Я б ще повірив в те,що банк вибереться за умови адекватних курсів купівлі/продажу. Однак ця цифра в 15,50 яка так і тягне людей з гривнею свідчить,що це черговий лохотрон.
І банк зачиняє майже усі можливості з меншими втратами забрати власні кошти.СВІФТ перекази не працюють, депо картка буде робитися за гарних умов тиждень,за гірших як буде підкріплення на відділення.А потім ще спробуй закинути гроші на цю картку. Чув сьогодні,що блокують навіть цю операцію.
І ще. Ліміт вже становить 2000грн.
Мені єдине не зрозуміло як ФіК опинився в такому становищі?Що стало передумовою?
Для тих, кому не переводять кошти на картковий рахунок після усного звернення я виставив у свій блог зразок заяви про переказ коштів на картковий рахунок. Можна роздрукувати і пробувати звертатися письмово. Також там можна прочитати мій досвід виведення $ депо (поки що неуспішний) Пряме посилання на заяву - зверху стрілка "Скачати".
Николас написав:И гривне не отдают. Сегодня пол дня катался за баблом и получил 0 на палочке. В ФиК с обеда и до вечера идет совещание. Думаю, что тема ясна "Как дурить вкладчиков дальше"
Еще немного позитива, сегодня куму отдали первые 100 убитых енотов с депозита 10К.
Николас написав:И гривне не отдают. Сегодня пол дня катался за баблом и получил 0 на палочке. В ФиК с обеда и до вечера идет совещание. Думаю, что тема ясна "Как дурить вкладчиков дальше"
Еще немного позитива, сегодня куму отдали первые 100 убитых енотов с депозита 10К.
не будет ни какой временной администрации. не ссыте, все отдадут. куратор нбу ещё две недельки посидит, покурирует, выделят очередной транш и начнут выдавать по 100 дол. (может 200) каждый день. также увеличили уставной капитал акционеры. сегодня дали ещё 100. завтра сказали не звонить. в пятницу может быть.