Скупердяй написав:Ну особисто я не ризикую поки з цими збитковими москалалями ... без дози від мамки вони не протягнуть, а мамка може дию дозу і не дати в потрібний момент
А как быть вот с этим ?Из ветки барсика :
Скупердяй написав:
Квесторе_поверніться написав: що Вас лякати...Ви ж вже занесли.
Ну так, ще хочу нести, то було лише на почин ... То погутарьте нам, от тільки не знаю, як до Вас звертатись пан чи панночка?
Или Траст и барсик уже стали не москальскими? Или тут читаем,а тут не читаем... в зависимости от своих личных интересов. Навіщо вводити шановну громаду в оману ?
владима и по факту ? не отдают ? отдают без предзаказа, без вопросов, у втб-мамки прибыль, и несмотря на убыток украинского работают прекрасно. Это как развести разговор ни о чем на три-пять страниц, мда. Если у вас факты о проблемах в банке - приводите, а фантастику можно оставить для ветки банка союз.
І більше 20 млрд в резервах тримають. Єдиний мінус...кредопортфель фізиків зменшився на 105 млн грн. І несвідомий депоелемент фізиків їм 60 млн додатково на депо заніс. Джерело інфо сайт АУБа.
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Суб 19 бер, 2016 13:23, всього редагувалось 1 раз.