budivelnik написав:Тепер ще мені поясніть як забудовники можуть заставити Вас піднімати ціни , адже Ви власники вторинки
А Ви як власник спробуйте продати квартиру - дізнаєтесь багато нового

|
|
![]()
А Ви як власник спробуйте продати квартиру - дізнаєтесь багато нового ![]() ![]() Продаю , жодна обява не зчезла , так що не розумію про що Ви .
На рахунок того що мало обяв прямо від продавця , так я особисто стараюсь продавати через АН , дуже сильно економить час + збудувати і продати це досить різні спеціальності , кожна з своєю специфікою . АН працюють по різним схемам в яких комісійні можуть платити як покупці так і продавці , якщо плачу я , то це в межах 3 % . Жодного разу мої ціни не змінювались агенством самостійно , без погодження зі мною . В основній масі ціни які я виставляв влаштовували агенства .
![]() Коротко итог одного из объектов.
Участок 6 соток (реально 10) приобретен летом 2008г за 350 тыс грн. Начало работ: март 2009 Объект: отдельно стоящий домик 2 этажа общей площадью 300м2 Состояние на 1.09.09: под отделку (в следующем году) Материал: пенобетон, железобетон, кирпич, катепал. Весь расход заказчика ( без стоимости земли) 550 тыс грн. Отделка, отопление, благоустройство в следующем году (возможно). Кризис добрался. ПС Деньги НЕ кредитные. На такой зароботок, как раньше, человек не расчитывает.
![]()
Отже вартість на сьогодні 350 + 550 = 900 000 за 300 кв м , або 3 000 грн на метр Підлоги ( 300 м кв ) не має , утеплення (400 м кв ) не має , утеплення даху( 200 м кв ) не має , оздоблення стіни + стеля 1000 м кв , внутрішні двері мінімум 10 шт , що там з комунікаціями ![]() Таким чином з ходу можна додатково нарахувати підлога мін 100 грн м кв ( ламінат )_______ х 300 = 30 000 грн утеплення ( пінопласт + короїд ) 160 грн __х 400 = 64 000 грн дах 50 грн м кв ______________________х 200 = 10 000 грн стіни+ стеля 50 грн м кв ______________х 1000 = 50 000 грн двері + коробки мін 500 грн шт _________х 10 = 5 000 грн опалення ________________________________40 000 грн електрика , комунікації , санвузли ___________50 000 грн ВСЬОГО________________________________240 000 грн Було 3000 на метр + 240 000 / 300 = 3 800 грн за метр Як я розумію ні про які сплачені податки мова не йдеться + прибуток залишився у власника будинку ![]() Отже все як я й казав ![]() Приватний будинок , самобуд - -----------від 400 Приватний будинок , будує організація -- від 500 Висотний будинок район -------------------- від 500 Висотний будинок місто --------------------від 600 Висотний будинок обласний центр -------від 700 Висотка , місто 1 000 000 ------------------від 800 Висотка Київ-----------------------------------від 900 Ціни приведені на здані будинки . Якщо будинок будується то його ціна може бути вирахувана по формулі : ціна - 20 % ( на кожен рік будівництва , який ще буде тривати ) Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 27 вер, 2009 16:36, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Этот тред - о недвижимости в Киеве, а не в селах Львовской области ![]() О чем я ? Например, о том, что практически каждую неделю вижу у подъезда благовидного мужчинку в пиджачке, который ходит, и срывает объявления типа "куплю квартиру у хозяина для себя, посредникам не беспокоить". Это так трогательно ![]() ![]()
Не вводьте людей в оману . Мої обяви друкуються не в сільських газетах і житло позиціонується як альтернативне міському + до мого сільського обєкту 12 км від самої центральної точки Львова ( оперний ) , підозрюю що Ваше житло знаходиться в рази далі від Хрещатику ![]()
Так Вам повинно бути відомо що обяви не всюди можна розміщувати , дивно що власників обяв не штрафують .Спробуйте розмістити в платних засобах і ні хто Вашу обявку не знищить . Просто не потрібно бути таким жадним . Квартирку хочете продати на 1 000 000 - 1 500 000 , а 5 грн жалієте
![]()
Считаю, что влияют, но не объемами и объектами, а проплаченными статьями. Цены продажи квартир на вторичном рынке Киева незначительно растут ! Цены квартир на первичном рынке Киева за неделю упали ! Для удобства манипуляций, первую цифру считают в долларах, а вторую - в ГРИВНАХ. Если взять наоборот - получится наоборот: первичка растет, вторичка - падает. Короче, верти как хочешь. Возникает резонный вопрос, не так ли: а почему "вертят" в пользу застройщиков ? ![]() ![]()
Ви ж грамотна людина , привести гривню до долара і навпаки в стані . Так от вартість первинки що в гривнях , що в доларах - нижча ніж вартість вторинки Те що первинка росте в ціні в гривнях - дивного нічого не має , подорожчала вартість енергоносіїв , йде інфляція .
![]()
В себестоимости налоги учтены. Остальное, по поводу 18% и т.д. даже комментировать не хочется - полнейшая чушь. Тем более что если дом строится 2 года, то стоимость строительства считается за все время стройки, и процент по депозиту здесь ни при чем. 18% - это тоже была мечта. Вы можете вложить в банк, конечно, и понадеяться на них, но не факт, что у вас просто не заберут вообще ваши бабки. И цену вы в баксах считаете, к тому же, и рост был такой, что ни с каими депозитами он не шел в сравнение. А 1500-2500 гривен - это реальная себестоимость, а не миф, как бы сильно вы ни выделяли и не увеличивали текст. ![]()
Нет, считаю застройщики практически не влияют. Тем более при сегодняшних объемах строительства... Если хотите вторичку - следить нужно только за ставкой аренды и кредитованием. Сможете арендовать квартиру в Киеве за 100 баксов - ну тогда прогнозы эти сбудутся, про обвал цен. Как только начнется кредитование, доступное для рядового человека с доходом чуть выше среднего - считайте "дно" пройдено. зы Первичный и вторичный рынки - на вторичном Вы покупаете то, что уже давно отслужило свой ресурс - и отделочные мат-лы, и столярка и коммуникации и проводка... Это как сравнивать 20-летнюю тойоту (в которую нужно вложить еще столько же ![]()
|
|