|
ВТБ Банк БАНКРУТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 19 лис, 2010 16:48
Ув. Пресс-служба ВТБ Банка!
В Тарифном плане "Скарбничка" указано, что срок действия карты - 2 года.
Но каков срок действия Заявления-Договора по этому продукту, а - что более интересует - когда (в какую дату) заканчивается период досрочного закрытия карточного счета?
Чтобы было понятнее, приведу конкретный пример.
9 декабря 2009г. подписал Заявление-Договор и получил на руки карту "Скарбничка", действующую (как указано на ней) до (VALID THRU) 07/11, т.е. до июля (включительно) 2011г.
А теперь вопрос.
Могу ли я закрыть "Скарбничку" (получив на руки всё находящееся на ней вместе с неснижаемым остатком) без комиссии за досрочное закрытие карточного счета - начиная с 1 августа 2011г.?
Или, чтобы не попасть под комиссию, это можно сделать только после 9 декабря 2011г. или же ждать января 2012г.? Если вариант в этом абзаце будет признан специалистами ВТБ верным, пусть сразу же ответят, как пользоваться клиенту данной картой с августа 2011г., если на тот момент срок ее действия уже выйдет, а, согласно п.3 Тарифов, "По миттєвим платіжним карткам (Visa Instant Issue) переоформлення основної картки на новий строк не здійснюється".
Ответ на поднятый вопрос может показаться клиентам очевидным, но всё-таки прошу на него конкретно ответить. Ибо мало ли что клиентам видится очевидным - "в свете последних решений" банка.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 16:59
sola написав:Mirax написав:Nope ser!  Йшлося про перерахування з депозитного рахунку, дивіться рядок 25 вказаного файлу: Проведення розрахунків клієнтів з зарахування безготівкових коштів з депозитного рахунку на картковий рахунок7 не тарифікується
І знову ляп від некомпетентних осіб. Ну як з таким банком можна працювати 
Шо та никакой реакции на это от Пресс-службы!...
Наверное, пошли "бить морду" специалистам, предоставляющим некомпетентные, неправильные ответы...
Востаннє редагувалось AlexJ в П'ят 19 лис, 2010 17:01, всього редагувалось 1 раз.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 17:01
AlexJ написав:sola написав:Mirax написав:Nope ser!  Йшлося про перерахування з депозитного рахунку, дивіться рядок 25 вказаного файлу: Проведення розрахунків клієнтів з зарахування безготівкових коштів з депозитного рахунку на картковий рахунок7 не тарифікується
І знову ляп від некомпетентних осіб. Ну як з таким банком можна працювати 
Шо та никакой реакции на это от Пресс-службы!... Наверное пошли "бить морду" специалистам, предоставляющим некомпетентные, неправильные ответы...
Уважаемый AlexJ,
Мы ожидаем ответа от соответствующих сотрудников Банка.
-
VTB Bank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 18:05
Пресс-служба ВТБ Банка написав:Marty McFly написав:Люди, працівники ВТБ банку це просто жах, вони не відповідають займаній посаді.
Ситуація: у мене не має можливості відвідати відділення в день закінчення договору, тому вирішив перевести таким чином кошти. Якшо не відвідаю відділення то цей договір автоматично пролонгується, а це писати заяву на дострокове розірвання договору, та ще один раз відвідати банк.
Вчьора, я був у оболонському відділенні банку, нипасав заяву на преведення коштів на скарбничку по закінченню депозитного договору (цільовий). Мені заявили що при зарахуванні коштів на картку з депозитного буде стягнута комісія у розмірі 0,75 відсотка з сумми, так як вони зараховуються безготівково. Я два рази перепитав дійсно береться коміссія, сказали -так!, 0,75 відсотка. Я вже телефонував у колл-центр (бесіда тривала 12 хвилин) там мені відповіли що по закінченню депозитного договору при переведенні коштів на скарбничку ніяка коміссія не стягується.
Де шукати правду? Шановні, хто проводив таким чином гроші, поясніть мені стягується 0,75% чи ні???
Сьогодні ще раз поїду.
П.С: Ну не подобаюсь я працівникові банку, но навіщо ж пакостити? А з цільовими – повна дуп@.
Шановний Marty McFly, У відділенні Вам надали коректну інформацію, оскільки відповідно до тарифного плану Скарбничка: Проведення розрахунків з зарахування готівкових та безготівкових коштів на картковий рахунок без використання ПОС-термінальної, банкоматної мережі ПАТ «ВТБ БАНК», як для третіх осіб, так і для Власників картрахунків-резидентів - 0,75%. Див: http://www.vtb.com.ua/private/pay_cards ... _12.11.xls
Дякую. Вже вирішив самотужки. Ви дуже неуважно читали зміст мого посту.Надана вами інформація не відповідає дійсності. Хто надав вам таку інформацію? Але Правда це: Тарифний план "СКАРБНИЧКА" Проведення розрахунків клієнтів з зарахування безготівкових коштів з депозитного рахунку на картковий рахунок7 - не тарифікується
Не робіть з банку посміховисько.
П,С: Але дівчина з відділення так і не визнала, що вона дала неправдиву інформацію.
-
Marty McFly
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 18:24
Marty McFly написав:Пресс-служба ВТБ Банка написав:Marty McFly написав:Люди, працівники ВТБ банку це просто жах, вони не відповідають займаній посаді.
Ситуація: у мене не має можливості відвідати відділення в день закінчення договору, тому вирішив перевести таким чином кошти. Якшо не відвідаю відділення то цей договір автоматично пролонгується, а це писати заяву на дострокове розірвання договору, та ще один раз відвідати банк.
Вчьора, я був у оболонському відділенні банку, нипасав заяву на преведення коштів на скарбничку по закінченню депозитного договору (цільовий). Мені заявили що при зарахуванні коштів на картку з депозитного буде стягнута комісія у розмірі 0,75 відсотка з сумми, так як вони зараховуються безготівково. Я два рази перепитав дійсно береться коміссія, сказали -так!, 0,75 відсотка. Я вже телефонував у колл-центр (бесіда тривала 12 хвилин) там мені відповіли що по закінченню депозитного договору при переведенні коштів на скарбничку ніяка коміссія не стягується.
Де шукати правду? Шановні, хто проводив таким чином гроші, поясніть мені стягується 0,75% чи ні???
Сьогодні ще раз поїду.
П.С: Ну не подобаюсь я працівникові банку, но навіщо ж пакостити? А з цільовими – повна дуп@.
Шановний Marty McFly, У відділенні Вам надали коректну інформацію, оскільки відповідно до тарифного плану Скарбничка: Проведення розрахунків з зарахування готівкових та безготівкових коштів на картковий рахунок без використання ПОС-термінальної, банкоматної мережі ПАТ «ВТБ БАНК», як для третіх осіб, так і для Власників картрахунків-резидентів - 0,75%. Див: http://www.vtb.com.ua/private/pay_cards ... _12.11.xls
Дякую. Вже вирішив самотужки. Ви дуже неуважно читали зміст мого посту.Надана вами інформація не відповідає дійсності. Хто надав вам таку інформацію? Але Правда це: Тарифний план "СКАРБНИЧКА" Проведення розрахунків клієнтів з зарахування безготівкових коштів з депозитного рахунку на картковий рахунок7 - не тарифікується
Не робіть з банку посміховисько. П,С: Але дівчина з відділення так і не визнала, що вона дала неправдиву інформацію.
Шановний клієнте,
приносимо наші щирі вибачення. Насправді, комісія за безготівкове поповнення з депозитного рахунку на картковий не тарифікується.
Інформація до працівників Оболонського відділення доведена.
Сподіваємось на Ваше розуміння та подальшу плідну співпрацю.
-
VTB Bank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 18:34
AlexJ написав:Ув. Пресс-служба ВТБ Банка! В Тарифном плане "Скарбничка" указано, что срок действия карты - 2 года. Но каков срок действия Заявления-Договора по этому продукту, а - что более интересует - когда (в какую дату) заканчивается период досрочного закрытия карточного счета? Чтобы было понятнее, приведу конкретный пример. 9 декабря 2009г. подписал Заявление-Договор и получил на руки карту "Скарбничка", действующую (как указано на ней) до (VALID THRU) 07/11, т.е. до июля (включительно) 2011г. А теперь вопрос. Могу ли я закрыть "Скарбничку" (получив на руки всё находящееся на ней вместе с неснижаемым остатком) без комиссии за досрочное закрытие карточного счета - начиная с 1 августа 2011г.? Или, чтобы не попасть под комиссию, это можно сделать только после 9 декабря 2011г. или же ждать января 2012г.? Если вариант в этом абзаце будет признан специалистами ВТБ верным, пусть сразу же ответят, как пользоваться клиенту данной картой с августа 2011г., если на тот момент срок ее действия уже выйдет, а, согласно п.3 Тарифов, "По миттєвим платіжним карткам (Visa Instant Issue) переоформлення основної картки на новий строк не здійснюється". Ответ на поднятый вопрос может показаться клиентам очевидным, но всё-таки прошу на него конкретно ответить. Ибо мало ли что клиентам видится очевидным - "в свете последних решений" банка.
Уважаемый AlexJ,
Срок действия депозитной карты Скарбничка - 2 года от момента выпуска (карты мгновенны, поэтому выпущены заранее).
Т.е. если на Вашей карте указана дата 07/11, то до 31.07.11 действует договор. С 01.08.11 Вам необходимо обращаться в отделение Банка и Вам выплатят весь остаток на карте с начисленными процентами.
Если Вы захотите снова воспользоваться этой услугой Банка, тогда Вам оформят новую карту.
-
VTB Bank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 19:11
Уважаемая Пресс-служба ВТБ Банка!
Пожалуйста, не игнорируйте вопросы клиентов вашего банка.
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 20:21
Пресс-служба ВТБ Банка написав: Мы приносим извинения за первичное недостоверное информирование клиентов. Руководством Банка дано задание соответствующим подразделениям о донесении достоверной информации до всех отделений Банка.
Где ваша система внутреннего обучения и информирования? Дикари !!!
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 22:39
Україна хоче продовжити російський кредит
Україна має намір подовжити дію кредиту російського "Внєшторгбанку" в розмірі 2 млрд. доларів на півроку.
"Ми подовжуватимемо кредит на півроку. Це нам дозволяють робити умови кредиту", - сказав співрозмовник агентства.
8 червня Україна отримала від російського "Внєшторгбанку" на 6 місяців кредит у розмірі 2 млрд. доларів для покриття дефіциту Державного бюджету під 6,7% річних із правом триразової пролонгації.
http://www.epravda.com.ua/news/2010/11/19/257271/
Кто хвост а кто собака?
-
rudik
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 22:43
Marty McFly написав:Пресс-служба ВТБ Банка написав:Marty McFly написав:Люди, працівники ВТБ банку це просто жах, вони не відповідають займаній посаді.
Сьогодні ще раз поїду.
Дякую. Вже вирішив самотужки. Ви дуже неуважно читали зміст мого посту.Надана вами інформація не відповідає дійсності. Хто надав вам таку інформацію? Але Правда це: Тарифний план "СКАРБНИЧКА" Проведення розрахунків клієнтів з зарахування безготівкових коштів з депозитного рахунку на картковий рахунок7 - не тарифікується Не робіть з банку посміховисько.П,С: Але дівчина з відділення так і не визнала, що вона дала неправдиву інформацію.
Чого це їм не робити? Може у банка новий імідж. http://i.smiles2k.net/aiwan_smiles/focus.gif
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
|