|
Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 06 гру, 2010 13:01
ВВГ написав:Classif написав:Перепрошую, у ВТБ теж депо фізосіб ... зросли  Звідкі ж лохи беруться 
я вот к слову. если угодно. десять лет несу и несу. теперь еще и к и-банкингу подключаюсь.
Я тоже лет 10 несу, только более "творчески": % вверх - больше несу, % вниз - ЧАСТЬ забираю, ЮВТ при владе - больше несу, в оппозиции - часть забираю, столбы пополняют - больше несу, не пополняют - часть забираю... ну и т.д. 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 06 гру, 2010 13:37
Classif написав:ВВГ написав:Classif написав:Перепрошую, у ВТБ теж депо фізосіб ... зросли :shock: Звідкі ж лохи беруться :?:
я вот к слову. если угодно. десять лет несу и несу. теперь еще и к и-банкингу подключаюсь.
Я тоже лет 10 несу, только более "творчески": % вверх - больше несу, % вниз - ЧАСТЬ забираю, ЮВТ при владе - больше несу, в оппозиции - часть забираю, столбы пополняют - больше несу, не пополняют - часть забираю... ну и т.д. :D
аналогично.
только меньше телодвижений.
-
ВВГ
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 гру, 2010 14:40
ВВГ написав:Classif написав:ВВГ написав:Classif написав:Перепрошую, у ВТБ теж депо фізосіб ... зросли  Звідкі ж лохи беруться 
Я тоже лет 10 несу, только более "творчески": % вверх - больше несу, % вниз - ЧАСТЬ забираю, ЮВТ при владе - больше несу, в оппозиции - часть забираю, столбы пополняют - больше несу, не пополняют - часть забираю... ну и т.д. 
аналогично. только меньше телодвижений.
Большинство "подшефных" отделений - в пределах "спортивной ходьбы", и только малость - в пределах "бега трусцой"... Так что иногда лишние "телодвижения" при хорошей погоде - полезны для здоровья, меньше % уйдет на лекарства... 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 06 гру, 2010 18:29
Mirax написав:Тоді можна порекомендувати Вам відкрити вклад у Родовід банку. Там його повертають частинами, по 100грн в день. Уявляєте скільки користі для здоров'я принесуть такі щоденні прогулянки на свіжому повітрі. 
Там Укрпромовський теж є, але Родовід - це виняток, бо для походів у його віддалене відділення мені слід займатися марафоном, а це занадто... Тому вклад і не намагаюсь повернути, а для % вистачить 3-4 "ходки" у місяць... або "спортивної ходьби" до найближщого банкомету банку-партнера 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 гру, 2010 09:57
Mirax написав:Classif, та що ж Вас тягне до усякого *****, вибачте за зірочки. 
А чому вибачатися за зірочки? Фініки дійсно «5-ти зірковий банк», і як нормального туриста «тягне» у «5-ти зірковий» готель, нормального вкладника тягне у «5-ти зірковий» банк…
Правда, якщо звернути увагу на зростання депозитів - фіз осіб і НАВІТЬ депозитів юросіб (які ЗНАЧНО перевищують темпи у середньому по системі) – то Фінікам можна вже давати і 6 зірочок…
Стосовно Родовіду – мене туди ніколи не «тягнуло», хоча «тягнуло» свого часу до Укрпрому (як і багатьох-багатьох ІНШИХ). У ті часи Укрпром теж був на рівні «5-ти зіркового». Але комусь захотілося вкрасти заправки і таке інше… І щоб не заважати цьому ліквідували великий Укрпром та його вкладників перевели до маленького «2-х зіркового» Родовіду…
Але мала кількість зірок у Родовіді мені теж особливо не заважає, бо я відвідую його тільки раз на рік, а інший час – тільки прогулянки до банкомату, який мені віддає 24% річних грн та 12 % дол … Корисно для здоров'я та кишені … За таких умов можна тримати депо навіть у «1-зірковому» банку 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 гру, 2010 17:03
Mirax написав:Classif написав:… За таких умов можна тримати депо навіть у «1-зірковому» банку 
Ще є Імексбанк - півзірковий. Не бажаєте відвідати? 
Ні, зараз грошей немає, коплю на "мінус зіркові" кредитні спілки… 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 гру, 2010 18:50
Банк "Финансы и Кредит" получил от СК "Омега" 145,6 тыс. грн. страхового возмещения
"Страховая компания "Омега" выплатила 145,6 тыс. грн. по договору страхования имущества за взлом банкомата Банка и кражу денежных средств" - сообщила Директор операционного департамента Банка "Финансы и Кредит" Галина Калашникова.
Страховой случай произошел в городе Киев. В ходе преступной операции вскрыт сейф банкомата, из которого изъята значительная сумма наличных денежных средств.
В результате взлома Банку был причинен ущерб. По факту совершенного преступления возбуждено уголовное дело, преступники задержаны.
"Все банкоматы Банка застрахованы от кражи, грабежа, разбоя, пожара, противоправных действий третьих лиц, стихийного бедствия и умышленного уничтожения или повреждения и т.д. В последнее время банкоматы достаточно часто становятся объектами вандализма и краж. Мы уверены, что во всех случаях благодаря страховой защите все средства будут возвращены Банку", - добавила г-жа Калашникова.
--------------------------------------------------------------------------------
только вот омега -аффилированная структура
-
ВВГ
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-