ВТБ Банк БАНКРУТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 591592593594595 ... 1721>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ВТБ Банк БАНКРУТ 3.2 5 480
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
123
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
50
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
61
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
124
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
25%
122
Всього голосів : 480
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2015 21:24

Snoopik написав:Пресс-служба ВТБ Банка Здравствуйте! Подскажите, нельзя ли как-то упростить снятие наличных с карт в кассе (Скарбничка в частности)?! Ну это же бюрократическое издевательство, когда кассир обязан звонить в Киев для "мониторинга" владельца карты и проводить несколько манипуляций, чтобы выяснить что это именно владелец и карту никто не похитил! А моего паспорта не достаточно для идентификации??? Прокомментируйте плиз, а то очень неудобно.

никогда с таким не сталкивался ... правда и кассир точно знала, что я ее владелец )
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2015 21:32

IMPRINTER написав:
  Snoopik написав:Пресс-служба ВТБ Банка Здравствуйте! Подскажите, нельзя ли как-то упростить снятие наличных с карт в кассе (Скарбничка в частности)?! Ну это же бюрократическое издевательство, когда кассир обязан звонить в Киев для "мониторинга" владельца карты и проводить несколько манипуляций, чтобы выяснить что это именно владелец и карту никто не похитил! А моего паспорта не достаточно для идентификации??? Прокомментируйте плиз, а то очень неудобно.

никогда с таким не сталкивался ... правда и кассир точно знала, что я ее владелец )

Пользуюсь картой в нескольких отделениях Киев, Винница, Львовская область.
НИГДЕ не нужно было дополнительной индентификации кроме карты. Може Вы операцию на сотни тысяч проводили?
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2015 21:52

BBC

бывает если снимаешь не на своем отделении они могут позвонить в отделение, выпустившее карту сверить паспортные данные паспорта, что я предъявляю - но это обычно вопрос 1 минуты
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2015 22:30

IMPRINTER написав:

Да у меня кассир тоже знала, и в последний раз звонить не стала :) Сказала пусть как хотят, я каждый раз напрягаться не буду... Говорит такие правила им разослали с 1 числа, по всем картам и на любую сумму они должны звонить и проверять. Не знаю, но походу многие кассиры на это забили. А может мне лапшы навешали, чтобы лишний раз не снимал :roll: Надеюсь оф. представитель отпишется и внесет ясность.
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 лис, 2015 22:58

de Montaigne написав:
  Скупердяй написав:Не бздо, рашка не підведе :mrgreen:

В.Ф.Янукович, Київ, 20.01.2014 р.

Вообще-то Виктор Фёдорыч на письменные гарантии глав МИДов Франции, Германии и Польши положился, так что Ваш комментарий "мимо кассы".
И да, теперь понятно, чьи гарантии чего стоят, к дочкам банков из каких стран стоит относиться настороженно.
А с ВТБ всё будет ОК!
Баблонавт

Подякував: 52 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2015 00:23

Баблонавт написав:
  de Montaigne написав:
  Скупердяй написав:Не бздо, рашка не підведе :mrgreen:

В.Ф.Янукович, Київ, 20.01.2014 р.

Вообще-то Виктор Фёдорыч на письменные гарантии глав МИДов Франции, Германии и Польши положился, так что Ваш комментарий "мимо кассы".
И да, теперь понятно, чьи гарантии чего стоят, к дочкам банков из каких стран стоит относиться настороженно.
А с ВТБ всё будет ОК!

Політика річ брудна, тому те що Фьодорича киданули Арійці, Хвранцузи і Пшеки -це не показник того, що вони і кидануть золотогоршочників ... Але у них ставки смішні, а москалики гарно частують, тому їм бажаємо процвітання, а буржуїнам - щедрості :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2015 10:43

Доброго дня, Snoopik!
Згідно порядку проведення через ПОС-термінали операцій з використанням платіжних карток міжнародних платіжних систем Visa International, MasterCard WorldWide, та правил безпеки при проведенні таких операцій (внутрішнобанківський документ):
Здійснення ідентифікації клієнтів – держателів платіжних карток стандарту EMV (з чипом), емітованих Банком, не вимагається.
Здійснення ідентифікації клієнтів – держателів платіжних карток без чипа, емітованих Банком, обов’язкова.
Перед здійсненням операції з використанням неперсоніфікованої платіжної картки (на карті не зазначене ім'я власника, наприклад "Скарбничка") касир повинен зателефонувати до Інформаційно-довідкового центру з метою визначення особи – держателя картки.
VTB Bank

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2015 11:05

Re: ВТБ Банк

Пресс-служба ВТБ Банка написав:Перед здійсненням операції з використанням неперсоніфікованої платіжної картки (на карті не зазначене ім'я власника, наприклад "Скарбничка") касир повинен зателефонувати до Інформаційно-довідкового центру з метою визначення особи – держателя картки.

Ось воно що. У мене "Скарбничка" персоніфікована :) Тому й нема дурні з дзвінками...
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2015 16:06

Пресс-служба ВТБ Банка Дякую, зрозумів. Ну що ж, прийдеться й мені персоніфіковуватися :) До-речі, подібна процедура є в багатьох банках, але від певної суми, зазвичай від 15 тис. і вище. Просто мене здивувала ситуація, що якщо я навіть 100 гривень хочу зняти, все одно перевірка. Ну да Бог із ним, до 10К буду знімати в банкоматі.
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2015 16:19

Re: ВТБ Банк

В отделении сказали, что будут снижены ставки по "Скарбничке". Притом утверждали, что по существующим картам тоже снизят. Альфа хоть предупредила. А ВТБ собирается предупреждать?
Пресс-служба- прокомментируйте, плиз.
lel

Подякував: 1106 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

#<1 ... 591592593594595 ... 1721>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей