Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 203204205206207 ... 1126>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ 2.7 5 620
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
34%
209
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
15%
95
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
15%
95
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
23%
144
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
12%
77
Всього голосів : 620
Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 13:01

ВВГ написав:
Classif написав:Перепрошую, у ВТБ теж депо фізосіб ... зросли :shock: Звідкі ж лохи беруться :?:

я вот к слову. если угодно.

десять лет несу и несу.

теперь еще и к и-банкингу подключаюсь.

Я тоже лет 10 несу, только более "творчески": % вверх - больше несу, % вниз - ЧАСТЬ забираю, ЮВТ при владе - больше несу, в оппозиции - часть забираю, столбы пополняют - больше несу, не пополняют - часть забираю... ну и т.д. :D
Classif

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 13:37

Classif написав:
ВВГ написав:
Classif написав:Перепрошую, у ВТБ теж депо фізосіб ... зросли :shock: Звідкі ж лохи беруться :?:

десять лет несу и несу.

Я тоже лет 10 несу, только более "творчески": % вверх - больше несу, % вниз - ЧАСТЬ забираю, ЮВТ при владе - больше несу, в оппозиции - часть забираю, столбы пополняют - больше несу, не пополняют - часть забираю... ну и т.д. :D

аналогично.
только меньше телодвижений.
ВВГ

Подякував: 91 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 14:40

ВВГ написав:
Classif написав:
ВВГ написав:

десять лет несу и несу.

аналогично.
только меньше телодвижений.

Большинство "подшефных" отделений - в пределах "спортивной ходьбы", и только малость - в пределах "бега трусцой"... Так что иногда лишние "телодвижения" при хорошей погоде - полезны для здоровья, меньше % уйдет на лекарства... :D
Classif

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 18:15

Тоді можна порекомендувати Вам відкрити вклад у Родовід банку. Там його повертають частинами, по 100грн в день. Уявляєте скільки користі для здоров'я принесуть такі щоденні прогулянки на свіжому повітрі. :lol:
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 18:29

Mirax написав:Тоді можна порекомендувати Вам відкрити вклад у Родовід банку. Там його повертають частинами, по 100грн в день. Уявляєте скільки користі для здоров'я принесуть такі щоденні прогулянки на свіжому повітрі. :lol:

Там Укрпромовський теж є, але Родовід - це виняток, бо для походів у його віддалене відділення мені слід займатися марафоном, а це занадто... Тому вклад і не намагаюсь повернути, а для % вистачить 3-4 "ходки" у місяць... або "спортивної ходьби" до найближщого банкомету банку-партнера :D
Classif

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 19:00

Classif, та що ж Вас тягне до усякого *****, вибачте за зірочки. :lol:
Mirax

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2010 09:57

Mirax написав:Classif, та що ж Вас тягне до усякого *****, вибачте за зірочки. :lol:

А чому вибачатися за зірочки? Фініки дійсно «5-ти зірковий банк», і як нормального туриста «тягне» у «5-ти зірковий» готель, нормального вкладника тягне у «5-ти зірковий» банк… :wink:
Правда, якщо звернути увагу на зростання депозитів - фіз осіб і НАВІТЬ депозитів юросіб (які ЗНАЧНО перевищують темпи у середньому по системі) – то Фінікам можна вже давати і 6 зірочок… :D
Стосовно Родовіду – мене туди ніколи не «тягнуло», хоча «тягнуло» свого часу до Укрпрому (як і багатьох-багатьох ІНШИХ). У ті часи Укрпром теж був на рівні «5-ти зіркового». Але комусь захотілося вкрасти заправки і таке інше… І щоб не заважати цьому ліквідували великий Укрпром та його вкладників перевели до маленького «2-х зіркового» Родовіду…
Але мала кількість зірок у Родовіді мені теж особливо не заважає, бо я відвідую його тільки раз на рік, а інший час – тільки прогулянки до банкомату, який мені віддає 24% річних грн та 12 % дол … Корисно для здоров'я та кишені … За таких умов можна тримати депо навіть у «1-зірковому» банку :D
Classif

Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2010 14:31

Classif написав:
Mirax написав:Classif, та що ж Вас тягне до усякого *****, вибачте за зірочки. :lol:

А чому вибачатися за зірочки? Фініки дійсно «5-ти зірковий банк», і як нормального туриста «тягне» у «5-ти зірковий» готель, нормального вкладника тягне у «5-ти зірковий» банк… :wink:

Ну жартівник, етапяць. :lol: :lol: :lol:

Classif написав:… За таких умов можна тримати депо навіть у «1-зірковому» банку :D

Ще є Імексбанк - півзірковий. Не бажаєте відвідати? :D
Mirax

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 гру, 2010 17:03

Mirax написав:
Classif написав:… За таких умов можна тримати депо навіть у «1-зірковому» банку :D

Ще є Імексбанк - півзірковий. Не бажаєте відвідати? :D

Ні, зараз грошей немає, коплю на "мінус зіркові" кредитні спілки… :lol:
Classif

Повідомлення Додано: Сер 08 гру, 2010 18:50

Банк "Финансы и Кредит" получил от СК "Омега" 145,6 тыс. грн. страхового возмещения

"Страховая компания "Омега" выплатила 145,6 тыс. грн. по договору страхования имущества за взлом банкомата Банка и кражу денежных средств" - сообщила Директор операционного департамента Банка "Финансы и Кредит" Галина Калашникова.

Страховой случай произошел в городе Киев. В ходе преступной операции вскрыт сейф банкомата, из которого изъята значительная сумма наличных денежных средств.

В результате взлома Банку был причинен ущерб. По факту совершенного преступления возбуждено уголовное дело, преступники задержаны.

"Все банкоматы Банка застрахованы от кражи, грабежа, разбоя, пожара, противоправных действий третьих лиц, стихийного бедствия и умышленного уничтожения или повреждения и т.д. В последнее время банкоматы достаточно часто становятся объектами вандализма и краж. Мы уверены, что во всех случаях благодаря страховой защите все средства будут возвращены Банку", - добавила г-жа Калашникова.

--------------------------------------------------------------------------------
только вот омега -аффилированная структура
ВВГ

Подякував: 91 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

#<1 ... 203204205206207 ... 1126>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей