По всім.
|
|
![]() Re: ОщадбанкБанк вроде надежный
Но как скажется возможный дефолт на его способность отдать валюту вкладчикам. Если сравнивать с евродочками, какова его надежность в этом случае? ![]() Re: ОщадбанкНарод, что-то тихо по закону о реструктуризации валютных вкладов, кто буде платить разницу? Не депозитчики ли? Какие мысли? Или есть надежда ,что Петя не подпишет? Как-то сразу захотелось после этого цирка забрать деньги из всех банков, перевести в валюту и до лучших времен....
![]() Якщо цей закон Президент запустить, це мінус десь 80 млрд з активів банків. Деполюди можуть постраждати від зменшення процентних і комісійних доходів банків. При цьому депо потрібно буде обслуговувати. Швидше за все закон потрібно допрацьовувати і депутати це вже усвідомили. Тут шановний Імпрінтер висунув конструктивну пропозицію кому і яким чином проводити реструктуризацію валютних кредитів на гілці про банки та байки. Як на мене, то для реструктуризації потрібно використовувати індивідуальний підхід до кожного позичальника. А в законі можна закріпити деякі необхідні вимоги до позичальника.
![]() З дефолтом в Україні цікава ситуація. Ось для Греції оголошення дефолту і введення драхми може привести до її подвійного обезцінювання (за прогнозами деяких експертів). Гривня ж обезцінилась в 3 рази. По суті ми живемо в наслідках від потенційного дефолту. Звідси висновок, що оголошення дефолту лиш незначно вплине на курс гривні. Навіть може короткостроково вплинути зі знаком +. Не потрібно буде купляти валюту для повернення кредиторам. ![]() Щодо Ощада, то напевне змога віддавати валюту в нього буде але НБУ для полегшення цього процесу захоче зменшити долю Кубіка до 10000 чи 5 тисяч за добу. А євродочки є різні. Німці і франзузи більш стійкі ніж італійці. ІМХО. З греками і кіпріотами зараз не варто звязуватись....ну хіба, якщо ризикувати.
![]() Re: ОщадбанкДепо-валютный, отдают спокойно, только оговорочка в "межах" суммы которая НБУ установлена в день (эквивалент 15000 грн.)
![]() Мій банк -- моя країна!Шо там по внутрибанк. переводам в ИБ 2620<-->2625, када доделают то?
Чето вот начали пробовать только 2625==>2620. А када обратная операция будет? Время -- деньги ![]() И овер прикуручивают к карте уже третью неделю ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|