angilina Київ, Позняки, сьогодні сказали відкритим текстом-банк грошей немає. чекають 20 лютого, або допомога НБУ або банкрути! п.с. депозити що закінчилися не віддають та на картку, як за договором, не переводять! С...ки!
Adamski На карту смог перевести грн депозиты. Снимаю по 4 тис. В отделении нет никакой паники. Люди ложат депозиты. Вообщем банк не должен умереть ( я так надеюсь). Одно пугает: конвертация грн в дол по 15,5!!!!
Bogdanua написав:Adamski На карту смог перевести грн депозиты. Снимаю по 4 тис. В отделении нет никакой паники. Люди ложат депозиты. Вообщем банк не должен умереть ( я так надеюсь). Одно пугает: конвертация грн в дол по 15,5!!!!
Надежда умирает последней. Пенсионеры несут каждый день как зомби. Мало их дурили в жизни? Наш народ не понять.
kurslik написав:Для тих, кому не переводять кошти на картковий рахунок після усного звернення я виставив у свій блог зразок заяви про переказ коштів на картковий рахунок. Можна роздрукувати і пробувати звертатися письмово. Також там можна прочитати мій досвід виведення $ депо (поки що неуспішний) Пряме посилання на заяву - зверху стрілка "Скачати".
Якщо хтось слідкує за моїм блогом, то я добавив там оновлення. Склав зразок "Письмової вимоги", з якою можна і варто звертатись. (стосується депозиту «Блискуча сімка»)
P.S. В моєму відділенні взагалі людей немає. P.P.S. Щось представник тут більше не відписує Николас таки відлякав його ))
Bogdanua написав:Adamski На карту смог перевести грн депозиты. Снимаю по 4 тис. В отделении нет никакой паники. Люди ложат депозиты. Вообщем банк не должен умереть ( я так надеюсь). Одно пугает: конвертация грн в дол по 15,5!!!!