З 17 грудня п.р. клієнти Ощадбанку отримали можливість користуватися новим сучасним та зручним дистанційним сервісом - WEB-банкінгом.
(с)
|
|
![]() Ощадбанк запустив WEB-банкінгЭто таки случилось! Конец света близок!
![]()
(с) ![]() Re: ОщадбанкОМГ, как бывший сотрудник ИТ отдела, ОМГ еще раз
![]() Хотя может в столице все не так печально было и раньше ![]()
![]() Re: ОщадбанкНу все, теперь их основная клиентура вместо того что бы бубнеть под кассами будет бубнеть в монитор. Хотя вряд ли
![]()
![]() Хорошая новость. Но всё - как всегда. Попробовал зарегистрироваться онлайн.
Написало ошибку и номер горячей линии. Звоню. Мне говорят - у вас карта старого типа. Подключение невозможно. Сначала нужно перевыпустить карту. Или по сроку действия. Или по моему заявлению досрочно примерно за 20 гривен. Отакє. ![]() Re: ОщадбанкМою карту взяло. Простенький нетбанк, майже ніц нема:) Є якісь "Мобільні заощадження", щось типу платинумівського Ощадного, я так панімаю...
Реєстрація - то щось цікаве. Пишу №карти - птичка зелена(справа біля полів вводу, перевірка на льоту...) - далі кнопкою прошу смс для входу - фігвам, текст щось типу "Невірно введені дані". Дзвоню, запитую шо таке - то в них нема мого мобномеру. Добре, внесли його в базу, кажуть наступного дня спробуйте. Заходжу - смс є, пропонують придумати логін та паролі. Пишу логін та пароль - птічки зелені, значить ок, підтверджую зміну "пароль короткий або неприпустимі символи". Пишу довший, ще довший, з одних цифр - те ж саме... Шукаю в інструкції - ага, тре обов'язково велика літера, мала, мінімум 6 символів. Чого це в підказку не запхнути та в перевірку - хз. Ну може допишуть скоро... Поки що особливо не треба - але най буде ![]() ![]() chipmunk, у вас подключено смс-информирование по карте, которую вы подключили к веб-банкингу? А то и колл-центр и клиенты уже начинают тормозить и буксовать. Веб-банкинг подключается без подключения смс-информирования по карте? Если нет - то такой банкинг мне нафиг не нужен.
![]() chipmunk, ясно, дякую. Дуже цікавий момент. Тому що на сайті пишуть, що підключення до веб-банкінгу без попереднього підключення смс-інформування неможливе. На гарячий лінії банку цю інформацію підтверджують. Причому кажуть що підключення смс-інформування за 3 грн/місяць "не катит". Потрібно мінімум за 5 грн/місяць. А мені теє смс-інформування взагалі не потрібне. Гляньте виписку пізніше на рахунок смс-інформування.
Кстати, в ближайшем ко мне банкомате Ощада обведённых красным пунктов меню - нет! Востаннє редагувалось boroda в Нед 23 гру, 2012 21:08, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: ОщадбанкДзвонив сьогодні у підтримку - кажуть що в мене смс НЕ підключений, веббанк - підключений, а смс просто рекомендовано для безпеки... почекаю виписки, до 1-го січня не так далеко
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|