Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2009)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 2122232425 ... 607>
Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:31

ВИТУС

Надо было еще подписать: ЛЕНЯ КОСМОС :wink:
gragdanina

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:32

Нет вопросов ВетальА.
Поступайте так как считаете нужным.
Только авторитет к Вашему мнению и Вашим постам теперь будет соответствующий.
И не только с моей стороны.
Полемику Вы проиграли.
horrr

Подякував: 35 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:35

ВетальА, не нервуйтесь: нервові клітини не відновлюються. Ваше особисте життя, сексуальна орієнтація, ваші статки (авто, квартири тощо) мене не цікавлять. Вкотре хочу довідатись, що спонукало вас до кардинальних змін в оцінці ринку нерухомості? Прочитана книга, цікава лекція, ток-шоу...? А ви все про сповідь, обзиваєте сектантами. Читав ваші пости, переконливо було до тих пір, допоки ви з точністю до навпаки не почали говорити зворотнє. Тепер хтось клюне на нинішні мантри і повірить. Тому мої зауваження якраз і вбережуть читачів од хибного уявлення про вашу фаховість і чистоплотність.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:39

Поддерживаю.
ВетальА - казачек и пустозвон.

Отже коли пів-року тому назад ВетальА мав протилежну від мене думку і я з ним дискутував досить довго і в різких тонах - то Був класним правильним упадистом ( і на той момент був правий , бо ціна впала на 43 % за пів-року ) . Коли ж на протязі слідуючого пів-року ціна понизилась всього на 3 % і людина під тиском цифр змушена була змінити свою думку - став брехуном , казачком і пустозвоном .
1 Історія має дуже багато прикладів , коли люди міняли свої погляди , і ще більше коли не міняли , найпростіший приклад 1953 рік , смерть Сталіна , країна плаче практично вся ( батьки розсказували ) , а через кілька років , розвінчання культу особистості , виніс тіла з Мавзолею і прокляття десятків мільонів змінивших свою думку про вождя . Так що ці десятки мільонів - брехуни , казачки і пустозвони :?:
2 Не зважаючи на те , що я вважаю сьогоднішні ціни на житло найнижчими , завтра у Львові я влаштую маленький демпінг по продажу своїх бетонометрів ( прохання дуже не хвилюватись продам всього одну з квартир , так що на середню ціну квадрата по Львову , моя акція не вплине :D ), при чому прогнозую можливість падіння навіть нижче 500 за квадрат на одній з квартир ( на протязі 10 днів ціна буде падати до моменту продажу :D ), бо отримав дуже хорошу пропозицію по другій з гілок свого бізнесу , яка спокійно компенсує втрату 10-15 000 доларів .
Так що , після того як я опублікую реальну ціну продажу на гілці " реальна ціна продажу " - запишете мене в упадисти і також козачком засланим назвете :?:
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:40

horrr написав:Нет вопросов ВетальА.
Поступайте так как считаете нужным.
Только авторитет к Вашему мнению и Вашим постам теперь будет соответствующий.
И не только с моей стороны.
Полемику Вы проиграли.

я тут полемики с вами лично даже не начинал. Если у вас стратегия без полемики и контраргументов констатировать проигрыш оппонента, то у этого ненормального явления есть четкое название. И то что вы за других расписываетесь кстати тоже о многом говорит.
ВетальА

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:46

ВетальА, ви неуважні. Ваше флюгерство помітили багато людей. А тепер, певен, знатиме ще більше.
DIV

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:47

budivelnik
Вітаю! Нарешті ви прислухалися до голосу розуму! Сподіваюся, інші продавці вас підтримають.
Тільки б ще припинили закликати форумчан до протилежного. А так - цілковите торжество розуму над сальсапариллою!
serg_sn

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:50

DIV написав:ВетальА, ви неуважні. Ваше флюгерство помітили багато людей. А тепер, певен, знатиме ще більше.

приведите конкретный список, если вы не трепло.
ВетальА

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:51

У Львові попереду колись був "Світоч", тепер на РН budivelnik стане світочем не лише Львова, але й усієї Галичини. Так тримати! На оборотах ви своє надолужите. Успіхів!
DIV

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 20:55

ВетальА написав:
DIV написав:ВетальА, ви неуважні. Ваше флюгерство помітили багато людей. А тепер, певен, знатиме ще більше.

приведите конкретный список, если вы не трепло.

Будь ласка:
Sergiusss
horrr
serg_sn
Вже троє, а я - четвертий. І це лише ті, хто відкрито вам вказав! Так що думайте і робіть висновки.
DIV

Профіль

#<1 ... 2122232425 ... 607>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор