|
За какую цену можно продать мой дом в кризис? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 25 лис, 2010 01:03
sxanep написав:Я видел сегодняшнюю цену. Хотел обратить внимание именно на себестоимость - т.е. вложенное в постройку. "несколько больше 450тыс" - это не в разы. Может 500 тыс. Думаю, на уровне 1000-1200 за квадрат.
Спеціально для Вас написав : Не думаю що її затрати в селі під Києвом могли бути більшими ніж 800 доларів за квадрат ( 4000 грн ) .
І спеціально для Вас дав дві ціни в гривнях і в доларах.
Таким чином ловіть мою думку
450 кв м х 800 доларів = 360 000 доларів х 5 грн /долар = 1 800 000 грн
450 кв м х 4 000 грн = 1 800 000 грн / 8 грн/долар = 225 000 доларів
Висновок
Людина вела будівництво в гривнях , але памятаючи що раніше скачки курсу на ціну житла не впливали , надіялась отримати крім заробітку ще й курсову різницю . Це в неї не вийшло , тоді людина вирішила отримати просто свої кошти назад з мінімальним гривневим заробітком , що й привело її з 450 000 до 225 000 , нижче 225-300 їй продавати не має резону , адже скоріш за все як запасний варіант розглядалась можливість самостійного проживання в будинку ( такий висновок я роблю з деяких особливостей планування , які унеможливлюють перепланування будинку в кілька окремих приміщень )
ПС
До речі , це мої фантазії і мій алгоритм дій. Я постійно в вигляді житла маю тільки ті площі які в разі падіння ціни нижче якоїсь межі , позволять мені віддати це житло дітям в подарунок.
Для них вартість ролі не грає ( адже це мої затрати ) , а можливість їх додаткового розвитку в вигляді не потрібності виплачувати на старті оренду житла , або заощаджувати років 20 на власне і є тим бонусом які вони отримають від мене і який дасть їм можливість обійти конкурентів на поворотах життя.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 25 лют, 2011 17:39
КАС, расскажите, что у вас произошло за зиму?
-
MaXaNDeR
-
-
- Подякував: 309 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 лют, 2011 18:03
sxanep написав:Я видел сегодняшнюю цену. Хотел обратить внимание именно на себестоимость - т.е. вложенное в постройку. "несколько больше 450тыс" - это не в разы. Может 500 тыс. Думаю, на уровне 1000-1200 за квадрат.
Я логики не вижу вабще.Как можно потратить поллимона и недостроить и не продать.Тут нет полной объективной информации, пошли всякие фантазии.Вариант один - у хозяина лимонов 15 и естесственно поллимона жалко, ведь всё заработано непосильным трудом 
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 кві, 2011 00:48
[quote="804154:Oven"]почитал ветку сначала, нужно ставить вопрос по другому "Можно ли продать этот дом?". Считаем, очень приблизительно: довести дом "до ума" ещё $200 000, содержание дома в месяц $1000. Давайте представим потенциального покупателя этого дома, сколько таких на Украине, сколько из них ещё не имеют дома, и сколько из оставшихся готовы купить именно этот дом именно в этом месте? Что-то я не вижу покупателя. [quote] Думаю, вы правы - я бы, например, не взялся доводить его до ума, даже если бы мне его подарили. Зачем? Вложить тысяч 200 в обустройство дома нерациональной площади и невнятного месторасположения? Видел недавно один 3-х этажный дом на 6-ти сотках - ну умудряются же люди такое строить....
-
cuteman
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 тра, 2011 19:21
cuteman написав: Видел недавно один 3-х этажный дом на 6-ти сотках - ну умудряются же люди такое строить....
А будинків в 4-х рівнях на 4-х сотках Ви не бачили? Вигляд як у водонапірної башні.
-
ricardo
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 тра, 2011 20:27
budivelnik написав:Я взял исходные: украинец живет в среднем 60 лет, из них курит и пьет 40 лет, одну пачку сигарет в день (10 грн.) и две бутылки водки в неделю (по 30 грн. бутылка). Взял цены гораздо выше средней цены, для чистоты эксперимента, и, что получилось? При таком тяжелом режиме за 40 лет он потратил на вредные привычки $26640. Я, что-то пропустил - новые цены на рынке?
В мене практично ті самі цифри тільки дещо в іншому викладенні. Згідно статистики Українець з 15 до 62 років випиває в середньому 6,1 л в переводі на чистий спирт в рік ( тут все і пиво і вино і горілка .) В грошовому еквіваленті це приблизно 50000 грн , + по виручкам магазину я бачу що на сигарети ті українці які отоварюються в мене витрачають приблизно 30% коштів від тих що витрачають на горілку . Таким чином з одного боку в мене виходить На сигарети + горілка = 65 000 грн на протязі життя З другого боку на протязі життя для цього ж українця будується 0,2 кв м в рік х 60 років = 12 кв м , що при середній ціні в 6000 грн за квадрат ( не забувайте що Київ це 10% ринку України, топ 5 - ще 15%) , що в грошах дає 72 000 . Так що Ви з своїми 26640 доларів трошки перегнули палку.
я что то пропустил? каким образом водка с сигаретами может повлиять на рынок недвижимости? если человек будет тратить по 10 - 15 грн в день на сигореты и водку, то не факт что в течении жизни он сможет накопить 70к грн, которые пойдут на рынок недвижимости. может еще посчитаем сколько человек тратит на еду? рынок недвижимости в ..., так что нефиг жрать и бегом все деньги в бетонометры.
-
potter
-
-
- Подякував: 315 раз.
- Подякували: 156 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 тра, 2011 22:34
potter, в отличие от "не жрать" человек вполне может не пить и не курить. Заодно и на лекарствах сэкономит, но это лирика. И между прочим, когда в 90-х народ очень хотел иномарку или квартиру, он очень даже "не жрал". Зато теперь ни в каких кредитах не нуждается. Так что факт-не факт, но аргумент 
-
darina28
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 11 тра, 2011 22:23
KAS написав:да, на рекламу изначально я тоже не скупился, дом был, по-моему вообще во всех журналах, была даже одна рекламная статья о том, как хорошо жить у озера в лесу...честно, хватило меня не надолго. Риелтор у каждого позвонившего спрашивала, откуда вы узнали о доме, большая часть из авизо - это в основном риелторы, которые искали для клиентов, часть из интернета - здесь зборная солянка, а покупатели видели дом в "Дом индекс" - но таких было не много...поэтому сегодня реклама в интернете и авизо, скажем количество звонков принципиально не изменилось...
Уважаемый, если ещё не продали, я могу рассмотреть, мне как раз очень кстати и срочно!
-
Polza
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 тра, 2011 22:35
-
Микола
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 чер, 2011 19:02
Я бы купил, как раз ищу, но дороговато, а главное далековато. Мне бы под самим Киевом, гденьть в Конче-Заспе.
-
sereda
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему