ВТБ Банк БАНКРУТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 171172173174175 ... 1721>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ВТБ Банк БАНКРУТ 3.2 5 480
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
123
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
50
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
61
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
124
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
25%
122
Всього голосів : 480
Повідомлення Додано: Чет 18 лис, 2010 23:54

Из увиденного...

в отделении на хрещатике.
томлюсь в ожидании
все три девушки фронт офиса заняты клиентами
1-я обсудила че-то с клиентами, шмыг, к соседнему компу, че-то там набрала на клаве, распечатала и бегом к клиенту.
2-я обсудила че-то с клиентом, шмыг, к соседнему компу, че-то покопалась в бумажках и че-то распечатала и бегом к клиенту.
а зачем же они бегают к соседним компам (причем бегают к разным) если у них есть свои? загадка :lol:
rudik

Повідомлення Додано: Чет 18 лис, 2010 23:58

toffee написав:
akurt написав:Пойду еще раз помою руки от этой грязи - вТБ-недобанк....ощущение, что даже после мыла воняет....Жуть....

akurt
В Киеве в отделении на Воровского - всегда такая картина, как Вы описали :(
По качеству обслуживания - это было худшее отделение банка на моей памяти.

В Симферополе есть отделение ВТБ-банка тоже на улице Воровского.
Это знак, я вам говорю! :roll: Вот в чем причина "кидка" - а мы сразу не допетрили. А обратили бы внимание, то не понесли бы в ВТБ свои деньги. :wink:
В связи с этим думаю написать в городские советы двух столиц требование от имени всех вкладчиков переименовать ул. ВорОвского в ул. ВоровскОго банка. :idea:
AlexJ

Повідомлення Додано: П'ят 19 лис, 2010 00:08

ГорН написав:Інфа з оф. сайту ВТБ:

ВТБ Банк увеличил уставный капитал до 5,4 млрд. грн.

18 ноября 2010
Уставный капитал ВТБ Банка достиг 5 415 784 405 гривен, увеличившись на 2 487 000 000 гривен. Регистрация новой редакции Устава банка была проведена 18 ноября 2010 года Шевченковской районной в городе Киеве государственной администрацией. По результатам эмиссии, доля основного акционера ВТБ Банка – ОАО Банк ВТБ (РФ) – возросла до 99,97%.

Увеличение уставного капитала утверждено 25 октября 2010 года на внеочередном Общем собрании акционеров ПАО «ВТБ Банк» путем утверждения результатов дополнительного закрытого (частного) размещения 24 870 000 000 простых именных акций.

По итогам увеличения уставного капитала по состоянию на 18 ноября 2010 года ВТБ Банк занимает 6 место среди крупнейших банковских учреждений Украины.

Дык нормально.
Кредит Клюеву под госгарантии выдали.

Державна інноваційна фінансово-кредитна установа залучила 3,5 мільярди гривень під державні гарантії у дочірньої компанії російського ВТБ-Банку "ВТБ Капітал ПЛС".
...
Згідно з повідомленням, компанія "ВТБ Капітал ПЛС" обрана при застосуванні процедури закупівлі в одного учасника.
Термін надання послуг: листопад 2010 року - грудень 2017 року.
За постановою Кабінету Міністрів від 30 червня 2010 р. №567, ці кошти будуть спрямовані на "виключно для кредитування суб'єктів господарювання".
У розпорядженні "Української правди" є лист-погодження Міністерства економіки від 2 листопада 2010 року, яким надається дозвіл брати участь у конкурсі з кредитування під державні гарантії спорідненим фірмам "Оріол Солар", "Оузіл Солар", "Оспрій Солар", "Омао Солар".

УсЁ по плану.
rudik

Повідомлення Додано: П'ят 19 лис, 2010 00:43

Re: Из увиденного...

rudik написав:в отделении на хрещатике.
томлюсь в ожидании
все три девушки фронт офиса заняты клиентами
1-я обсудила че-то с клиентами, шмыг, к соседнему компу, че-то там набрала на клаве, распечатала и бегом к клиенту.
2-я обсудила че-то с клиентом, шмыг, к соседнему компу, че-то покопалась в бумажках и че-то распечатала и бегом к клиенту.
а зачем же они бегают к соседним компам (причем бегают к разным) если у них есть свои? загадка :lol:

Доступа до банківського програмного забезпечення мають різні. а інформаційна безпека спить, от і бігають між компами... :wink:
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лис, 2010 11:50

150000 ФГВ на 2011 г.

http://www.fg.org.ua/index.html

17 листопада 2010 року відбулось засідання адміністративної ради Фонду, на якому розглядались важливі питання щодо діяльності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Адміністративна рада Фонду, керуючись статтею 3 Закону України «Про Фонд гарантування вкладів фізичних осіб», ухвалила рішення щодо збереження гарантій за вкладами на рівні 150 000 грн, оскільки норма Закону України «Про першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи та про внесення змін до деяких законодавчих актів України» щодо розміру гарантованої суми у 150 000 грн. втратить чинність 1 січня 2011 р.
Крім того, вирішено виключити Публічне акціонерне товариство «Акціонерний банк «Синтез» з Реєстру учасників (тимчасових учасників) Фонду у зв’язку з його ліквідацією та перевести до категорії тимчасових учасників Фонду ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «СОЦКОМБАНК».
Також адміністративна рада Фонду прийняла рішення щодо вступу у 2011 р. Фонду гарантування вкладів фізичних осіб до Європейського Форуму Страховиків Депозитів, основною метою діяльності якого є сприяння стабільності фінансових систем за допомогою розвитку європейського співробітництва в галузі страхування депозитів.
Шаман

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 219 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лис, 2010 13:03

Вчера был срок окончания одного из депо. деньги заказывалить мною в отделении за ТРИ рабочих дня!!! было очень не приятным разочарованием , когда часть вклада - 20 тыс. грн. отдали пачками двадцаток. на просьбу к касиру выдать купюрами по-больше- полный мороз... мол ничего не знаю какие получили такие и даем. такая пачка конечно не влазила нив какую сумку. пришлось с кульком ВТБ и 20 тыс грн. купюрами по 20 ехать в метро через весь город. чувствуешь себя при этом конечно идиотом...
Lisichka_ua

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лис, 2010 13:15

Люди, працівники ВТБ банку це просто жах, вони не відповідають займаній посаді.

Ситуація: у мене не має можливості відвідати відділення в день закінчення договору, тому вирішив перевести таким чином кошти. Якшо не відвідаю відділення то цей договір автоматично пролонгується, а це писати заяву на дострокове розірвання договору, та ще один раз відвідати банк.

Вчьора, я був у оболонському відділенні банку, нипасав заяву на преведення коштів на скарбничку по закінченню депозитного договору (цільовий). Мені заявили що при зарахуванні коштів на картку з депозитного буде стягнута комісія у розмірі 0,75 відсотка з сумми, так як вони зараховуються безготівково. Я два рази перепитав дійсно береться коміссія, сказали -так!, 0,75 відсотка.
Я вже телефонував у колл-центр (бесіда тривала 12 хвилин) там мені відповіли що по закінченню депозитного договору при переведенні коштів на скарбничку ніяка коміссія не стягується.

Де шукати правду?
Шановні, хто проводив таким чином гроші, поясніть мені стягується 0,75% чи ні???

Сьогодні ще раз поїду.

П.С: Ну не подобаюсь я працівникові банку, но навіщо ж пакостити?
А з цільовими – повна дуп@.
Marty McFly

Повідомлення Додано: П'ят 19 лис, 2010 13:21

Marty McFly написав:Люди, працівники ВТБ банку це просто жах, вони не відповідають займаній посаді.

Ситуація: у мене не має можливості відвідати відділення в день закінчення договору, тому вирішив перевести таким чином кошти. Якшо не відвідаю відділення то цей договір автоматично пролонгується, а це писати заяву на дострокове розірвання договору, та ще один раз відвідати банк.

Вчьора, я був у оболонському відділенні банку, нипасав заяву на преведення коштів на скарбничку по закінченню депозитного договору (цільовий). Мені заявили що при зарахуванні коштів на картку з депозитного буде стягнута комісія у розмірі 0,75 відсотка з сумми, так як вони зараховуються безготівково. Я два рази перепитав дійсно береться коміссія, сказали -так!, 0,75 відсотка.
Я вже телефонував у колл-центр (бесіда тривала 12 хвилин) там мені відповіли що по закінченню депозитного договору при переведенні коштів на скарбничку ніяка коміссія не стягується.

Де шукати правду?
Шановні, хто проводив таким чином гроші, поясніть мені стягується 0,75% чи ні???

Сьогодні ще раз поїду.

П.С: Ну не подобаюсь я працівникові банку, но навіщо ж пакостити?
А з цільовими – повна дуп@.

Шановний Marty McFly,

Ми передали Ваше запитання керівникові інформаційно-довідкового центру. Протягом доби Вам буде надано інформацію.
VTB Bank

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лис, 2010 13:43

Мда, вот у меня тоже нет возможности забрать Целевой в день окончания!

Вопрос!

В связи с политикой банка по кидку депозитчиков возник вопрос. Текущего счета у меня в ВТБ нет, как я понимаю банк его откроет мне сам и перекинет депо по окончанию? сколько стоит открытие-закрытие тек. сч в таком случае? перевод денег с депозита на текущий, будет браться комиссия? потом при выдаче наличными когда я смогу забрать деньги, с меня снимут комиссию за обналичивание или еще какую комиссию?
Шаман

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 219 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лис, 2010 13:44

прес-служба!!!!! прошло 3 недели!!!!
где же ваш ответ на мой вопрос по поводу законности требования в "телефонном режиме" сотрудника отделения переподписать договор задним числом в новой формулировке, в которой есть пункт что банк может изменить ставку по моему депо???? при этом угрожая что если у меня меня возникнут проблемы с этим депо -то я никуда не смогу с ним обрататся так как договор неверный, при чем на мой вопрос что это за проблемы у меня вдруг могут возникнуть сотрудник ответить затруднилась.

действителен ли мой договор который скреплен подписью начальника отделения и мокрой печатью вашего банка?

так же имеется квитанция о внесении средств на данный договор
Lisichka_ua

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

#<1 ... 171172173174175 ... 1721>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей