Керівництво стрийскої Скали звернулося з відкритим листом з приводу заблокування рахунку академії футболу клубу банком "Фінанси та Кредит", який належить почесному президенту ФК Ворскла Костянтину Жеваго. Гравці Скали, Почесному президенту ФК Ворскла, одному із лідерів фінансово-промислової групи "Фінанси та Кредит" п. Жеваго К. В.
Шановний пане Жеваго!
Керівництво футбольного клубу Скала (Стрий) змушене звернутися через форму відкритого листа оскільки вже кілька днів я не можу додзвонитися до Голови правління банку "Фінанси та Кредит", а також керівництва банку у Києві та Львові, який заблокував кошти нашої Академії футболу Скала. Через це наша Академія не може нормально функціонувати, а діти можуть залишитися без харчування. Наразі коштів на те, щоб хлопці могли лише прохарчувати залишилося тільки на два дні.
У цивілізованому суспільстві взаємини двох суб`єктів повинні бути рівноправними і взаємовигідними. У разі не реагування змушені будемо вдаватися до різних акцій протесту.
Банк «Финансы и Кредит» не проводит и задерживает платежи. Как жалуются клиенты банка в соцсетях, ситуация обострилась на этой неделе. В финучреждении проблему не отрицают и обещают частично решить.
lel написав:Банк «Финансы и Кредит» не проводит и задерживает платежи. Как жалуются клиенты банка в соцсетях, ситуация обострилась на этой неделе. В финучреждении проблему не отрицают и обещают частично решить.
lel написав:Банк «Финансы и Кредит» не проводит и задерживает платежи. Как жалуются клиенты банка в соцсетях, ситуация обострилась на этой неделе. В финучреждении проблему не отрицают и обещают частично решить.
maksjustmaks написав:Керівництво стрийскої Скали звернулося з відкритим листом з приводу заблокування рахунку академії футболу клубу банком "Фінанси та Кредит", який належить почесному президенту ФК Ворскла Костянтину Жеваго. Гравці Скали, Почесному президенту ФК Ворскла, одному із лідерів фінансово-промислової групи "Фінанси та Кредит" п. Жеваго К. В.
Шановний пане Жеваго!
Керівництво футбольного клубу Скала (Стрий) змушене звернутися через форму відкритого листа оскільки вже кілька днів я не можу додзвонитися до Голови правління банку "Фінанси та Кредит", а також керівництва банку у Києві та Львові, який заблокував кошти нашої Академії футболу Скала. Через це наша Академія не може нормально функціонувати, а діти можуть залишитися без харчування. Наразі коштів на те, щоб хлопці могли лише прохарчувати залишилося тільки на два дні.
У цивілізованому суспільстві взаємини двох суб`єктів повинні бути рівноправними і взаємовигідними. У разі не реагування змушені будемо вдаватися до різних акцій протесту.
Президент ФК Скала Микола Кміть
От мурыжня, по телефону оф. письма не отправляются, бредятина, п. Живаго а руководством банка сидит на форуме и ждет письма, вот тролятина не образованная, что то по умней придумать не хватает извилин
AlexandrV написав:От мурыжня, по телефону оф. письма не отправляются, бредятина, п. Живаго а руководством банка сидит на форуме и ждет письма, вот тролятина не образованная, что то по умней придумать не хватает извилин
у вівторок і в середу отримала по 100$, в четвер не дали нічого, сказали що віддали на відсотки, в п*ятницю не було валюти, казали беріть в національній, але людям давали в нац. валюті лише по 1000гр.....обіцяли з понеділка підкріплення.....буду чекати понеділка..Хмельницька обл., м. Славута