За какую цену можно продать мой дом в кризис?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 34567 ... 37>
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2009 19:32

Вам самому не смешно делать выводы о покупательской способности населения страны по одному маленькому магазинчику?

Ні не смішно , бо я не розраховую на підставі діяльності маленького магазинчика - перспективи експорту в металургії :D , а от побачити як заробляють приблизно 600 сімей в одному і томуж місці на протязі тринадцяти років - в стані :D(1996-2009 ) . Для мене доходи цих людей говорять багато про що , не зважаючи на те що я не знаю ні їх прізвищ , ні місця праці . І ще я знаю що Україна складається ще приблизно з 20-25 тисяч таких обєднань людей які ходять в такі ж магазинчики і те що вони в цих магазинах купують дуже добре говорить про те як вони сьогодні живуть , особливо коли знаєш що вони купували раніше .
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2009 20:38

KAS написав:
sxanep написав: Вам самому не смешно делать выводы о покупательской способности населения страны по одному маленькому магазинчику?

Почему же, с одной стороны, среднестатистический маленький магазинчик не может формировать макроэкономических показателей... но деятельность этого магазинчика подчиняется макроэкономическим тенденциям, и если деятельность маленького магазинчика налаживается и для этого нет никаких других причин ктоме увеличения спроса...можно предпологать, что то же самое происходит с другими магазинчиками, следовательно изменения происходят и в макроэкономических показателях...или в логике есть нарушения?

Конечно есть нарушения в логике. Если сегодня НБУ напечатает денег и выдаст всем пенсии в 2 раза больше, чем в прошлом месяце, то у маленького магазинчика сегодня увеличится спрос и прибыли. Но разве это значит, что в макроэкономике произошли сдвиги в лучшую сторону? Нельзя судить о макроэкономике по магазинчику. Даже нельзя судить по всем продуктовым магазинчикам в стране.
sxanep

Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2009 21:00

Если сегодня НБУ напечатает денег и выдаст всем пенсии в 2 раза больше, чем в прошлом месяце, то у маленького магазинчика сегодня увеличится спрос и прибыли.

1 Це можливо тільки в тому випадку коли магазинчик знаходиться в будинку престарілих і 90 % покупців в ньому пенсіонери , а 10 % працівники цього будинку престарілих
2 Я ж писав що маю можливість як власник відслідковувати не тільки виручку а й асортимент товарів які продаються , так от як тільки я побачу що виручка збільшується за рахунок продажу сірників , солі , хліба , дешевого майонезу і маргарину . то я Вам повірю , а якщо я бачу повернення курців на більш дорогі марки сигарет не зважаючи на недавнє підвищення акцизів , а також збільшення покупки в преміум сегменті пива , алкоголю , шоколаду , то в мене може бути тільки два висновки :
а) масова смертність за кордоном багатих родичів жителів району де знаходиться магазинчик
б) повернення доходів на попередній рівень :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2009 21:04

2budivelnik
Вернемся к этой теме через год. Сейчас, видимо, бесполезно объяснять, что повышение спроса даже во всех магазинчиках не означает улучшение макроэкономики страны.
sxanep

Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2009 21:12

Это не доходы населения увеличились, а структура расходов изменилась. И смысл накопления денег изменился. В сторону бессмыслицы. Лучше уж на жратву тратить - пока за гривны еще в морду не дают.
Нуину

Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2009 21:35

Вернемся к этой теме через год. Сейчас, видимо, бесполезно объяснять, что повышение спроса даже во всех магазинчиках не означает улучшение макроэкономики страны.

Я Вас все-таки не розумію . Це я такий оптиміст чи Ви песиміст :?:
1 Середня заробітна плата в державі залишилась на попередньому рівні ( статистика )
2 Ціни на ринку нерухомості в гривнях - на попередньому рівні ( статистика )
3 Оборот роздрібної торгівлі млн.грн.------------------------------------------------ 318 995,9
Оборот роздрібної торгівлі у % до відповідного періоду попереднього року- --83,8
4 На своїх продажах я бачу відновлення попиту
5 Навіть в цьому році я продав житла ( враховую тільки угоди які 100 % відносяться до 2009 ) на приблизно 700 000 грн ( не дотягує до середньостатистичного 30-40 % , але ж криза :wink: )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2009 22:06

sxanep

думаю увеличение массы денег тут же привело к росту курса доллара, чего пока не наблюдается...

кстати, это с одной стороны флуд, с другой... как только начнет подниматься экономика - всплескообразно возрастет на время спрос на недвижимость...спекулянты с деньгами попробуют заработать на росте...очень бы не хотел прогавить этот момент и дать как можно больше рекламы по своему дому, аукцион тоже лучше планировать на это время - потери для продавца будут минимальны...
KAS

Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2009 22:08

budivelnik написав:5 Навіть в цьому році я продав житла ( враховую тільки угоди які 100 % відносяться до 2009 ) на приблизно 700 000 грн ( не дотягує до середньостатистичного 30-40 % , але ж криза :wink: )

а есть статистика по количеству сделок с землей и недвижимостью? Речь не идет о официальных извлечениях, только статистика...неужели после 2004 года ничего такого не появлялось?
Востаннє редагувалось KAS в Нед 18 жов, 2009 22:15, всього редагувалось 1 раз.
KAS

Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2009 22:11

Загальної в мене не має :(
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 жов, 2009 00:27

budivelnik написав:

Я Вас все-таки не розумію . Це я такий оптиміст чи Ви песиміст :?:
1 Середня заробітна плата в державі залишилась на попередньому рівні ( статистика )
2 Ціни на ринку нерухомості в гривнях - на попередньому рівні ( статистика )
3 Оборот роздрібної торгівлі млн.грн.------------------------------------------------ 318 995,9
Оборот роздрібної торгівлі у % до відповідного періоду попереднього року- --83,8
4 На своїх продажах я бачу відновлення попиту
5 Навіть в цьому році я продав житла ( враховую тільки угоди які 100 % відносяться до 2009 ) на приблизно 700 000 грн ( не дотягує до середньостатистичного 30-40 % , але ж криза :wink: )

А теперь перейдем от вашего бизнеса к макроэкономике:
1. ВВП в 2009-м примерно минус 15-20%
2. Дефицит бюджета превысил 10%
3. За 9 месяцев 2009-го года НБУ потратил на поддержание курса (интервенции на межбанке) $9,5 млрд. Сюда не входят продажи валюты напрямую Нафтогазу.
4. Падение импорта и экспорта в 2009-м примерно в 2 раза.
Вы видите причины для сохранения прежних доходов населения и оптимизма в принципе? Я - нет.
sxanep

#<1 ... 34567 ... 37>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє