
77
Всього голосів : 620
Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2009 21:35

бориска & Ar4i

пардон, слегка не в тему, немножко флуда, звыняйте. новые бигборды сообщили нам новость: оказывается ВОНА - это уже даже не доярка-свинарка с Хмельниччины, это Украина! вот это мания величия! хто ж тогда "брехав", "крав" и т.д.?

а по существу: пролонгировал всего на 30 дней... думаю, ничего экстранеординарного не случится и 7 ноября еще раз мило побеседую с девочками в отделении ФиКа... и в кассу!

а кто здесь крутится, скажите, что слышали по Таврике? может кто обслуживается? как у них деньги ходят, вовремя?
serg69m

Подякував: 18 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:58

Я VIP клієнт Банку Фінанси та Кредит. Бакн вже 10 міс. (навіть отримавши рішення суду) відмовляється повернути вклад. Строк договору закінчився. НБУ з Банком йдуть пліч-о-пліч. Відповіді НБУ на мої скарги приблизно такі: "Банк обіцяє повернути вклад дуже скоро...потім, Банк буде з Вами домовлятися..., ..". Але здаеться, що відповідь мала бути більш змістовнішою, наприклад: "Розібралися,встановили, що Банк дуркує, ми вже наказали, приходьте забирайте вклад - обов'язково віддасть". Банк задовольняє вимоги дрібних вкладників, а з деякими крупними вкладниками поводиться "нечемно" на зразок: дрібну рибку викину, з неї юшки не звариш, а цей велетень - полазь у котел. Зокрема мова йде про Полтавську філію. Але похвалю юристів Банку, які гарно знають як затягнути судові процеси, така в них робота! Одним словом -маєш 10 грн. не бійся, йди до Банку ФіК, маєш більше ...???
Востаннє редагувалось silikat в П'ят 09 жов, 2009 19:34, всього редагувалось 1 раз.
silikat

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 19:32

silikat написав:Я VIP клієнт Банку ФіК. Обслуговування вБанку ФіК взагалі відсутнє.Бакн вже 10 міс. (та маючи рішення суду) відмовляється повернути вклад. Строк договору закінчився. НБУ із ФіК за одну ручку йдуть. Відповіді НБУ на мої скарги приблизно такі: "Банк обіцяє повернути дуже скоро...потім, Банк буде з Вами домовляться..., .." замість такої відповіді: "Розібралися,встановили, що Банк дуркує, ми вже наказали, приходьте забирайте- обовязково віддасть". Банк задовольняє вимоги дрібних вкладників, а крупних "прокидує" на зразок: дрібну рибку викину, з неї юшки не звариш, а цей велетень - полазь у котел до всіх. Зокрема мова йде про Полтавську філію. Але похвалю юристів Банку:гарно знають як затягнути судові процеси, така в них робота! Одним словом-маєш 10 грн. не бійся, йди до Банку ФіК, маєш більше ....???

не в обиду,
но занабто фантасмогорично.

и боюсь шоб хоть "полувип" настоящий отписался на этом форуме, а тем более ветке.

так шо не надо.
ВВГ

Подякував: 91 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 жов, 2009 10:57

У меня было в ФиК три годовых вклада на общую сумму в районе 20.000 евро. Наверное эта сумма не тянет на ВИП, но все же, лично мне отдавали все день в день без каких-либо судов, заявлений и т.п. Последний вклад забрал в сентябре.
Weltbuerger

Подякував: 124 раз.
Подякували: 95 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 жов, 2009 14:47

serg69m написав:бориска & Ar4i

а кто здесь крутится, скажите, что слышали по Таврике? может кто обслуживается? как у них деньги ходят, вовремя?

Вообще выйдите на ветку ТАВРИКИ там вся информация.Но от себя лично , ( т.к. я клиент ТАВРИКИ с 2003г.и по нынешний день ) отвечаю ,там все прекрасно.

1.Высокие %% ставки по дипам.и хорошие предложения.
2.Хорошие показатели практически по всем пунктам.( я отслеживаю каждый месяц )
3 Все выплачивают ( и выплачивали на протяжении всего этого слжного времени )своевременно
т.е. и %% и дипозиты и возвращаюд даже досрочно при желании.

Могу с увереностью сказать ,все кто там обслуживается пока довольны.
la-zar47

Повідомлення Додано: Суб 10 жов, 2009 18:32

silikat написав:Я VIP клієнт Банку Фінанси та Кредит. Бакн вже 10 міс. (навіть отримавши рішення суду) відмовляється повернути вклад. Строк договору закінчився. НБУ з Банком йдуть пліч-о-пліч. Відповіді НБУ на мої скарги приблизно такі: "Банк обіцяє повернути вклад дуже скоро...потім, Банк буде з Вами домовлятися..., ..". Але здаеться, що відповідь мала бути більш змістовнішою, наприклад: "Розібралися,встановили, що Банк дуркує, ми вже наказали, приходьте забирайте вклад - обов'язково віддасть". Банк задовольняє вимоги дрібних вкладників, а з деякими крупними вкладниками поводиться "нечемно" на зразок: дрібну рибку викину, з неї юшки не звариш, а цей велетень - полазь у котел. Зокрема мова йде про Полтавську філію. Але похвалю юристів Банку, які гарно знають як затягнути судові процеси, така в них робота! Одним словом -маєш 10 грн. не бійся, йди до Банку ФіК, маєш більше ...???

Щось ви перебільшуєте ) недавно у мене закінчився депо в євро віддали все але за пару днів, сильно не вговорювали на продовження )
так що я думаю що такого не може бути ) імхо
Yorkan

Повідомлення Додано: Суб 10 жов, 2009 21:15

la-zar47 написав: Вообще выйдите на ветку ТАВРИКИ там вся информация.Но от себя лично , ( т.к. я клиент ТАВРИКИ с 2003г.и по нынешний день ) отвечаю ,там все прекрасно.

1. Высокие %% ставки по дипам.и хорошие предложения.
2. Хорошие показатели практически по всем пунктам.( я отслеживаю каждый месяц )
3. Все выплачивают ( и выплачивали на протяжении всего этого слжного времени )своевременно
т.е. и %% и дипозиты и возвращаюд даже досрочно при желании.

Могу с увереностью сказать ,все кто там обслуживается пока довольны.

а вот 2 пункт вызывает сомнение: какие показатели и по каким пунктам? )))).

довды 1 и 3 - ни о чем не говорят. % высокие сейчас у всех (а выше среднего - наоброт говорит о проблемах), всё выплачивали во всех банках ... до какого-то момента ... обслуживание и надежность вообще вещи не имеющие отнощние друг к другу ... пример: Приват, Ощад и т.п.

правда тему Таврики в топике Фиников предлагаю не развивать.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 22:18

Про те, як поводяться з VIP клієнтами

А ви знаєте, повідомлення яке залишив користувач silikat (декілька повідомлень нижче в даному форумі) про те, як поводяться з VIP клієнтами - насправді має місце.

Прочитав статтю на даному сайті в україномовній редакції в рубриці «Важливо», назва статті «Про "фініки" з душком і сало в холодильнику». Ця стаття навіть в газеті публікувалася… Дуже цікавий матеріал…
guest

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 23:08

guest
Прочитал, материал интересный конечно, но судя по названиям ООО у всех один владелец наверное... и у него возник конфликт с финиками.
Мне вот больше интересно зачем банк привлекает депозиты на 7 дней. Напоминает классику - "Нам бы только день продержаться, да ночь простоять..." :D Возможно конечно деньги нужны для производства... и возможно нужны уже сильно... Но это так размышления...
Harry

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 16:35

IMPRINTER написав:
la-zar47 написав:
а вот 2 пункт вызывает сомнение: какие показатели и по каким пунктам? )))).

довды 1 и 3 - ни о чем не говорят. % высокие сейчас у всех (а выше среднего - наоброт говорит о проблемах), всё выплачивали во всех банках ... до какого-то момента ... обслуживание и надежность вообще вещи не имеющие отнощние друг к другу ... пример: Приват, Ощад и т.п.

правда тему Таврики в топике Фиников предлагаю не развивать.

Да вы правы ,ТАВРИКУ обсуждать здесь не корректно.
Просто, я вам могу так ответить,я не агитирую за этот банк,вы спросили о Таврике,я что знал ответил ,только и все.
la-zar47

#<1 ... 152153154155156 ... 1126>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє